Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hrál jsem jedničku a dvojku. Oba mají úžasně podaný příběh. A naprosto epický videa. Jak ve dvojce vyskočim z vesmírný lodi a letim vesmírem dolu k planetě. U toho sem nemohl ani dýchat. A pak vyskočila hláška že mám demo *1* nakonec sem si zahrál i plnou dvojku *5* Dvojka byla asi lepší, jenom mě mrzelo, že to má docela mizernou grafiku. Kdyby to mělo opravdu v té době dx10, tak bych asi brečel radostí. Protože některé levely si o to přímo říkali. Třeba jízda nějakou tou podvodní lanovkou. Uplně mi to připomnělo bioshock
    • Nevím, já hrál dvojku před necelým rokem na Xboxu a naopak mi přišlo, že grafika má styl a ten nestárne.
      • Halo level desing je unikát jako Half-life 2
  • Když nezopakují ten nudný design level, jsem pro. Nicméně nejvíc se mi líbila Halo 2.
  • já zas můžu říct, že u mně se singlplayer HALO combat envolved zapsal mezi top FPS. Skvělé obtížnosti hry, nepřátelé, nad kterými člověk musel vyzrát (a ne jako Call of Duty - kde šlo o to, vyprázdnit co nejrychleji všechny zásobníky), atfmoféra kampaně.....krásné vzpomínky ...
    • Tak tak,ja osobne se k halo dostal skrze pc verzi jednicky par let po jeho vydani,takze graficka stranka uz nepatrila mezi to nejlepsi,ale presto me ta hra chytla a i kdyz me bavily vsechny dily,tak jednicka je pro me porad nej.
      A to tenhle typ fps obycejne moc nemusim.
      • Hratelnost hratelnost a atmosféra... Musím říct že se mi ještě nepodařilo dohrát jedníčku na nej. obtížnost. Je to hardcore když na bojišti máte bojovat proti Covenantům a Flood zárověň. (ale zároveň the most fun)
  • IMHO jednička byla nic moc, nejlepší asi byla dvojka, pak už je to pořád to samé. Takové sci-fi Call of Duty.
    • CODA vůbec s tímhle neber ve spojitost. AI je úplně někde jinde a nejen kvuli tomu...
    • A me prijde jednicka prave nejlepsi,ostatni dily jsou fajn,ale ta atmosfera uz tam neni takova.Co se mp tyce,tak nejlepsi je asi Reach.
  • Halo 1 jsem nehrál, ale Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST a Halo: Reach jsem hrál, všechny série mě bavily, nejméně asi Halo 3: ODST, nicméně mě na Halo seriích baví multiplayer, takže důvodem ke koupi Halo 4 a Halo Combat Evolved Annivarsary budu mít hlavně kvůli novým multiplayerovým mapám :). Jinak žádné novinky nečekám :). Je mi jendo, že už to není tak originální, já jsem rád, že mi herní mechanismu hry vyhovuje, to je jako CoD, kde se ta hra de facto chová stejně několik let, ale lidi CoD mají rádi jako já Halo :).
  • Halo sem hrál 1 a 2 na pc a mužu říct že to nebyl moc příjemnej zážitek díky AI a leveldesignu.
    • Tak zrovna AI mi prislo u Halo jako jedna z tech lepsich.Taky zalezi na jakou obtiznost si to hral.Na nejtezsi obtiznost daji nepratele docela zabrat,zadne tupe nabihani pod hlaven.
      Co se level designu tyce,tak ten mi prisel na slusne urovni a celkem originalni.
      Akorat ten neslavny level z prvniho dilu,kde se jedna mistnost nekolikrat opakovala,byl dost vodrb,ale jinak si nemuzu stezovat teda.
      A to rikam jako pc hrac,kterej uz neco odehral,takze o nedostatek kvalitnich fps jsem nouzi nemel.
  • Cosi
    Co je to Halo? Teď už ždímání zavedené značky. Poslední odstavec tohoto článku je všeříkající. *10*
  • ajajáj jedna z posledných exkluzivít nám nejak stagnuje. vlastne ťažko povedať či je to exkluzivita keďže prvé dva diely sú aj na PC.
    xbox hráči sa už modlia aby im MS nevzal aj tie posledné exkluzivity. alan wake (ultra subHD hra s mimikou postáv 10 rokov vzad), halo (strielačka pre usa hipsterov), gears of war (svalnaté opice sa vracajú), forza (fake GT). Kde je originalita? Kde je kvalita? Kde je kvantita?

    SONY a PS3: LBP, Uncharted séria, GT séria, infamous séria, metal gear solid 4, Killzone 2/3, buzz séria, demon souls!, GOW III, heavy rain, MAG, motorstorm séria, Ratchet & Clank, resistance séria, Yakuza...etc

    sony > ms
    killzone > halo

    *5*
    • Mám xbox, a jediný co mě táhlo k xboxu bylo Halo, jinak Gears of war moc nemusim. PS3 závidím GOW III, Killzone, heavy rain a motorstorm. Avsak k xboxu me tahl i supr controller a kinect, ale kazdy mame sve preference, a uznavam ze PS3 ma hodne toho k nabidnuti :)
    • dilinja
      Dead Rising, Kameo: Elements of Power, Kingdom Under Fire: Circle of Doom, Lost Odyssey, Ninety-Nine Nights II, Ninja Gaiden II, Project Gotham Racing, Saints Row, Stoked. Tenchu Z, Too Human, Blue Dragon, Amped 3 *1*
      • SA-reg
        To jsi jen našel na netu nebo jsi z toho něco hrál?

        A kolik lidí myslíš, že tyhle hry zná... taky bych mohl vypsat několik japonských exkluzivek pro Xko, ale o ty tu nejde...

        Kdybych to měl vidět z pohledu českého hráče, tak je to tak asi:
        Xbox360 - Gears, Halo, Forza, Alan + retardovaný skákání před Kinectem...
        Sony - God of War, Grand Turismo, Uncharted, Killzone, Resistance, Infamous, Heavy Rain, MGS, Demon's Souls!!!!!!, LBP....

        Sorrym ale kombonace Pc + PS3 se mi jeví jako nejlogičtější nákup, protože přijdeš jen o pár Xbox titulů, který nahradíš jinýma z PS3. A když si koupíš ještě Wii, tak máš 90% her v rukách... ale jo vlastně, Halo a Gears >>> 100 her, já vím Xbros.
        • Jenze ne kazdeho ty ps3 exkluzivni hry lakaji.Napriklad me z tech exkluzivit zaujalo akorat LBP,heavy rain a uncharted,zbytek je mi volnej.A kvuli temto par hram si nebudu kupovat dalsi herni platformu.
          Pocet exkluzivnich her neni nejake smerodatne voditko,ktera konzole je lepsi.
          • SA-reg
            Statisticky je to vodítko.

            Pokud máš radši Xboxový hry, tak já ti to neberu... ale z čiré ligiky věci se mi zdá PS3 lepší.
        • Psychotic
          Ono jde o to, jestli jsou exkluzivky všechno. Myslím, že proti tvrzení, že PS3 má víc AAA exkluzivek se nedá nic moc namítnout. Pro X360 ovšem hrají lepší online služby, lepší vizuál multiplatformovek, větší hráčská základna a (uznejme, že v ČR je to důležité) snadné pirátění her.
          Navíc z pohledu Američana, kterého by ani nenapadlo považovat PC za herní přístroj, má exkluzivní i Splinter Cell, Zaklínače, Fable, donedávna i Mass Effect...

          I já považuji PS3 + PC za ideální volbu, ale nesmí se to brát jednostranně. Přemýšlel jsem dlouho, jestli přece jenom nevzít Xko. Nelituji ničeho.
          • SA-reg
            Pro X360 ovšem hrají lepší online služby
            No, osobně nemůžu posoudit, ale v podcastem mluvili o zpraseným evropským PSN... ale zase placení za multi < neplacení za multi.

            lepší vizuál multiplatformovek
            To je pravda... to je tím, že PS3 je odlišný od Xka a PC a tak se na něj špatně předělávají ty hry.

            a (uznejme, že v ČR je to důležité) snadné pirátění her.
            To je 100% pravda.

            Já to beru z logického pohledu, co se jeví "statistiky nejlepší". Pokud si lidi můžou kopit předraženej iPhone, tak si můžou koupit i Xbox a hrát tam tři hry dokola. To je jejich věc.
    • Trolololololololo lololooooooo laaaa laaaaaaaa trololoooooo looooo lololoooooo
  • ... týpek s DOOMu ; )

    halo mi je šumafuk je kopa lepsieho vesmirneho sci-fi ale pokial tato 4ka dopadne dobre rad si ju zahram.
    • myslim ze toto video to vystihuje, pointa ako obvykle na konci :D

      http://www.youtube.com/watch?v=YfXY4-iG3_E&feature=grec_index
  • Na ten navrat ke korenum jsem teda zvedav.Ac serii halo mam rad,tak dvojka i trojka neprinesli nic moc noveho a atmosfere jednicky se uz nepriblizili.
    Takze pokud ten "navrat ke korenum" neni jen PR blabol,tak by to nemuselo byt spatne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit