Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

    Ten Hádes!

    Koupil jsem asi před měsícem podruhé na Steamu v akci, poprvé jsem refundnul, nějak jsem se na to prostě necítil.

    Dal jsem tomu tedy ještě jednu šanci a propadnul jsem hratelnosti, chtěl jsem se prostě dostat na konec, a to se mi povedlo v 19. runu. Řekl bych, že úplně náhodou, protože před tím jsem se nemohl dostat přes bosse ve třetí lokaci (borec s kopí a býk), a najednou jsem to dohrál.

    Tím to bylo pro mě uzavřeno, dokud jsem nedostal ve hře náznak o True Endingu, pro který je potřeba celkem 10 průchodů.

    Protože jsem línej a zároveň jsem chtěl vidět True Ending, nacheatoval jsem Hádes. Zbývajících 9 runů grindoval s cheaty a viděl True Ending, abych se vzápětí dozvěděl, že existuje tzv. Epilog, pro který nejsou přesně definovány podmínky pro splnění, respektive nikdo je moc neví.

    Začal jsem tedy grindit bez cheatů a vyhořel hodně rychle, už jsem s Hádes skončil, prostě nemám na ten adrenalin a hlavně se prostě už nedokážu dostat přes třetího bosse, který mi vezme min. dva životy (death defiance).. po 22 odehraných hodinách odkládám, a jsem rád, že jsem to koupil a hrál.

    Vizuálně je to hra bez jediné chyby (a to jsem na grafiku hodně velký rypáček - zkoumám i menu, jestli nejsou rozpixelovaný tlačítka nebo pozadí, a obecně můj fetiš jsou skyboxy, který vždycky pitvám do detailu, tam se dá najít hodně nekvality). Nicméně ten grind je fakt moc, a třetí boss je prostě úplně mega peak nad standardní obtížnostní rovinu:( Ale celkově fajn, těším se na další titul od Super Giant Studio...


    • Tanatonaut

      Hades je pecka. Jenom to pro mě nikdy nebude taková srdcovka jako Transistor. Ten jsem dohrál 3x. Designem a hudbou se mi to trefilo do vkusu více.

      Navíc Hades není plnohodnotná příběhovka. Není ani plnohodnotný rogue like. Takový hybrid. Všechno tak na 8/10. Ale bavilo moc 🙂

      • LessPh

        Já jsem Transistor taky zkoušel, ale moc mě to nechytlo.. nicméně teď po zkušenosti s Hades, bych tomu možná ještě dal šanci.. uvidíme...  mám před sebou Death Stranding, což mi nějaký čas vezme;-) 

        • Já jsem se k Transistoru dostal díky Questu, a říkal jsem si, není to ta hra, co mám  zadarmo z epicu a hrál jsem ji tak 10 minut? Napodruhé mě to chytlo o dost víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit