Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikde sem nezbadal ze by bola verzia aj pre Xb360....meeehehehehehehe *10*
    • Jack1947
      Nejspise bude, bud a nebo az na Xone. *3* Nemej strach.
  • Já prostě miluju infografiku v číslech :))
  • Táto hra si zaslúži čo najviac dobrého, hlavne nech ukáže Blizzard, EA, BioWare a všetkým ostatným pretože to čo robia ostatné firmy sú hnus, a hambil by som sa keby som si to stiahol pretože aký majú prístup ku hráčom CDprojekt tak to je fakt už niečo iné, ako u ostatných. Len dúfam že cena nebude prehnaná *4*
  • Doufám že dalších 6 milionů sklidí trojka Je to totiž jedna z mála her co si to opravdu zaslouží.
  • Toto je silne off-topic, ale musim si postezovat. Nemel jsem co hrat a tak jsem si rekl, ze dam sanci Skyrimu a koupil jsem si ho se vsemi datadisky. Naistaloval jsem ho, dal jsem tam par modu, ktere ztezuji hru a zacal jsem se kochat krajinou a sceneriemi. A ted, at mi nekdo sakra vysvetli, jak tam mohli dat, tak dementni questy, draky kteri jsou ty nejjednoduchsi bestie a prvniho zmastite na 7 urovni, skoro nesmrtelne spolecniky atd. Proc se ta Bethesda tak snazi udelat tak rozsahlou hru, kdyz do ni neumisti zadny poradny pribeh? Jak to, ze postavy nereaguji na vyvoj hry. A proc tomu davaly weby 10/10. Co je to za dobu ve ktere zijeme, ze lide zerou, kdyz se jim kali na hlavu?
    • kickasl
      skyrim me bavil, nahral jsem desitky hodin, dokonce jsem hru rozjel podruhy, podle me si to 10* zaslouzi... ano, ma to spostu chyb, nedostatku atd., ale porad me to zabavilo na desitky hodin a treba bratrstvo se mi opravdu libilo, ukoly od zlodeju mi, oproti oblivionu prisly moc bojovy a celkove chybelo vetsi rozhodovani... neni to dokonala hra a rozhodne to nema kdovijak silny hlavni pribeh... hodnoceni je urcite dany i tim, ze to v podstate nema moc konkurenci...
      jinak pokud touzis po pribehu a moznostech tak rozhodne doporucuju planescape torment(jestli jsi teda jeste nehral), zrovna hraju a nemuzu si vynachvalit
    • PravyMonty
      U "rozsáhlých" rpg, a některých mmorpg jsou recenze velmi zkreslující.

      "Obrovskou" hru(podle mě) nelze hodnotit podle prvních pár desítek hodin, jelikož v nich probíhá jakýsi "wow" efekt(Na tomto efektu stojí všechna ta nezasloužená popularita GW2) a člověk pak přehlíží jakékoliv chyby(Případně je překrucuje na "plusy"), ale potěch cca. dvaceti hodinách přichází doba "o můj bože, už zase, to si snad dělají srandu"(Ke kterému se většinou recenzenti ani nedostanou), kdy člověk začne mít normální kritický přistup.

      Když ve Skyrimu poprvé potkáváte volně lítající draky, tak si říkáte "tý brďo, doufám, že mě nezabije... neměl bych radši utéct?", kdežto když potkáte na úrovni třicet draky tři tak si říkáte: " O můj bože, už zase otravují, kašlu na ně nebudu se s nimi zdržovat, a radši jim uteču"
    • To je len tvoj pohlad. Mne sa questy, pribeh (aj DLC pribehy), draci, moznosti a jednoducho cely svet neskutocne pacili. A z mojej stranky 10/10 je rozhodne na mieste.
      • Hele a co presne se libi na questech - priklad Jarl chce zjistit co se deje s jeho synem, ktery je pod vlivem nezname sily. Prokecnete s chlapcem a dojde k tajemnym dverim. Ty Vam reknou, ze se musi otevrit, pomoci ukradeni klice. Jdete za klukem, zjistite ze klic ma carodej a jarl. Oberete je o klic a dvere otevrete - zjistite, ze to byla deadra, kdo Vas vodil za nos. Prectete si varovani ohledne mece. A muzete si ho vzit, nebo ho nechat volne pristupny lezet. Po celou dobu questu nemuzete jit za jarlem nebo carodejem a rici mu, jak se veci maji a kdo to toho kluka vodil za nos. Questy bez sipek se nedaji splnit, protoze vetsinou nemate dost informaci k nalezeni lokace atd. Se sipkou je to jak pro dementy atd. Proste kdyby se nekdo nad temi questy rozumne zamyslel, tak by mohl vymyslet celou radu moznosti, jak ty questy resit jinak alternativne. A pritom nektere questy alternativni reseni samy maji.
        • To iste co sa mi aj pacilo na questoch typu chod do jaskyne zistit preco je preplnena ohnilcami. Najdes 3 diery a text opisany z LOTR (trpaslici a balrog), ktore zakopes a quest comlete. Skyrim je rozhodne skvela hra, co potvrdzuju ultimatne hodnotenia nie len od hernych portalov, ale aj od uzivatelov samotnych. To ze tu na games.cz sa zgrupne skupina ludi ktorym chybaju v hre latriny nic nemeni. Tak isto ako sa jedna kniha nemoze pacit vsetkym, aj jedna hra sa nemoze pacit uplne vsetkym.
          • Hele, tebe treba prijde v pohode, ze ve meste zlodeju, vlastne muzes zacit pracovat pouze zlodeje a nemuzes je odhalit Jarlovi? Ze kdyz plnis ukol pro Deadru - nalezeni mece a ocisteni chramu od nekromanta, tak pri prechodu mezi lokacemi, ktere jsou soucasti chramu, ve kterych je spouta nemrtvych, se vyskytuji NPC se kterymi se da normalne mluvit? Me osobne zachody moc nechybi, sice to povazuji za nelogicke, ale mnohem vice mi vadi, kdyz se pod malym domem rozklada podzemi, ktere velikosti mesta. Proc jsou draci slabsi nez upiri, mamuti, obri? To si tohle nemohli pohlidat?
  • Ja jsem si rikal, ze CD projekt by mohl udelat dalsi hru z oblasti zaklinace jako skok do minulosti - jak doslo k valce o Kaen-Morhen a vybiti zaklinacu. A pak dalsi dil ohledne krvave pomsty.
  • Mne se nelibi Geralt jako hlavni hrdina. Je takovej nemastnej neslanej. Kez bych si mohl udelat vlastniho zaklinace, klidne zenskou.
    Takovej barbar Conan. To je epic hrdina! Geralt je vedle nej jak detatko imho...
    • chapu, kam nemuze witcher, nastoupi bitch-er *5*
    • Tak si nepochopil svet zaklínače,jednofarebných svalnatých/ceckatých mäsových mlynčekov nájdeš v tuctovej fantasy habadej.
      • Geralt ma taky velky svaly *3*
      • *4*
    • Jack1947
      A to by bylo stale o Zaklinacy ? Vzdyt ten je hlavni tahak ne. Bez nej by to nebylo nic moc onicem. *4*
  • Já se teda přiznám. Mám 1 a 2 v poličce v rozšířené edici, ale protože to nebyla steam game, tak jsem si je obě koupil ještě jednou na steamu. A nelituji :)
  • Kr.Pa
    Tak proto se tento týden rozhodl Sapkowski zveřejnit novou knihu!
    • No nevim, zaklinac je super o tom zadna, ale koupil jsem si jeho husitskou trilogii a ta mi prisla dost bidna.
      • kovar.jakub
        Husiti jsou taky poměrně dobří, aspoň mně se líbili. Zmije, to je, bohužel, jiná :(
      • No ,ale toto je nová kniha o Geraltovi. Takže nový Zaklínačov príbeh.
  • LuckyBaal
    mám rád, když se skvělým hrám skvěle daří.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit