Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tohle je střilečka za starý školy, v moderním kabátě!!! Zbírání lékarniček, masy nepřátel chrlících se na vás alá doom, zbírání karet různých barev pro postup dál, hodně tajných lokací... prostě ti co výrustaly jen na cod to nic neřekne kdo na doomu, dukovi a unrealu tak bude nadšen :D. Takhle levnou hru si koupit a ještě rád. Kdyby stála litr, tak si ji stáhnu warez.
    • PsychoCZ
      No já sice vyrostl s Harrym Potterem a Splinter Cellem *2*, ale hra vypadá opravdu skvěle. Kam se hrabe nějaké CoD, sice to není nijak strašná (mám ji taky celkem rád) hra, ale na DOOM a Duke Nukem to rozhodně nemá. No, už se těším na plnou hru.
  • Ambient occlusion tomu chybí dost a DOF. Real-Time Lighting by tomu taky bodl. Jinak hra vypadá oproti posledním portům z konzol parádně. Takhle konzolisti vypadají pořádné detaily objektu a textury.
    • PsychoCZ
      No je sice pravda že na konzolích celkem schází tyhlety grafické vymoženosti, ale dobré hry nejsou jen o dobré grafice *4*. Pokud ale konzolistům vyhovují konzole tak je to dobře. Nejde o to hrát na platformě s nejlepším hardwarem ale na platformě, která nám vyhovuje všeobecně, tak se nemusíme furt navážet do konzolistů kvůli grafice atd. (P.I. - Jsem PC hráč ) *4*
  • Je to pekna hra, i pres to, ze akorat jdu dopredu a strilim, co mi ovsem vadi, ze je to linearni tunel, coz prilis nemam rad.
    • ono dneska vychází něco jináho než tunel v rámci FPS??
      • Dva tunely vedle sebe :/ ....
  • rancor1223
    Má to sice nápad, zvlášť co se zpracování menu týče, ale jinak naprosto bez atmosféry... To si jdu radši zase zahrát Stalkera.
    • MishKonn
      Ty jsi hrál nějakým městě v Lybii, kde právě probíhalo bombardování, na 13" CRT monitoru s rozlišením 640x480?

      To je ten nejpravděpodobnější scénař, jak z této hry necítit žádnou atmosféru.
      • MrSanta
        Ale tak atmosféru to má, na druhou stranu ne každého baví střílet jenom robotické nepřátele. Já taky mnohem raději likviduju mutanty, zombíky, emzáky či obyčejné zlotřilce.
      • rancor1223
        Nevím, nějak mě smažení robotů elektrikou nechytlo...
  • SA-reg
    Pekfektní akce, která si na nic nehraje. Všem doporučuju.
    Demo jsem projel čtyřikrát, abych vyzkoušel různý obtížnosti a různý upgrady zbraní. Víc se mi teda zatím líbí elektrická větev. Jednou jednou jsem dokonce hrál s Xbox360 gamepadem, kterej hra podporuje i když je jen pro PC.

    Líbily se mi i komixové cutscény a grafika celkově. Navíc hra beží skvěle i na slabším stroji.

    Hodně mě taky potěšil přibalenej benchmark, kterej ač se může zdát jako hloupůstka, je prostě užitečnej.

    Celkově super. Jen ten mulťák by se hodil, lidi by ve hře viděli větší hodnotu a koupovali více...
  • misho8723
    Parádna hra.. z videí mi to prišlo trochu obyčajné, ale ako ukázalo demo, je to super vec.. super hrateľnosť, protivníci dobrí, prostredie fajné, grafika super, príbeh môže byť aj zábavný, fyzika super, skvelá cena a hlavne rôzne vtípky (keď strelíte do miešačky na betón, tak začne behať po okolí :D, vtipné reklamy) a skryté miestnosti.. fakt veľmi milé prekvapenie
  • martin.mirejovsky
    Včera večer jsem si to dal dvakrát za sebou a je to přesně to, co jsem čekal. Velice chytlavé hraní holdující starým dobrým "doomovkám". Jediné, čeho se tak trochu bojím, je to, že plná hra bude značně krátká. Ale snad doufejme, že se pletu. Chtělo by to alespoň těch standardních 10 hodin...

    Jinak grafika super. Nevím, co by kdo od toho ještě chtěl - vypadá to parádně a taky to neuvěřitelně parádně běží. Doufám, že autoři uvolní i nějaký level editor, protože tvorba map do téhle hry by mě docela lákala ;-) Hru mám už předobjednanou asi týden... Už za pár dní se dočkáme!!!
  • MishKonn
    Wow, náhodou, ten gameplay je velmi sympatický, a některé ovládací prvky a interface ve hře jsou přímo geniální (upgradování zbraní přes holografický interface, monitory jako v Doom 3). Velmi příjemná je i grafická prezentace - nejvíce vyniká naprosto perfektní nasvícení. K dokonalosti jí už chybí jen filmové efekty jako depth of field nebo k reálnosti dopomáhající motion blur, trochu víc práce by si zasloužil i částicový systém. I fyzika se chová perfektně a hraje i docela roli v hratelnosti samotné. Mě se tenhle kousek teda rozhodně zamlouvá.
  • Odulin
    Ale jo, tomuhle dám určo šanci. Nějakou relaxační mindless střílejdu alá painkiller bych si zas z fleku střihnul....a z videí to vypadá moc dobře.
  • Mato1987
    Demo je síce krátke ,ale hra to je celkom príjemná, odreagovačka ako painkiller, no nekúp to za 19 €
    • Za 19 éček ne. za tu cenu mam lepší hry. A když ne za 19 tak přidám už jen 8 navíc a mám red orchestru 2. Ted neberu v potaz ze to je jinej zanr, jen ze to za tu cenu stoji a tohle se mi zda ze zrovna tak uplne ne. Ale je to jen otazka nazoru, to je v tomhle pripade naprosto nepopiratelny.
      • Mato1987
        ja som na tom podobne, ro2 si nenechám ujsť ani ja :)
        a keď už sme načali diskusiu o cenách hier, tak keby každá hra stála do 30 € tak sa predávajú jedna radosť, lenže keď je vydavateľ nenažraný, konkrétne activision chcú za nové mapy označené značkou MW3 45 € plus ďaľších min. 60 € za DLC tak sa rozumným ľudom nedivím, že taký titul radšej obídu.
        • Pravdu máte kolego. Mě nedělá problém dát za hru třeba těch 1000 Kč, ale sakra musí to za to stát. Na tom BF3 a CoDMW3 se to dobře srovnává. Prostě jde o to, kdo má jaký hodnoty za takovou a makovou hodnotu měny.
          Ale abych tady nespouštěl haterskou bitku mezi BF a CoD tak budu pokračovat o tomhle Hard Reset.
          19Eur je sice dobrá cena, ale protože to postrádá alespoň trošku lepší příběh a je to jen(alespoň pro mě) bezduchá střílečka, tak to pro mě hodnotu 19Eur nemá. naopak Red Orchestra 2 pro mě cenu těch 27 eur má (dokonce i těch 37 v předobjednávce na steamu když nemáte první díl) . Red Orchestra pro mě skýtá hodně muziky za málo peněz.
          O ceně např Duke Nukem Forever ani nebudu mluvit, to byla drzost ta cena, přitom bych to stavil vedle toho Hard Reset (pro mě to jsou obě budgetovky). Sice jsem to Hard Reset nehrál, ale je mi jasný že se z toho nějaká velká smysluplná kvalita nevyklube.
          Zajímá mě kolik lidí mě za můj názor teď ukamenuje.
          • Mato1987
            Úplne súhlasím, Hard Reset je budgetovka, ale úprimne povedané , painkiller ňou tiež bol a nakoniec za z neho stala legenda medzi tzv. mindless strielačkami, kam sa hrabú tie trápne pokračovania serious sama.
            a pravdu máte aj s RO2, veru, za bagateľ dostanete kvantum takmer nekonečnej zábavy a to sa už žial bohu v moderných hrách "nenosí", preto si treba takýchto vývojárov vážiť a poprípade ich podporiť zakúpením ich hry.
            skúste si ten Hard Reset, uvidíte že zmeníte názor. Pokiaľ ste fanúšikom pôvodného painkilleru, tak si to demo určite stiahnite, neobanujete.
            • Dávám na Vás a stahuji demo. Večer zkusím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit