Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz to nepodporuje win xp, nenazyval bych to vstricne ke starsim pocitacum. Na stary hw asi nikdo nove windows kupovat nebude.
  • 50 GB na v podstatě koridorovku? Vážně?
    • Vitej ve svete nextgenu. Tohle bylo uz na ps3, treba u mgs4, ted ma konecne bd i xbox, takze se hram konecne nemusi tak moc omezovat obsah.
  • TheGGG
    Hrozně přeplácaná hra, svítí a bliká, pořád se někam běhá, směšný postavy. Zlatý L4D
    • Jack1947
      1čka nebo 2jka? ( než jí suddenly dali zdarma).
      • TheGGG
        L4D 2, legendární coop, s kámošama 11 hodin vkuse. Jediná dobrá hra od valve.
        • Jack1947
          Ty jo 11hodin *8* , to bych dal asi max 8 a to ještě ne u jedné hry.
          • XXDarthVaderXX
            Pres 40 hodin a pak kolaps :)
  • Jack1947
    Takže si to shrnme - minimální sestava ok. Doporučená sestava to je zas nějakej vtip ne? *15*

    Processor od AMD/INTELU co se snad neprodává už ani. (heureka/seznam jo nějaké zbývajicí kusy mají)

    6gb ram fair enough... i když pochybuji že to využije 6gb takže zase trochu cucání z prstu.
    grafika ta se taky neprodává. Tedy hra pojede až moc dobře? starší pc nemají obavu možná výhodu.

    Celkem sranda tyhle "nároky" i když tyhle jsou nejmírnější vůbec. Za poslední dobu. *4* Já jsem rád za každé co nejméně GB . Ne tady to zas zkazí a bez 50gb!!! se to nehne, nemluvě o patchích.
    Zkusím konečně betu a uvidíme. Tenhle typ her nemusím navíc když nemáte třeba někoho s kym by ste hráli. Hrál jsem jen Nosteam Left 4Dead2 i s mody - pak i to DLC a ne chvíly bavilo posléze to začlo být docela nudné... nejde jen o spoluhráče. Vlastně si ani nepamatuji jakotro s nimi bylo.
    Můj názor za mne radši něco rychlejšího. I když to může být dobré je to jak u všeho no hlavně nechytit kretény" nooby atp.
    • Evil
      Už to někdo utraťte, to se fakt nedá číst *7*
      • Jack1947
        Nikdo tě nic pokud vím číst nebaví, můžeš si mne přece skrýt pomocí detrolleru.

        Mne už taky netankuje x tý veskovův klon, ale klídně to přežiju. Už jsem si zvykl no.
        • Co kdyby sis pomoci detrolleru prostrelil hlavu?
    • CrocoRay
      Tak o to, jestli se nějaký komponent prodává nebo už ne, ani tak nejde. Já ty požadavky beru jen jako nastínění, jak to asi pojede a dokážu si porovnat tu GTX 560 se svou 650. A upřímně ta 560ka sice není v dnešní době už něco extra, ale uvést to jako minimální kartu, bych taky nenazýval ještě tím úplně nejvstřícnějším, jak to píšou v článku a je o něco výkonnější než ta moje karta, kterou dnes ještě koupit můžeš i jako novou s úplnou zárukou. Ale celkově ty požadavky nejsou zase tak hrozné, a že to pojede i na tom slabém dvoujádru, je fajn.

      btw: a pamatuješ, jak jsme se bavili o té smůle, že jsem musel měsíc čekat na vyřízení reklamace na grafickou kartu? tak teď mi PC jelo celý víkend a odešlo. takže jde zpátky do servisu a podezřívám základovku, ale tam mi řekne přesně. každopádně další problémy no.
      • Jack1947
        To snad není možné co máš za smůlu *7* , do servisu? no nevím. Tam ti budou chtít vyměnit co nejvíce komponent ne. Se servisy jsem myslím už nadobro skončil. Základka to bejt může stačí že se zkratuje nějakej obvod nebo nevím pořád se učím. Základka je ještě ok... nebo ram no. Ramky se ale zase nějak zdražily. CPU většinou co jsem četl neodchází... ale kdoví . Přeji pevné nervy a asi bych se už podělal. Musím zaklepat že vše jede. Jak má.

        To jsem se bál jak byly vichry a vypli proud, no a mně se podělala aktualizace - nechápu jak ale nakonec se to při dalším spuštění nějak dokončilo a jelo to, lol aktualizace na asi 3 restarty. *1*

        Takže ti přeji, pevné nervy... a at to vyřídí se co nejrychleji. Jinak by to mohl být klído zdroj no. Snad si neměl nějaký noname jak já.
        • CrocoRay
          Může to být i zdroj. Ale doufám, že to je základovka a na tu mám záruku. Co se týče toho servisu, tak to je vpodst. týpek, co je kousek ode mě a i ty komponenty mi montoval, takže bude přesně vědět o co jde. Jen si do toho nechci rýpat sám, stejně bych ani nezjistil, čím to je. No vlastně, kdybych vyměnil tu desku za starou, tak vyloučím zdroj. Ale kašlu na to. Jen ty pitomé komplikace, jinak se to vyřeší. Fajn pocit, když si člověk hraje NFS: Rivals a najednou to "zabrčí" a už tušíš, že něco je špatně. A při situaci, že jsi teď nedávno něco měnil, tě to v tom jen ujistí.
          No nervy budu potřebovat, protože ještě jdu na pracovní pohovor (ale tam též nějaké komplikace) a vlastně při zapojování noteboku a protahování kabelů pod stolem, už jsem ztratil dost nervy. Přitom taková banalita. Teď stačí málo.
          • Jack1947
            Fakt, hrůza - počkej to ti zachrčelo když si hrál? takhle se mi odporoučel zdroj před pár lety jsem hrál Dead island rána - nebo tak bum a byl konec filmu tedy mého hraní. Jinak když to máš u něj tak ok já myslel servis. Ted už bych si "servisoval" jen sám.

            At se vydaří, to i to a nakonec to bude ok. Stejně komply jsou divnost sama. Proto mám radši konzoli, ta se bud podělá jako celá ( zdravím tě RROD 2008) nebo vůbec ale není nic mezitím.
            Navíc ty porty - to je taky něco dneska hraju Dead rising3 a je to opravdu špatný port. Ovládání zvláštní , dýchá z toho konzoový nedomrdek. Kdybych na to měl koukat +-30fps tak bych se asi poblil. Uvidíme co AC:Unity na to jsem zvědavý to si zanadávám panečku.
            Notebook nevlastním a nikdy to pro mne nebude plnohodnotný pc... (ntb necht prominou) chápu no.
            Základka by byla i levnější navíc máš záruku. Není co řešit. Občas si řikám že by bylo super mít i náhradní pc - ne moc výkonné ale dostatečně abych třeba nějak zabil čas, když nedej bože se něco pokafrá. Držím palce, vím že to je už ohrané ale at se daří a daří. Taky ty bláboly jako at tě tvý vůle posílý.
            • Jack1947
              Nevím jestli se mám cítit za tebe špatně, to je blbé slovo. Snad jedině to brát s nějakým humorem... ale vem si že já konzolista až do morku kostí přesto jsem závislý na pc a bez něj jsem neštastný.

              Napsal jsem to špatně věř a tvá vůle tě posílý nebo jak. Nebo provází ale to je fuk. Snad nejsi smolař... proč myslet hned na nejhorší. Lepší je myslet pozitivně.
            • CrocoRay
              Mně to kdysi udělalo to samé a tehdy to byla základovka. Jako může to být i zdroj, ale moc si nemyslím, že to bude jím. Co se týče náhradního PC, tak právě až se vyřeší tady ten problém, tak bych chtěl ještě upgradovat grafiku na tu GTX 760 a pak by to sloužilo jako náhradní PC, když bych pak koupil úplně nové. Takže pokud by odešlo to hlavní, tak bych si zahrál aspoň starší hry (ty co vycházejí teď). No každopádně počítám, že i po upgradu grafiky budu čekat na vyřízení reklamace měsíc, protože do týdny odejde. Někdy mám pocit, že se mi stačí na nějakou věc škaredě podívat a ona se raději zničí sama *1*
  • Docela zajímavý jak na podporu Sli v poslední době každej se.e, napřed to bylo u Shadow of mordor tam nevim jestli už to funguje, pak to pokračovalo u Dragon age Inquisition kde při Sli blikaj textury a náprava nikde a teď i u tohodle a to nemluvim o Titanfallu kde Sli nefunguje pořádně dodnes. Nechápu, napřed prodávaj karty za 20 litrů a pak ty hry pro ně ani pořádně neoptimalizujou nevím jestli je to chyba herních vývojářů, nebo vývojářů hard ware,nebo obou, ale přijde mi to jako pěknej hnus. Ode mě peníze neuvidí nikdo dokud to nevyzkoušim anebude to šlapat jak má. Honem honem to vydat naslibovat hory doly a ono to nějak dopadne, anebo se vys.at na podporu starších karet co jsou výkonově srovnatelných s těma novýma, nějak přece ty nový musíme prodat. Podpora PC jde pěkně do pr.ele v poslední době.(assassin unity, watch dog, dragon age, mordor, titanfall).
    • kcemu podporovat hovadinu co vlastni 0.01% procenta hracu
      • Aha tak to potom jo, protože ty na to nemáš neznamená, že na to nemají ostatní. A že za své poctivě vydělané peníze chci adekvátní podporu produktu který jsem si koupil, tak to bych chtěl asi moc no to máš pravdu. Ještě, že jsem si pořídil PS4 tam mam aspoň jistotu, že ta podpora bude na dalších x let a nemusím se strachovat, že zrovna můj kus hardwaru vývojáři opomenou, protože potřebujou prodat novější a dražší kusy karet. Chčijou vám na hlavy a ani se to nesnaží vydávat za déšť a víš co dobře vám tak, když jim to žerete a necháte si to líbit. ( Alespoň, že tihle to teda řeknou na férovku a že to člověk nemusí zjišťovat až po tom co tu hru koupí).
  • mx0r
    ... "sympaticky vypadajici" je velmi mierne povedane. neskutocne ma to nebavilo tu chvilku, co som to mal moznost hrat.
    • Sr_Lobo
      Mas pravdu, zkousel sem to asi 20 hodin a prislo mi to az smutne nudny. Nechci to srovnavat L4D, ale to me napr chytlo hned od zacatku.
      Bojim se ze to ve finale bude ciste jenom pro skalni fanousky.
      • Veskoslav
        L4D bylo pro mě utrpením ze začátku. Katastrofální matchmaking, stále dokola se opakují a nudný gameplay, kdy stejně většina lidí používá stejný typ zbraní. Začalo mě to bavit až později. Naopak u Evolve se nedostavila nuda po chvíli monotónního hraní. Ono je to možná dáno i tím, že s lidma, co hrajeme L4D 2 v současnosti, jsme přešli na Evolve. Navíc tam narozdíl od L4D nemůžu vypnout mozek a jenom jít a svou nádhernou katanou sekat do všeho, co se chce podívat na mou barvu kontaktních čoček. U Evolve bude největší kámen úrazu právě komunita. Na té to celé bude stát a padat. A když potkáš idiota, tak je jedno, jestli to bude monstrum nebo medic, co tě má chránit.
    • XXDarthVaderXX
      Nehrál jsem, tak snad to bude možnost vyzkoušet. U téhle hry bych počkal, on se bohužel zážitek bude odvíjet asi hlavně od toho...s kým hraješ a proti komu hraješ. Než si to sedne, tak ty začátky noobfestu budou krušné.
    • V patech by mela znova startovat BETA, tak je treba to jeste vyzkouset.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit