Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Důležitější ale je, že jsme chtěli město s hloubkou. Chtěli jsme hloubku a hustotu. Když půjdete na jakýkoliv roh Chicaga nebo jiného velkého města, tak se kolem vás děje spousta věcí - tohle jsme ve Watch Dogs chtěli zachovat. Město bude reagovat na všechny vaše akce a my tak zachováme tu míru detailů, která je unikátní pro velké moderní město v Americe"

    todle chtel dan vavra udelat v mafii ale vysledek byl uplne jiny (kdzy to prebrala us 2k games)
  • Fullesh
    V meste sa prehanat 200mil/h ? Nieco pre GTA hracov, dufam ze vyvojari maju po stenach plagaty GTA pre motivaciu :facepalm:
    • Paulcz
      nemyslím, že by to pro hru bylo nějak důležité.. a s pomocí modu se dá rychle a "realisticky" jezdit i v GTA IV
  • No tak po dlouhé době jsem zavítal na tenhle pseudoherní web, navštěvuji pouze zahraniční weby. Nakonec proč nemít info přímo z první ruky, a čekat ?Teoreticky si pamatuji kdy byly stránky poprvé spuštěny. Ale tohle je opravdu zoufalé, tolik reklamy se jen tak nevidí. No nic zapl jsem ADBlock a je ok. Ale co mě nejvíc dostává jsou zofalé propagační články místních redaktorů, copak došli peníze? :D Kolik dostanete za jeden takový "nenápadný" PR článek?
    Největší zoufalství a PR článek na propagaci "herních" brýlí, větší FAKE snad ani nenajdu. :DTomu by mohlo konkurovat virální video s Tučkovou. :D Nikdy bych nevěřil, že si někdo uděla byznys na brýlích pro hráče, no i tak to jde. Nápad roku vezmu klasické brýle, přídám skla s filtrem, o ničem ta "technologie" není. ;) a prodám to za 2 500 Kč výrobní cena, samozřejmě z Číny,ale ne teď frčí Indie, (je levnější) 250 Kč i s dopravou. (kontejner, loď) A hop prodáme to za 2 500 Kč. :D Na zahraničních webech (nechci dělat reklamu) se ty samé prodávají za 350Kč i s poštovným. :D Kdo hledá najde. ;)


    Ještě jsem chtě dodat proč asi je vypnutá diskuze pod každým PR článkem? :D Opravdu "demokratické". Co kdyby se tam někdo vyjádřil k produktu. Ne, ne to by byla špatné reklama pro náš PR článek. Nebo se pletu?
    • Jsou 3 možnosti, jak dělat web:
      1. zadarmo ve svém volném čase
      2. vydělávat reklamou
      3. nechat si platit od čtenářů
      Případně různé kombinace těchto možností. Ani zahraniční stránky to nemají jinak.
      Nadávat redakci, že PR články je dost mimo. Je jasné, že je píše zadavatel a ze stejného důvodu nechce mít u svých článků diskuze :)
      Kdyby byla redakce tak zlá, tak by ten tvůj příspěvek okamžitě zmizel :)
      Toto je snad jasné každému, kde jen občas přemýšlí.
    • presne ty pr clanky sou tu priserny, me teda nejvic dostal ten na energytak. Ale tady se niceho nedovolas redakce ti rekne ze je to oznaceny jako inzerce v zahlavi a je to.Dost trapnej argument ale ok. Je to takova ta ceska cesta a je videt ze redakce holt i se svejma "pokrokovejma nazorama" uhne pred tim kdo jim sype prachy. Ale co je prece snadnejsi drzkovat a dostat za to penize nez neco delat.
      • ZvacA
        Budeš muset jít do ulic, vzít pušku, stavět barikády a mávat vlajkou, soudruhu. Jinak se nedá nic dělat...
        • fascinujici zminil sem slovo penize a hned sem komous - i kdyz chapu ironie. No beru to jako nazor klasickyho ceskyho cloveka - Necham vsechno tak jak je akorat budu nadavat lidem kerejm neco vadi, tim dosahnu moralni a myslenkovy prevahy.
          • ZvacA
            Nevím, proč bych měl klasicky podporovat gumy, který tu běžně kydají, podle mýho na p*čoviny. No, tak je tady inzerce na ptákovinu - není koneckonců první a games nejsou jedinými jak se nějak podobně zafinancovat - tak to přeskočím a zbytek dne mám veselo. Tohle nemá co dělat s nějakým necháváním a nezájmem, vždyť nebojujeme tu za národní svobodu ani za vlastní přežití, ale je rozdíl řešit zásadní věci oproti hrabání se ve vesměs ničím ohrožujících lejnech, jak je u party teoretiků mastící si své subjektivní nechutě a stimulovaných až vždy jedním trolovacím šaškem běžným případem.
            • Já docela ty "prudiče" chápu.Vydělávat se musí,ale ne za každou cenu. Reklama na něco,co kazí zuby,je v tom mraky cukru,se mi taky nelíbí.ale přežiju to:). Každej svýho štěstí strůjcem,ten kdo to chlastá to chlastat bude dál.
            • ale me todle treba zajima, vadi mi ze se tady pod tvari seriozniho clanku propaguje prolejvani se energytakama. Pro me to neni picovina. Jak to muze pusobit na 12 lety lidi co sem taky chodej. A argument typu , kazdej skace z okna tak to budu delat taky neberu. To ze tvoje mira zajmu se odviji az od narodni bezpecnosti je sice pekna ale to moje "todle mi vadi" zacina u tohodle. Nervu si u toho vlasy za hodinu du z prace a resim jiny veci. Ale kdyz na todle tady narazim tak mi to proste vadi.
    • conflig
      Vydělávat musí každý.. tak začni psát nějaké články a recenze pro games zdarma..

      Ale s těmi brýlemi máš pravdu *1*
      • Jo, máš pravdu. Blbců, co se nechají zviklat reklamou, je stále dost.
    • a pointa k tomuhle článku?
      • Pointa je ta, že to nemohl napsat pod PR sdělení, tak to napsal sem. Taky jsem tou reklamou tady zhnusenej.
        • tak proc sem chodis? Je to soukromej web a ten si sem muze dat reklamy kolik se mu zlibi, jakoukoli (zakonnou) formou chce. Osobne z tech PR clanku taky nadsenej nejsem, ale neni to nic, kvuli cemu bych sem prestal chodit.
          Misto nadavani si zaloz vlastni web a delej si ho treba celej bez reklamy, kdyz jsi takovej dobrodej
  • Co to je dneska za dobu to musi byt i v takove hre ukazatel nad npc ktery prede mnou zdrha abych si ho nahodou s nekym nespletl? co kdyby kolem bezel nejaky joggin se sluchatky ze...a pro jistotu je tam i mapka abych ho nemohl ztratit a nahodou za nim nebezel vedlejsi ulici...ty voe... doufam ze to pujde aspon vypnout.... me takova drobnost neuveritelne dokaze zkazit zazitek, jednak si pripadam jak kdybych hral verzi pro mentalne zaostale a zadruhe i na samotne hrani to ma prece vliv kdyz toho typka pak ztratim, nebo proste jen vybehnu ze dveri a musim se rozhlidnout rychle vpravo vlevo kam bezel, o to vic napeti to do hry prida... Nejdriv sem si myslel ze v te hre budu mit pocit ze budu hrat za fakt nejakeho machra, ale tadytakova jednoducha vec to uplne zkazi, najednou uz si nebudu pripadat jako nejvetsi frajer ve meste, uz to vypada jak... proste jak vsechny dnesni hry myslel sem ze to bude aspon trochu narocne kdyz uz se ta hra tvari tak dospele, ale tohle...hlavne ze muzu rychle prepinat mezi singlem a multakem a sdilet videa ktere vsechny strasne zajimaji..... *9*
  • RakeW
    "Hra nabídla gigantický svět, ve kterém se dá skvěle blbnout dlouhé hodiny, ale čistě z pohledu zajímavého obsahu to už taková sláva nebyla."

    Za prvé mi přijde, že si autor trochu protiřečí a za druhé s tím nesouhlasím :).

    Souostroví Panau je nejen obrovské, ale i krásné, pestré a na herní poměry i uvěřitelné a smysluplné (hádám, že se muselo líbit i Vávrovi, protože to prostě i přes svou rozlehlost rozhodně není bramborová země). Obsahu skýtá též dost, byť uznávám, že se může po čase dostavit trochu stereotypu.
    • Overwatch
      Klidně nesouhlas, to je v pořádku :). Panau je nádherné a hrozně rád se do něj jednou za čas vracím, ale prostě tam není moc co dělat - zabírání základen za chvíli omrzí, hledání kufříků, lebek podobných věcí taky a co jinak? Jen dělat někde bordel, což zabaví na chvíli. Jako abychom se nechápali špatně, teď jsem si kontroloval svůj Steam a v JC2 mi to ukazuje necelých 70 hodin čistého času... Je to parádní hra, ale obsahově je řídká. Jediné její štěstí je, že to bezmyšlenkovité blbnutí je tam tak zábavné.
    • Težko si může protiřečit, hra je obří a dá se vyblbnout rozsekáváním úplně všeho co mi přijde do cesty, to ale nedělá hru nijak zajímavou. Celkově mě přestala bavit po 6ti hodinách hraní, koupil jsem si ji jen kvůli JC2-MP modu :D
    • Just Cause 2 má všechno, co má mít výborná hra, kromě dobrého příběhu a motivace hrát dál. Aspoň pro mě. Ze začátku jsem se potápěl v moři a prozkoumával džungli a skákal padákem a dělal všechny ty žůžový věci... ale pak jsem zjistil, že už jsem všechno zkusil, a nic mě netáhlo to vůbec dohrát.
      • Radioaktivni_surikata
        +1, přesně tenhle problém jsem měl po cca 15 hodinách. A je to velká škoda, protože Panau je fakt nádherný hřiště.
  • No já si WD koupim rozhodně ještě na PS3. Nechci čekat 2-3 roky než se PS4 zlevní, "vylepší" a pak si to teprve zahrát s vědomím, že už jsem to hrát dávno mohl, akorát s hnusnější grafikou.
    • na tohle je právě dobré PC nikdo te nenutí měnit komponenty když nechceš takhle paradoxně nekteří konzolisti přejdou na PC *15*
  • Jonathan Morin ma bude strasit este hodne dlho...
  • Corvus
    Jakmile se objeví sběratelská edice, jdu do toho... Doufám že to bude ta s artbookem, figurkou, soundtrackem atd.
  • smajdal
    Mohlo by to být F2P *15*
    • smajdal
      angry nerd squad attacks...down vote you bitch, im too scared to be online *13*
  • Hlavně žádný sociální krávoviny, propojování s celym světem, žebříčkama a sranim všemožnýho tohohle do hry. Chci si hrát sám.
    • asi tak nějak... když chci blbnout s ostatníma někde v síti, tak si pořídím MMO, ale v tomhle bych si rád zařádil sám... snad to bude tak dobrý, jak to vypadá a podobnýma pitomostma to nepokazí
    • Inquisitor
      Ať si tam ty sociální kravinky dávají, když to lidi chtějí, ale ať mi to nenutí používat když chci hrát v klidu sám.
    • BoB.2
      Souhlas.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit