Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chtěl bych aby se vrátili do dob renezance a hrdina by byl někdo jako Ezio auditore da Firenze,dalo se kupovat brnění,zbraně atd.Hlavně trochu toho plížení místo střílení by nebylo na škodu a hlavně neznám hru,která má tak super příběh jako ac2 snad bude mít i acIV.
  • Graficky to vyzera super.
    Obsahovo to vyzera komicky, alebo priam absolutne tupo
    • Jak to z traileru piznáš?
  • Tomu rikam pracka :D Stihate tady na ty ACcka vydelavat penize ?:D .)
    No lol tohle prebije zachvili i NFS s COD *15* ..
    • typická dojná k*áva........ další značka, co si hraje na model COD.. Miluju AC, ale šedesátej díl zasazenej do doby ledový nebo já nevim, do jaký doby by to mohlo být ještě zasazený, hrát nechci. Piráti vypadaj skvěle, ale musí to mít prostě značku AC, ptže na tu lidi slyší!
      • BTW redakce? děláte si legraci? slovo k r á v a neni vulgární, přičemž pojem "dojná k*áva" je regulérní marketingový pojem.... nechápu, proč to tady máte zakázaný.........
        místo legraci bych napsal s*andu, ale chtěl jsem ušetřit čas, ptže máte určitě zakázanou i kombinaci písmen "sr" že?
  • A zase z těch bambitek střílí jak ze samopalu *7* Každopádně jsem rád, že budeme hrát za tuplovanýho záporáka to je fajn změna, protože piráti byli vždy tou nejhorší chátrou a spodinou společnosti. Věšeli se bez soudu.
  • Tento rok letim do Karibiku tak to bude potom pekny navrat v AC zpet :-)
  • Nové prostředí vždy potěší, ale co to má společnýho s AC kromě názvu ? Assassin by snad měl být od toho, aby potichu, nezpozorován, neodhalen likvidoval nějaké významné cíle. Ne snad aby za bílého dne masakroval desítky panáků jako by se nechumelilo. Ale asi na to mají jiný názor jak vidno. Kritika směřuje na směr, kterým se série ubírá. Nicméně prostředí tropů, pirátů a námořních bitev je velmi atraktivní. Po mírném zklamání Risen 2 by se na to člověk snad i těšil, jen se velmi obávám, že se to bude hrát stejně jako AC3 a to mě opravdu nebavilo. A vzhledem k tomu, po jakém časovém úseku s dalším AC přispěchali, tak by se dalo usuzovat, že ty obavy budou opodstatněné.
    • http://cs.wikipedia.org/wiki/Asas%C3%ADni tohle ti snad pomůže pochopit proč je to Assassins Creed :o)) Assassin totiž nemusí být nutně jen nějakej kdejakej vrah... Doporučuju trošku mrknout na historii hašašínů atd...
      • Tak zrovna tuto hru bych moc seriozně s historii nesrovnával. K tomu to má sakra daleko. Spíše jde o to jak hrávaly první díly. Ano byli tam souboje s haldou protivníků. Ale dokázalo to navodit ten pocit vyjímečnosti. Poslední díly jsou už jen bezduché rubačky. No prostě se shodneme, že tato serie směřuje k masám.
        Btw pěkný článek, díky za post. Ale nějak mě tam chybí souvislost mezi Asasinama, o kterých pojednává článek a pirátama někde z karibiku :) ... Takže proč Assassin creed, který ( zda to dobře chápu) dle tvého vychází právě z motivů těchto asasinu.
    • Tvoje představa assassina je poněkud omezená. Nejde o supertajného zabijáka. Hra ti dává možnost hrát jak chceš i udělat to bez detekce. Navíc tento hrdina již není assassin, ale jen ex assassin.
      • V tom případě to ale už není assassin, ale masový vrahoun ala GTA spod. To že assassina bereš jako classu např. z rpg a jiných her nebo jim podobný ( rogue, thief aj ) ještě neznamená, že konkrétně v této serii se styl musí ubírat stejným směrem.
        Obecně mě nepřesvědčuje systém, kdy tě hra prezentující se jako hra za assassina v pravém slova smyslu nutí do zběsilé akce. Pokud máš např. zabít někoho dokonce v uzavřeném komplexu, nemáš možnost se skrytě dostat k cíli, ale musíš se chtě nechtě prosekávat přes hordy "ochránců". V otevřeném prostředí nemáš možnost si na svůj cíl počkat někde v zákoutí. Musíš ho zabít za bílého dne na ulici a okamžitě po tobě jde vše co má ruce nohy a zbraň. Totálně se vytratil prvek stealth.
        pokud člověk hledá hru ala GTA ve střeověku nebo období, které nám zrovna servírují, nemám problém, ale hru za assassina si osobně představuju poněkud jinak. Zdůrazňuji osobně, neboť je to můj názor a to co bych chtěl vidět a hrát. Čímž neříkám, že ta hra je nebo bude špatná. Jenom se neztotožňuji s tím, jak nám to prezentují.
        • Já chápu jak to myslíš, ale to co popisuješ nebylo ani v prvním díle. Ano v novějších dílech jsou některé mise trochu lineárnější bez možností. To mě ovšem nějak neirituje. Změna v hratelnosti není zas tak zásadní krom zjednodušení ovladatelnosti ve trojce. Chceš li vyloženě stealth hru vtom stylu zahraj si třeba Thief. Proč kritizovat hru za to, že na úkor příběhu ji trochu zjednodušila. Svobody si užiješ v ostatních úkolech. Assassins creed byl vždy o týpkovi co si s prstem v nose povodil hromadu protivníků bez úhony a s noblesou. To je můj názor.
    • Jo je škoda že se ze stealth akce stává akční adventura ;(
  • Mato1987
    ja som vždy hovoril že táto prince of pe...ehm...assasins creed séria je len dojná kravička, ale keby tie hry boli aspoň dobré tak by som tohto reskinovaného princa z perzie akceptoval, ale oni sú to len simplexné konzoloidné hovadiny, všetkých 20 či koľko tých dlc tváracich sa ako plné pokračovania vydali.
    • z části máš pravdu, dojný kravičky to jsou... taky na to časem dojedou, nicméně se jedná stále o komplexní a kvalitní tituly.
      • Mato1987
        mal som tú "česť" zahrať si tretí diel a môžem úprimne povedať že viacej zabugovanú a tak otrasne optimalizovanú singleplayer hru som v živote nehral.
        • To ju nesmis stahovat, pak bys nemel problemy *6*
  • Feel the power of da pirate BERSERKER!!! YARRRR!
  • Jelikoz me v AC3 strasne bavily ty namorni bitvy tak na toto se tesim :) Uz to sice neni ten pravej Assasins Creed ale jako hra tu bude urcite zabava takze tak.
    • ...myslím že máš pravdu...aj keď to nebude možno Assasins Creed ako predtým, teším sa naň aj ja... ako malé decko *1*
      PS: inak....aj Vám idú videá v prehrávači tu na Games, oveľa svetlejšie ako inde? Napr. na YouTube či Win. Media Player mám úplne inú svetlosť *2*
  • Tohle už není AC.. Kdyby to vydali samostatně a necpali to pod značku AC, tak ano, ale tohle už je fakt přehnaný... Za chvíli vydají díl z 2. sv války, kde budem zabíjet Hitlera *7*
    • Kez by....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit