Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    klaun, to je klaun! *15*
  • Ty máš asi problém s pochopení psanýho textu, viď. BF doporučuje GTX 560, Skyrim GTX 260. Slovy DVĚstěšedesát a PĚTsetšedesát. Rozdíl ve výkonu je tam dost výraznej.
  • Ublížilo, protože by věnovali čas a finanční prostředky na kravinu. Bavíme se o TES, ne o multiplayeru obecně.
  • Inquisitor
    Jasně grafika není všechno. Je to jenom pozlátko a jsou mnohem důležitější věci, ale grafika je věc kterou každý hned vidí a bohužel podle ní často i hru soudí. Což se mnohokrát může ukázat jako velká chyba.
  • Jo je dobře, že to má rozumný požadavky, ale řekl bych že každej předchozí díl TES byl ve svý době technologicky na špičce. Z vlastních vzpomínek - Morrowind v době svýho vydání na plný detaily plynule nerozjel snad nikdo a Oblivion bych řekl, že po grafický stránce by se jako jedna z prvních her mohla oprávněně označovat za next-gen (tehdy).
  • Inquisitor
    Na Doom 4 ? To už si mezitim moc nezahraješ :)
  • MrSanta
    Jsem na tom stejně. Navíc ještě jedu na XPéčkách. Plánuju velký upgrade včetně OS s příchodem DOOM 4. Do té doby si, doufám, vystačím s mou současnou sestavou.
    Na druhou stranu, tohle bude první Elder Scrolls hra, kterou si bez problému zahraju minimálně na střední detaily hned při vydání *1*
  • Inquisitor
    Ale to víš že neublížilo. Jenom se to k některým hrám moc nehodí.
  • Nojo ono by ti to děsně ublížilo kdyby si musel koukat v menu na položku multiplayer vid? *7*
  • nj, ale byly doby, kdy jsem zil sam. kdyz clovek splaci byt a ma rodinu, tak je to uz jiny... pamatuju doby, kdy se hry prodavaly i za 2199kc a plat byl 6500kc. ale to se hry neprodavaly vetsinou na miliony. uznavam vsak, ze za hru co vydrzi stovky hodin potazmo pet let, je i tech 900 skvela cena. Kdyz si na druhou stranu vezmu, ze Oblivion sel s cenou celkem rychle dolu (pred 3 lety byl uz na xbox i za stovku), tak si musim rict, jeslti to nejakej ten mesic nepocka. Vliv bude mit i hodnoceni hry. Aby pak clovek radeji necekal na nejaky mod...
  • Inquisitor
    Naštěstí ne. Taky to nemusí cpát všude.
  • ty jseš nejakej chytrej
  • RavenHolm
    A můžeš mi vysvětlit jak se z člověka stane lama, když nemá potřebu každý rok utrácet za PC, jen aby si mohl honit ego na tom kolik má FPS ve hrách? Na hry, které hraji mi moje PC stačí a stačit bude ještě nějaký čas. Nevím jestli neumíš číst, ale se svou sestavou si mohu stále dovolit většinu současných her na max v 1080p, takže nevidím jediný důvod k upgradu.

Ty jsi docela smutný příklad. Jakoby nestačilo, že se hádají PC hráči s konzolisty, ale musí se vždy najít někdo kdo si nepochybuje o své nadřazenosti, jen díky tomu jaký má PC. Ne já "lama" nejsem, ale napadá mně jeden člověk o kom bych to s čistým svědomím mohl říct.
  • ja nevyšiluju d.bile:) jen rikam ze jste všichni lamy se slabyma kompama a nakonec to sam potvrzuješ
  • RavenHolm
    Chválím avatara a názor:D
  • RavenHolm
    Tři, ale pššt. *3*
  • smejki
    ano, dva
  • RavenHolm
    Co ty jsi za magora?:D Sám mám v PC komponenty, které už nelze sehnat jinak než bazarově a stále si mohu dovolit hrát na střední/nejvyšší detaily v 1080p (ano je několik vyjímek jako třeba BF3, ale ten mě nežere). O to, že bych nerozjel Skyrim se nestrachuju a to mám komp starší jak dva roky. Nevím co tady vyšiluješ.
  • Souhlas, ted se prodava Oblivion GOTY 5th year anniversary a rekl bych, ze hlavne diky skvelej modum je ta hra porad tak popularni
  • No to teda. "Omodovaný" FNV mi v některých momentech přijde hezčí, než to co je tu na screenech *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší