Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podla tej recky by ma hodne zaujimalo, preco Polacek nutil tuto pani (slecnu?) do hrania hry, ktora ju evidentne nebavila. Pritom musela nasilu hladat nejake chyby. Potom su z toho perly ako slabsie graficke spracovanie kariet..., v ktorej hre? :)
  • By mě teda akorát zajímalo jakej je ten zřetelnej rozdíl v souboji mezi kladivem a mečem v Diablu III.
    Vždyť je to úplně putna. Důležitý je jen dps, maximálně ještě tak co to dělá po zásahu.
  • "Bez výjimky každou druhou výpravu tak začínáte kliknutím na „Slézt do rokle a prohledat předmět,“ čímž se dopracujete k jedné zbrani navíc."
    Tohle je pravda pouze ze začátku. Jakmile si odemknete víc karet v endless módu tak se to již nekoná.
    Stejně tak je možné si jakoukoliv kartu z balíčku vyndat v příběhovém módu pokud vás už otravuje.
    • zrovna v tomhle bode bych se recenzentky i zastal, ja tuhle kartu mel v balicku, protoze prakticky bez rizika davala zbran navic, a taky jsem ji tam mel pokazdy na prvnim patre
      • Jak říkám v endless modu již na prvním patře už mít nebudeš .. jakmile si tedy odemkneš nějaké nové karty. A pokud ji máš v příběhovém balíku tak ano, je tam pokaždé, ale když ti to vadí tak jí můžeš odstranit.

        Recenzentka v tomhle případě z mého pohledu vynechala poměrně důležitou informaci.
  • MickeyMutant
    Znovu jsem si přečetl recenzi paní Jiříkové a musím přiznat, že mi napodruhé už nepřišla tak strašně odbytá, jak asi vyznělo z mojí kritiky. Je občas nepřesná a opomíjí některé podle mého důležité věci, ale rámcově obraz čtenáři poskytne. Tak se mi zdá, že jsem byl včera zbytečně trochu pes.
  • Na pomyslnou špičku ztrácí kvůli pomalému rozjezdu, slabšímu grafickému zpracováním karet. To je maďarsky ? A hra vychází i na PS Vitu...Jak tady někdo psal, že je to šité horkou jehlou, tak je to pravda. Paní to asi recenzovala na základě let's playů z youtube. Bohužel to není první recenze téhle paní, ve které jsou nepřesnosti...
  • MickeyMutant
    Tahle recenze je šitá hodně horkou jehlou. Člověku, který si Hand of Fate užíval delší dobu, v ní nemůžou uniknout mnohé nepřesnosti a pár dezinformací. Je zřejmé, že recenzentka do hry letmo nakoukla, zkusila pár úrovní, zhlédla nějaká videa a levou zadní spíchla povinný text. Tohle se dá možná tolerovat u velmi ostříleného recenzenta, který by snad byl i přesto schopný přinést neobvyklý pohled, zajímavé postřehy ze svých letitých zkušeností nebo aspoň trochu zábavné čtení. Cokoliv z toho tady ale hledám marně.

    Tak se ptám, má podobný text jiný smysl než "napsáno, vydáno, splněno, hotovo, jedeme dál"? A dokážete si podobný článek představit třeba v papírovém Levelu?
    • Jack1947
      Pak mi příjde že v levelu píše někdo jiný protože mám tyhle recenze, téhle paní rád. Tiscali tolik nečtu alůe zdá se mi že tady (bez urážky bývají celkem odbyté v Levelu o fous lepší). Jen můj skromný názor který samozřejmě nikomu nevnucuji.
    • Lucie Jiříková, klenot herní žurnalistiky.
      • MickeyMutant
        Nechci útočit na člověka, mám jen problém s podobnými texty. Ty se odkopou v okamžiku, kdy víte víc, než by se slušelo na hrou nepolíbeného čtenáře recenze.
        • Chim
          Taková je doba a já se obávám, že toto se dá s úspěchem tvrdit o valné většině článků, které dnes vychází na internetu bez ohledu na autora článku, webové stránky, kde je článek umístěn, případně obor, o kterém článek pojednává, a nezbývá mi tak nic jiného než konstatovat, že Věra Pohlová možná přeci jen onoho památného 17. září léta páně 1999 měla pravdu.

          Ten pocit, když tolik geniálních myšlenek umístíte do jedné jediné věty.
          • MickeyMutant
            Zapomněls nahodit tu větu.
            • Jack1947
              „Já bych všechny ty internety a počítače zakázala“

              asi myslel tuhle památnou větu, já ani o věře pohlové neveděl musel jsem si vygooglit co byla zač když se tak často přemítala. ( je to jedna z novodobých urban legends -viz http://cs.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1_bych_v%C5%A1echny_ty_internety_a_po%C4%8D%C3%ADta%C4%8De_zak%C3%A1zala
            • Chim
              Hledej šmudlo *2* .
  • Sr_Lobo
    Slabší grafické zpracování karet ? Opravdu ? Chápu, že to je dost subjektivní záležitost, ale tady mi tím minimalistickým zpracováním těžce kápli do noty. Jinak doporučuju každému ať to zkusí, sám sem nejdřív ohrnoval čumák, ale pak mě to hned chytlo! *14*
    • MickeyMutant
      Nápad mixu středověkých dřevořezů a tarotu pro karetní design je super. No asi byly málo barevné*9*
      • malo filmove, mit order 1886 sem tam pohozenych par karet, dostal by hned nejmin 9/10 *6*
        • MickeyMutant
          Sbírání karet by narušovalo imersi a vyhazovalo z dokonalého rytmu kryt / střelba / film / kryt / střelba / film...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit