Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dworkin

    Když jsem v Tristramu sebral Wirtovu nohu, nahradila (a zničila) moji zbraň.

    Tak kdyžtak bacha.

    • Corvus

      Tvl, tak to díky za upozornění. Na to si dám fakt bacha :-) Dobrej bug.

      • dworkin

        Tak se mi podařilo zařvat na waypointu a další problém - nejde kliknout na mrtvolu, která leží na waypointu. Nezbylo, než uložit hru a skončit.

        Když jsem se pak zhmotnil v táboře, tak bylo tělo správně vedle mě, ale, haha, ta zbraň, kterou mi sežrala Wirtova noha, je zpátky - a samozřejmě mi nahradila a zničila tu daleko lepší, kterou jsem mezitím našel.

        Vtipný je taky to, že mezitím jsem tu hru vypnul několikrát, takže proč se rozhodla vrátit zrovna teď, fakt nevim.

        Jinak dobrý, hra mě chytla. Ještě ať udělají podobné remastery prvních dvou Falloutů a budu úplně happy.

  • red.eagle.792197

    Jak jinak.

  • Jo, za mě spokojenost (hraju offline only, takže se mi nic nesmazalo). Jen ta potřeba vyměnit železo... ☹ Že mi to nedalo RDR2 a Cyberpunk, no to už jsem tak nějak čekal. Ale že se mi D2 chvílemi mění na TBS, to už je dost silné znamení, že bych si už po těch letech měl udělat radost. 😀

    • taky bych si rád udělal tuhle radost na letošní Vánoce..., ale ty grafiky...nejsou furt omg!!

  • Hra vyzaduje nutne online pripojeni a nebo ji lze mit offline jako kdysi za starych dob? Tedy jestli je to stejne jako Diablo 3 kdy muselo byt jen online a vynucovalo to prubezne behem hry.

    • Corvus

      Nechť to někdo ještě ověří, ale má zkušenost:

      Nehraju NIC online, páč nemám rád ve svých hrách další živé lidi (FUJ!) :-D čili hraju offline. Během hraní mi vypadl internet a než jsem to zaregistroval, hrál jsem tedy nejen offline ve hře, ale offline obecně :-D a šlo to... Nic mě nikde neupozorňovalo, hra se mi neukončila.

      Jinak start žalostný, ale evidentně se to týká online verze hraní. Mě hra nespadla ani jednou. Ani jednou jsem neměl žádný problém s nějakými hláškami, odstavením či prodlevami. A mimochodem jsem zaregistroval, že obrovská masa lidí s herním über-železem (karty řady 30xx) má velké problémy s lagy, rozpadajícím se zvukem apod. Mám asi velkou kliku: 1060 GTX 6GB / 24 GB RAM / procesor doslova z pravěku, že by se nad tím pozastavil i pan Huml a mám VŠE nastavené na ultra a nemám sebemenší dropy, lagy, výpadky. Hraju samozřejmě ve fullHD (žádné xK orgie, které jsou u izo titěrné grafiky Diabla II úplně zbytečné), ale za to zcela stabilně. A to jsem ani neinastaloval speciální ovladače od nVidia k vydání Diabla II RE. Neměl jsem problémy ani s technickou alfou, ani později s betou...

      Pěkně se vším kochám, porovnávám grafiku. Přepínání mezi originálem a remakem je ta absuletně nejlepší funkce všech dob (vedle fotomódů); za letu se pěkně přepnout do staré grafiky. Krásné.

       

      • Neni to jen pro me, takze jeste mam zde dotaz, bude i Cestina pro tuto novou verzi? Hadam ze stara nebude pasovat. Tak jestli nemas ty a nebo nekdo info. Sice jsem pohledal ale nekdo mel dotaz i na lokalizace a bez odpovedi.

      • dworkin

        Stará grafika vypadá mnohem hůř, než když si pustím původní D2, a trochu se i seká. Jinak souhlasím, je fajn možnost si to přepínat (třeba u Halo to bylo parádně udělané), ale tady se něco nepovedlo.

        Taky hraju offline, taky jsem neměl žádné větší problémy, akorát si hra nepamatuje, že chci vidět popisky předmětů na zemi. Ale to je drobnost.

        Jo a z nějakýho důvodu mi padají modré wandy, které mají cenu třeba dva tisíce (?). Ne že bych si stěžoval, ale všechno ostatní prodávám tak do dvou stovek, a to včetně rarit.

        • JohnyTheZik

          Ad prvni odstavec - to se ti jen zda. Grafika je uplne stejna, coz je celkem logicky, a hra se neseka. Jen je rozdil 30 fps a treba 150 fps. Kdyz clovek chvili hraje v legacy modu, oci si celkem rychle zvyknou a je to stary dobry diablo 2.


          • dworkin

            Nezdá. Taky jsem si říkal, že mám nostalgický oči, ale je o tom i diskuse na Redditu.

            https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/p6ngi0/d2r_old_graphics_now_look_worse/?utm_medium=android_app&utm_source=share

            Takhle rozpixelovana původní hra není.

            • JohnyTheZik

              Rozpixelovani je jedna vec (preci jen je to jinak upscalovana 800*600 hra), ale ten stutter je jen rozdil fps.

              • dworkin

                Reakce na příspěvek:

                Právě tu metodu upscalingu v té diskusi na Redditu zmińujou.

                Stutter nevím, nevyznám se, nezkoušel jsem, věřím ti.

  • Ja v offlinu nechal hru na PS5 v campu v egyptu po actu 1 a sel na chvili pryc. Po navratu cca hodka, psko off a po startu postava na urovni ze vcerejska, vsechny oblasti byly podle mapy prohledany, nabindovane skilly, ktere jsem ziskal az dnes (samo disabled), ale postava nic. Uz zpet, ale ukladam ted porad pres options. Dalo se to cekat a asi i moje chyba

  • Thyrmael


    Samozrejme, fungovať by to malo. To je dosť hanba Blizzu.

    Na druhej strane postava na lvl. 9 je 30 - max 40 minút hrania keď hráč aspoň trochu vie čo má a hlavne čo nemá robiť ( pretože je to strata času ) :-)

    • XXDarthVaderXX

      Moc to všichni hrotí a ten review bombing, to je zase klaun fiesta. 

  • mdkGT

    Já přišel na Switchi o pracně vypiplaného Necromancera na 9 lvlu.

    No co, Blizzard jako za starých dobrých časů.

    • XXDarthVaderXX

      To je makačka ta cca hodina  na 9 lvl😆😆

      • radim.zaty

        Ztracenou hodinu jinak vidí student v mamahotelu, jinak svobodný pracující nolifer a jinak člověk s rodinou a i jinými zájmy, než jsou hry. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit