Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nezaslouží si z toho ani cent, at uz je to na TPB
  • Vyrobit takovou hru muselo dát hodně práce, nervu a dlouhých nocí. V takové továrně bych nechtěl pracovat ani za dvojnásobek platu. Zaměstnanci z těch peněz nepocítí žádné prémie. Ale blahopřeju jim k ůspěchu. Dobře to načasovali.
  • Dnes jsem si koupil GTA V na PS3 a před chívlí hrál. Musím říct, že hra je perfektní, ale taky musím přiznat, že ta grafika je otřesná, fakt kostičky, stejný jak GTA IV na PS3. Nechápu, proč všude píšou, a to především běžný hráči, jak je grafika super... To jen mé info pro hráče, kteří by zvažovali nákup a záleželo jim spíš na grafice a nechtěli být trochu zklamaný jako já. Hra určitě vyjde na PC, a v tom případě předpokládám, že vyjde i na PS4.
    • ja bych si i toho playstejsna v bundlu s GTA5 koupil, ale rozhodne tedka nebudu vyhazovat penize za zastaralou konzoli s kostickovanou hrou s grafikou 6let zpet kdyby to vydali pro PS4 nebylo by co resit ale tohle NE
      • kor kdyz jsem prave dohral MetroLL to bych se z te konzoloidni grafiky asi hodne rychle zeblul *11*
        • (Me)troLL *1*
  • Doufám, že se investoři osmělí a přijde více takových projektů. *4*
    • uz davno se osmelili, az to hezky neni, rikaj tomu znacky a kazdej rok dva za par susnu vydavaj dalsi prevarenou kasi (ac, nfs, ruzny sporty...)
    • myslíš těch, ze kterých bude mít tvoje pravdoláskařské moralfagovské srdíčko bolení?

      na druhou stranu, třeba vyjdou noví the sims
      • Ale prosím tě, já na hraní stejně nebudu mít čas, musím strávit stovky hodin nad algebrou a analýzou, protože jinak jsem untermensch. *1*

        Moje pravdoláskařské srdíčko ti ale posílá vlhký růžový polibek. Make love, not war! :*
      • Na třetí stranu, třeba se naučíš psát.
    • Tak zachvíli je tu AC 4 a Watch Dogs , určitě nekončíme tento rok . A navíc R* slíbili updatovaní GTA:ONLINE
  • gta hry byly vždy svým způsobem výborné , i když mnohdy šlo o převzítí hlášek/kulis apod .. GTA V je spojením san andreas + starých gta + IV (EFLC) což je sice na jednu stranu o práci míň , na stránku druhou je to výborná hra co má všechno co má mít , včetně úchylných postav ( ne pedofilů pozor! ) Je docela smutné a štve mě že to nevydali na pc ( zatím ) a doufám že to výjde co nejdříve , úspěch jim přeju ale kupovat si tu capku , i když ano za pár kaček ,se dá říct vážně nebudu ani kvuli last homo of us ani kvuli ničemu jinému , když za něco produkt stojí je nabídnut všem ne jen těm co jsou ochotni koupit si zbytečný krám , sám hraju výhradně na pc a dle mého ať si každý hraje na čem chce , ale vážně mě nebaví , vídat ty kecy těch debiln*ch kre*énů co si koupí blbý šmejd a ještě si hrají na krále světa - velký ho*no , takhle to děti nefunguje . PC neznamená pirát , masochysta , nebo dítě , konzole se dají cracknout stejně rychle jako vám máma napustí vanu v koupelně , takže nehrajte si na frajírky , nehaitujte celý fu*king internet a buďte rádi že to udělali takhle ( blbě ) a můžete hrát dřív než my co děláme modely/scripty/ točíme vlastní příběhové videa a další věci , to nikdo z vás nedělá , to jsou jediné fakta , ne ty vaše kecy a pomluvy !!! Takže každý ať si hraje na čem chce všechno beru a nekecám , ale jakmile výjde takhle skvělá hra jen na žďímačku peněz ( bez níž by vývojáři nebyli omezení a mohli tvořit lepší hry , a pro všechny ! ) tak si jí užívejte a nemastěte si své mini ega vy lowky , stejně vám ty vaše 24 let , hip hopy , a vrážení peněz do tunění aut nikdo nezávidí a každý si sváma vytře krdel i tak - gangstři. R* tržby přeju ale zároveň jsem smutný a naštvaný že mi SRDCE KOMUNITY můžem jen smutně koukat nebo psát petice .. Pěkný den všem dobrým duším :)
    • Kolik prijebaných konzolistu tu jeste bude dpc s vama
    • Dalsi zbytecne dlouhy ufnukany post o hov*e pardon. Ja si na tom blbem smejdu docela uzivam. Jakozto hrace by me docela mrzelo nezahrat si klenoty jako Heavy rain, The Last of Us (homo ses tak mozna ty) Uncharted1,2,3, MGS4 atd. a nesmim zapomenout na Beyond two souls ktere vyjde v rijnu a na ktere se tesim jako prase :-) Chvalim ti delani skriptu toceni videi ale ted se tu bavime o hrani her tak laskave neplet hrusky s jabkama.....
      • Homo nejsem , a dobře bavíme se o hraní her ty se na šmejdu bavíš já bych o něj omlátil hlavu nejlépe ne mou , přesto dobře bavíš se jsem šťastný za tebe , můj bracha má taky ps3 když se bavíte bavte se , ale já narážím na ty skur** idio*y co hrají normálně na konzolích ne o story hráčích ;) čili tak
        • No za a) uz neber za dne drogy protoze nepises srozumitelne a za b) zkus byt mene zakomplexovana osoba...Nechapu co myslis tim pojmem story hrac ale jestli mas na mysli to ze je rozdil mezi nekym kdo hraje na konzoli vsechno a nekdo jen exkluzivity coz je muj pripad tak si myslim ze to rozdil neni....
        • kouříme mařenu?
    • walltar
      Já se osobně ke psaní peticí nesnižuju ... imho je to pod úroveň zákazníka žadonit u nějakého výrobce čehokoliv. Pokud chce moje peníze tak mě ten výrobek udělá tak jak to chci já a pokud mu na mojich penězích nezáleží, tak já si je klidně utratím jinde.

      Jinak za to, že to nevyšlo zároveň jsem rád. Pokud se potvrdí, že se bude potrovat až next gen verze, tak na tom jako hráči jenom vyděláme. A přece nejsme malý děcka, který musí mít všechno hned ... klidně si počkám, až na ten port z next gen verzí.

      A pokud by to nevyšlo na PC vůbec, tak se kvůli tomu taky nezapotím ... zádná přelomová hra to není.
      • Je to přelomová hra , ale z tou peticí s tebou naprosto souhlasím ;)
        • walltar
          No technicky je to další GTA, jakých už sme hráli několik. Je možná větší a má lepší grafiku, ale pořáde je to GTA. Budeš tam dělat to samé jako v GTA. Neříkám, že si to nezasloží hru roku, ale není to nic na co se bude za 10let pořád vzpomínat ... to toiž budou další dvě GTA, které tohle malýma krůčkama překonají.
          • No a jaký lepší herní model by mohl být? Jde jen o to jak moc zajdou do detailu...
            Vem si reálný svět a kolik toho mmůžeš dělat na docela malém plácku... můžeš zkoumat svět až po nějaké molekuly....
            A proti tomu třeba GTA Vice City. Jak dlouho tě asi bude bavit hrát si na plácku 5 x 5 metrů. Prostě všechno je o detailech.
            • Je to k**va dobrá hra tak to neřeště a čekejte, pak si v online podáme pár zasr* low lifů nejen z konzolí , for now boys , lets get out of here from this shithole with full of an assholes !!
            • walltar
              Já neříkám, že tenhle herní model je špatný, ale nevyprodukuje žádnou hru, která se zapíše do historie ... protože za pár let ji překoná její nástupce v každém ohledu.

              Nic proti GTA5 nemám a podle všeho je to hra roku, ale prostě si nemyslím, že by se nějak zapdala do historie herního průmyslu.
          • Ale co ten Trevor a Michael ? Sakra chlape trochu pozitíva , ale máš pravdu v lečems no :)
            • hlavně se tu neudělej :) popros maminku, snad ti koupí konzoli+GTA5 aby sis ho mohl vyh*nit nad Trevorem *15*
        • Já nevím, jestli je přelomová, protože se snažím vyhýbat všem gameplayům z her, na které se chystám. Zatím se mi to celkm daří např. u AC 4 a GTA V. Akorát možná bude poblém, že má herní fantasie a herní sny jsou tak vyspělé, že se stejně žádný efekt nadšení nedostaví. :)
          • Planek nejsi můj zapomenutý brácha ? Jako by jsi říkal co cítím už asi 2x týden :D hah no díky za lidi jako ty , takové bych mohl potkávat furt a ne nafrněné namachrované lowky
    • Vidím že i tady je spousta dumbassů , které můj post rožhavil , a však absolutně jste nepobrali myšlenku postu , a řekl bych že ho nikdo ani nepřečetl do konce.
      • Kdo by to do konce četl, když píšeš jak hov*do.
      • Obdivuju každýho, kdo to do konce dočetl, protože píšeš jako žák zvláštní školy. Otřesná gramatika, stylistika, všechno. Ber to jako konstruktivní kritiku nebo se na*er - je mi to jedno. *4*
        • Zajímavé , kritiku beru , proč taky ne ? Až nato že to není pravda , v životě jsi neviděl jak někdo dokáže psát špatně , a stylistika je špatná jo ? No když si to myslíš. Zajímavé že mé jiné projevy nemají žádný problém u lidí , jen zde , čímpak že to asi bude ? *4* A ano velice otřesná gramatika hróózně no ;)
          • Není to pravda? Tak jen tenhle tvůj příspěvek, jo? Takže, mezera se píše jen za čárkou, ne před ní. "Nato" se nepíše dohromady. Před "že" chybí čárka. Před "jak" chybí čárka. Před "jo" chybí čárka. Před otazníkem se nepíše mezera. Před "No" chybí čárka. Před "že" chybí čárka. Před otazníkem se, krucip*del, nepíše mezera! Ta poslední věta je tak zmatená, že se ani neodvážím hádat, kde by ty čárky měly bejt. Tak. A teď mi vrať dvě minuty mýho času, který jsem tím ztratil, protože jsi nevěřil tomu, že píšeš jako pra*e. *4*
            • Taky se s váma klidně potkám. Můžem zajít na limo a pokecat o hrách :).
            • Já se s tebou klidně potkám. Myslím, že pár dní ve vazbě ti napraví hlavu. Teda ne že by ses tam od někoho naučil líp česky, tam spíš potkáš svoje soudruhy, ale naučí tě tam zas jiné věci. A kdo ví, třeba v tom najdeš zalíbení. *4*
            • Kluci já bych vás chtěl potkat v realitě , jak byste mi řekli že píšu jako prase kvuli tomu že dělám mezeru před otazníkem , ohh man , to by bylo špatné pro vás , jéé jéé to by bylo zase adrenalínu vyřvaných hlasivek a rozbitých věcí o váš obličej , já tak lituju toho že vás neznám a zvlášť ty ze zingu, bo ty bych si podal hrozně rád je to taková má úchylka a tajné přání potkat nějakého takové hňu** v reálu BUM tha ha bye bye earthfuckers, cos king is back in game *5*
            • *7* víc myslete nad obsahem a míň nad gramatikou ;)
            • Co to jako je zing? Slyčím poprvý. Já jen umím počítat, příteli. Ale, tak či tak,nějak ti to rozhodilo čakry, či co. Asi vítr, ne?
            • Satyr15: Tak tohle už můj parser nezvládnul. Mám jedinou radu: http://www.youtube.com/watch?v=nHYgxowwOAs *4*
            • he/he díky oni konzoloví babráci objevili internet ? Já čekal že retardovaná zing komunita není schopná poslat jednoho z nejtrapnějších trollů na toto forum, a hle jest ! A hned dva McKeye a tebe který se neumíš představit ani vlastním nickem, no jo ubožáci jsou ubožáci co naděláme že ? No nic ať ti výjde ta kastrace ... teda čeho vlastně u tebe ? *1*
            • he/he díky oni konzoloví babráci objevili internet ? Já čekal že retardovaná zing komunita není schopná poslat jednoho z nejtrapnějších trollů na toto forum, a hle jest ! A hned dva McKeye a tebe který se neumíš představit ani vlastním nickem, no jo ubožáci jsou ubožáci co naděláme že ? No nic ať ti výjde ta kastrace ... teda čeho vlastně u tebe ? *1*
            • Satyr15: Oceňuju, že se aspoň na závěr svýho příspěvku umíš podepsat. *4*
            • Ale na to, že je těsně před dvacítkou, tak je mu alespoň rozumět. Dneska v těch školách učí už beztak ho*no, a pokud je člověk k tomu ještě mezi angličitnou a češtinou zaseknutá guma, tak to je povětšinou konec. Ale satyr, je satyr...
            • Chápu McKeyi , troll je ale boj co ? *12*
            • Ale to byl jenom ten druhej, krátkej příspěvek. Za rozbor toho prvního už bych si nechal zaplatit, mám jenom jedny nervy. *4* Slova jako "masochysta" se neobjevují ani v policejních protokolech - a to už je co říct!
            • Mezerou před otazníkem a několika čárky mezi větami říkáš že píšu jako pra**? Díky za zdůvodnění, ale za tohle bych ti dal skutečně 2 minuty, ale poslední ;)
      • Já ji pobral, já ji pobral - něco ve smyslu: Když dopadne světlo na osvíceného, je mu dáno se narodit jako strom, jež svou krásu rozdává na všechny strany a naslouchá těm, kteří k němu vedou své nicotně plné astrální proudy, aneb když chceš omeletu, musíš rozbít vejce, a nebo není dne beze dne, který není dnem ani dnem, protože kdo je na dně, není ve dne ani ve dne.

        Přiznám se, že ten konec bylo východisko. Tohle je jiná šťáva.

        Je fajn tě mít zpátky...
      • Přečetl jsem to do konce a píšu že jsi kok*t *5*
        • Tvůj názor je míň než hov.. *15*
          • jo a myšlenka tam žádná není, je to jen nesmyslný výplod kok*ta *1*
            • thahaha lidi jako ty by neměli mít hlasovací právo , bože chraň nás aby *lidi* jako ty měly nějaká práva , ale chápu , začínající troll musí haitnout něco na co nemá mozek aby to pochopil , děkuji za kritiku jen mě utvrdila že mám pravdu *1*
    • Tak, ta zadělaná lopata Satyr je zase zpátky? Alespoň podle nicku. Dámy a pánové, jeden z těch, kteří se zasloužli o tento kanel. Vítej, brachu...
      • Heh tvl sice tě neznám , ale asi tě baví nadávat ostatním do toho co jsi sám , no užij si to lopato ;)
        • A tak no...
      • Co máš proti lopatám?
    • Kok*te!
    • PCčkáři ty hry stahujou, bohužel to tak je. Na PC GTA V naštěstí ani nevýjde, takže protentokrát máte smůlu.
      • u nas stahuji i konzolisti... to mate fuk.. tady krade i ferda mravenec :D
      • Nějaký přemoudřelý ne? Se bojíte, že spojí multiplayer PC verze a konzolisitcké, co? Byste dostali klepec :D.
        • Tak jasně když máte auto aim *15* *15*
          • Já jsem ale PCčkář :D.
            • Friendly fire *1* Tak to máš pravdu , ani auto aim by jim nepomohl :D
      • no GTA V zatim stahuji jen konzolisti ty idiote
        • Podívej se, o čem je článek, idi*te. Je to právě naopak. :)
          • i*iot si sám , má pravdu chlapec , pirátí se všude ne jen na pc , krom toho máš blbý nick , 100% se k tobě nehodí ;)
            • presne, podivej se kolik lidi to sdili naprklad na piratebay, kdyby si to koupil kazdej kdo ma konzoli jak tady tvrdi pulka osazenstva tak by to nebylo 800 milionu ale 8 miliard :D
        • no netvrdim ze vsechno kupuju ale obcas si na pc nakou hru koupim ale kdyz sem mel xbox360 tak sem stahnul uplne kazdou hru chtej zato kolem 1500 a jeste budu platit xbox live ne?? nejsem zadnej chudak ale kaslu jim nato :D
          • Výjmka jsi ovšem jen v komentářích , tady to nikdo nepřizná bo konzole = poctivost a pravda , nikdo nekupuje zajíce v pytli nechápu , proč by měl , ale přiznat to je druhá věc . Ty jsi to udělal a udělám to také některé hry (cod) si stáhnu - proč platit za 5h nudného singlu taky ..
            • Konzola = poctivost ??? LOL Ty zijes kde?? v Pinklande?
  • Jo ty si tedka asi zijou :) btw nechapu jak mohlo cod vydelat za den 500 milionu dolaru takova chujovina oproti tehle hre
  • To je dost!
  • Snad to udělají pořádně na PC. Hrát ve 30 FPS někdy méně jak 30 FPS je zoufalé.
    A ano rozdíl je poznat protože to je nečekaně více plynulé
    http://boallen.com/fps-compare.html
    A další testy na dané stránce a jinde.
  • Tak R* si na tomto projektu hodně pěkně vydělá.Teď 800mega a až vyjde PC verze ,tak se snad do té miliardy vlezem :)
    • Jestli to vydaj na PC, tak tržby budou stejný jako před vydáním PC verze. PCčkáři to stahujou a nekupujou, to je známá věc.
    • Pokud dali za první den 800 milionů, tak miliarda bude nejpozději asi tak dneska *1*
      • Za predpokladu, ze si to vsichni nedockavci jeste nekoupili. *3*
    • ringmancz
      myslíš, že když za den dají 800 tak na těch 200 budou čekat půl roku?
  • ..."Slušné"...))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit