Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi já tu hru miluju! Paříme už od bety, teď datadisk, doporučuju všem. A pro všechny rýpaly - není to korejská hra a ano, je kvalitní. Každý si tam najde co ho baví. Jako bonus má skvělou grafiku a ten combat systém prostě stojí za zmínku. Dynamické map eventy, dungeony, spvp, adventures, teď budou nové raidy... Stojí za to koupit.
  • Stravil jsem x casu na lineage2, wow, warhammeru, aionu ... Nevim presne v cem je pro me GW2 lepsi nez vsechno ostatni, ale hraju to uz fakt dlouho a porad me to nesmirne bavi, at uz jen kochat se krajinou, nebo delat questy, nahodny world questy, dungeony, fractaly, crafteni, hrani si visazi, reseni aukce, WvW, pvp , vsechno me tady proste bavi, kdezto u predchozich titulu sem mel vzdycky jen vytazek veci co me bavily, jestli to je nejak udelany "akorat pro me" ... fakt nevim, ale tahle hra je pecka a vsem doporucuji !
  • Jack1947
    Tak ještě WOW a můžou se jít všichni už jen klouzat *4*
  • Jo už se těším na datáč :-) https://www.youtube.com/watch?v=YfaFn56RWkg&feature=youtu.be
  • mě ty korejské fantasy rpg už všechny připadají stejné. Všechno je to barevné a zelené. Kdyby vyšlo aspoň Dragon' s Dogma 2 online v EU. Mmorpg už jsou víceméně za zenitem, nic už nepřekoná raidy jako TBC či ICC . Osobně hraji asi po roce zase SWTOR, tak zaprvné není to fantasy a všechno tam není zelené, ale ten poslední datadisk mně připadá graficky hnusný. Když srovnám Rishi a Alderaan, tak to je, jako bych srovnával dvě hry a přitom Rishi je nový obsah a Alderaan půvoní planeta.
    • V tom pripade te urcite bude zajimat ze ArenaNet je studio z USA:-) kdyz jsem se asi rok pred vydanim prvne dozvedel o GW2 reagoval jsem po failu s Aionem stejne jako ty "jen dalsi hra od ncsoftu uz nikdy" Jesteze jsem tehdy nedal na tento prvni zcela neinformovany dojem, pripravil bych se o 8000 hodin skvele zabavy.
  • vtipne bylo jak na začatku rikali že to nebude o grindu a pak se z toho vyklulo mmo s nejvetším grindovnim systemem na trhu
    • Lidi jako ty si casto pletou pojmy a prujmy. Grind znamena ze potrebujes tezce nasyslit neco bez ceho jinak nemuzes pokracovat v progressu contentu. To ze farmis abys mel pekne vypadajici skin se za grind proste povazovat neda.
      • Tak či tak, obojí je nudná repetitivní činnost. I když chápu, že bez grindu/farmení by to v MMO asi nešlo (co by tam ti hráči taky jinak dělali), tak to neznamená, že se toho budu zúčastňovat. Ten grind kvůli progressu bych asi ještě vzal na milost, pokud by to nebylo moc často, ale grindit kvůli nesmyslu, který mi nijak hru neovlivní, považuji za extrémní ztrátu času.
        • Takže když tě nutí grindovat důležité věci, tak je to v pohodě, ale pokud je tam jenom možnost grindovat vizuální zybtečnosti, tak je to problém?
        • GW2 narozdil od drtive vetsiny ostatnich mmo te do grindu nenuti. Muzes ale nemusis.
  • Poučné video: https://www.youtube.com/watch?v=JwBxKwmAIdo

    Přetočte si ho na patnáctou minutu pro rozdíly mezi free a zaplaceným účtem.
  • hra bez holy-trinity predem urcena k neuspechu, end game pve prakticky neexistuje, jedno z nejhorsich pvp, vsechno je tam o skinech [placenych, jak jinak]
    Kdysi par lidi jasalo ze je to b2p, ja jim ale rikal : jasne ze je to b2p, nikdo by jim za to mesicne neplatil. Hra dobra tak akorat na zkraceni cekani na dalsi WoW datadisk, je me z toho na bliti ale je to imho tak.
    ... a dat tam po xx letech raidy me pride spis jako priznani vlastni chyby, jen uz cekam az ohlasej healerskou classu.
    • Anarcha
      Healeři tam jsou a ne jeden to , že to neumíš postavit je tvůj problém, PVP areny jsou naopak dobré neni to o výbavě ale o skillu co se týče www pvp to si asi ani nezaznamenal. Po x letech raidy jsou tam od začátku.Co se Wow týče no cement. A dále si kok=t nevyjadřuj se k věcem o kterých nic nevíš.
      • Zvlášť po posledním větším updatu je to o skillu.
        Pokud tě mesmer nezabije za 1 vteřinu tak uděláš trojklik a zabiješ ty jeho za 1 vteřinu.
        Fakt skill.
    • To je zvlastni ze gw2 neprichazi o hrace, ti naopak porad pomalu pribyvaji, jeste nemuseli zavrit jediny server naopak uz 8x navysovali kapacitu.
      Ale jsem si jisty ze WoWko je mnohem lepsi, vzdyt koho by po milionte nebavilo po zvednuti levelu a gear tieru farmit vsechno znovu ve stale stejnych recyklovanych raidech ze?:-)
      • To si asi pletete s jinou hrou ne?
        Žádnou kapacitu nenavyšovali. Servery zavřít nemuseli to je pravda, ale taky díky multiserveru je to snad jedno ne?
        Servery se počítají jen do WvW a tam bohužel ten rozdíl mezi Full a medium je dosta poznat, někde mezi 5 hráčů večer online vs už ani nejsou fronty na full serverech.
        A mimochodem, už jen 2 servery jsou Full v evropě. A to před měsícem jich bylo 8.
        • Ale ano navysovali jen to nikdy nebylo v patchnotes pouze to oznamili jako dev posty na foru. Servery se uz neukazujou jako full protoze prave pred temi dvema mesici zmenili formuli podle ktere se plnost serveru vypocitavala, predtim to bylo podle poctu lidi v pve, coz uz dale diky megaserverum neni nutne a naopak je plnost serveru pocitana podle lidi ve wvw
    • lepsi pockat na podzim - f2p wildstaru, smrt casual mmo ala gw
    • Veskoslav
      Proč lžeš? Všechno o skinech? Raději jdi pěkně hajinkat k WoW, evidentně je na tebe GW moc složitá hra. Navíc healeři už jsou teď.
      • Celá endgame je postavená na skinech. Ne na statech ale na skinech.
        Healeři v GW2 prostě nejsou. To že některý skilly některých profesí mají efekt i na partu není healer.
        Healer by byl někdo kdo má opravdu zaměření na healing, tedy healovací skily. V GW2 jsou jen skily jejich sekundární efekt je malý heal. A to na sebe nebo na partu(omezení 5 lidí).
        A tohle nemění ani HoT. I když u některých skillů došlo k "upgrade", jako třeba Life Transfer u Necra.
        By sis měl asi zahrát nějakou hru která opravdu healera má abys pochopil co healer znamená, třeba takovej SWTOR a healovací socku.
        • Očividně jste nezkoušel guardiana nebo elementalistu jinak byste takovou hloupost tvrdit nemohl. A druhá poznámka, dávat za příklad zrovna sorcerera jako vynikajícího healera je také trochu přehnané, když už tak operativec.
  • GW2..koupit..expit..zjistit že v pvp mají všichni stejný equip, a že endgame se jede na skiny..přestat hrát. <- můj případ. jinak mám gw moc rád a vždycky sem jim přál úspěch.
    • Veskoslav
      Tak proč nehraješ WvW? Tam je mnohem lepší PvP. Navíc PvP v arénách je stejně jenom na sbírání bodů na nové skiny a truhly se surovinami.
      • No, já mám PvP docela rád, ale říct že ve WvW je lepší, tak to je hodně na hraně - co přesně je lepší v tom, když se nahrne 200 lidí najednou na druhou skupinu a jedna (ta s víc lidma) prostě pomře? Vždyť to ani není PvP - prostě obrovská vlna lidí prochází mapou a zabíjí na co narazí, dokud nenarazí na větší skupinu - a takhle to jde dokola.

        Podle mě je WvW v GW2 jasnou ukázkou masivního PvP, který prostě nefunguje.
        • Ono to není tak jednoduchý.
          Ano pro člověka typu casual může WvW být nuda protože se jedná jen o bitky mezi bloby.
          Ovšem člověk kterýho to zaujme dost často pak hledá nějakou wvw guildu a to už je jiný kafe. V 20 lidech rozbít 50-60 když u všech aoe skilůů je limit na 5 lidí je docela umění. Statisticky totiž má ten blob asi 99% šanci na vítězství a to jen kvůli aoe limitu.
          No a v takové wvw guildě to pak vypadá jinak.
          Je pár českých guild ale lepší je se přidat k nějaké mezinárodní pokud rozumíš anglicky.
        • Veskoslav
          A jak by sis to představoval? Na značky, palte. Mimochodem včera se do sebe pustili ruské a polské klany. A rozhodně to nebylo nějaké hurá akce. Ale šli katapulty, beranidla atd. Takže zběsilé hrr boje jsou, ale říct, že je to jenom o tom, tak si vážně moc bitev nezažil.
          • Hromadný PvP měl dobře zpracovanej Lineage 2 - Castle Siege byly jedny z nejlepších masivních PvP akcí, co jsem kdy v MMO zažil. GW2 WvW se k tomu ani nepřibližuje - což ostatní neznamená, že to není dobrá hra, nebo má špatný PvP.
            • To bol vtedy adrenalin, pknut niekoho a nenechat sa zabit, stare časy
            • Jj L2 byla nej pvp hra vubec. Mass pvp, openpvp, jednoduchy a spravedlivy pk system. Nevim jak je na tom ted, ale myslim, ze uz tam je gear co jako PK nedropnes, takze i L2 uz neni to, co byvala. S mmockama je to jak s autama, ta starsi mela proste "drajv" a styl:-) Je holt jina doba, vic lidi chce instantni zabavu a tem se to podrizuje. Nerikam ze jsou soucasne hry spatne, ty starsi byly vsak o neco lepsi.
      • to neres zase truhlik, který je schopny nekoho v PvP porazit jedine tim ze ze si nagrindi mega top uber gear a pak muze ostatní trolit one shotem, ale když se mu postavi rovnoceny souper tak je to preci na prd a takhle to nemá cenu...
        joj jsem tak rad ze to takovehle lidi odrazuje, proto me nikdy nebralo PvP ve WoWu jeho clonech, navíc kde na end gamu vypadaji uplne všichni stejne "yeah clony útočí"...
        • Tak je pravda ze jsem na GW do pvp moc nedal, ale myslim ze to nebylo tim, ze bych toho nebyl schopnej (wow Arena Tournament server, tem kterym to neco rika, 2350 rate ve 2v2 a 2100 v 3v3 za eleho..), ale proste me to nebavi. me naopak ta diverzita equipu v pvp na wow bavi, nemyslim jen v arenach ale i v bg - je tam možnost hrát to jinak, něco s tím vymyslet= je to ještě RPG, GW2 je oproti tomu v podstatě jen prázdná akce. Kde má člověk v pvp co..10 abilit? možná se pletu dlouho sem to nehrál.
        • Tos mohl rovnou napsat, ze jsi jen casualek, ktery nesnese, kdyz ho da nekdo, kdo do toho dal vice casu nez ty.
          • Kdyz nejsi schopny vyhrat za ferovych podminek tak si chudak o ktereho si kvalitni hraci ani neoprou kolo
  • MalyZeli
    Huraaaa!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit