Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně nemám potřebu si tu něco dokazovat nebo se povyšovat nad ostatníma jako tu předvádíš ty... *1* malé umouněné děcko *1* *1* *1*
  • *1* Hele kdyby jsi potřeboval mám známého, který by ti mohl pomoci s tvou vadou. I když to bude docela oříšek a zadarmo to taky nebude. Jsem přesvědčený o tom, že by ti to pomohlo zvýšit tvou mozkovou aktivitu.
  • Malou mozkovou kapacitu si predvedl ty nahore, mistre.
  • Ne, ja si nepotrebuju dokazat nic. Naopak ty bys to potreboval. Zakladni veci nezvladas a jeste budes trousit cosi o prirozeni na ucet toho, co te na to upozornil. Ale jo, mas pravdu, neni dulezity to, ze ses moderni vypatlanec, ale to, ze si to dohral petkrat a mas Archona.
  • Ach ty chudáci s malou mozkovou kapacitou. Je mi tě líto
  • Potřebuješ si dokázat to, že tvé přirození není tak malý jaký je? Chápu a je mi tě líto...
  • To vis ze jo, ses mistr dohravac, ktery vsechno prozkoumal za 16 hodin.
  • Wachter je samozrejme tva postava.
  • "classi" ? Ahaaaa..... tak to zase vypni, rekni rodicum at ti to zabavej a jdi se do kuchyne ucit.
  • To já také, ale prostě je to moc velká rychlovka pro mě osobně. Nenahrál jsem ani 100 hodin a dohrál jsem to 5x
  • To je kdo Watcher?
    Já bych si přál pokračovat jako Archon, kterým je má postava.
  • To je kdo Watcher?
    Já bych si přál pokračovat jako Archon, kterým je má postava.
  • záleží na tom jak to také hraješ, já třeba ve všech takových hrách prozkoumávám každý temný kout a to není na 16 hodin :-D
  • budeš hrát za Watchera z jedničky
  • Doufám, že příběh bude pokračovat s postavou z prvního dílu a také udělat zábavnější ostatní classi než jen mága...

Pokud nebudu moci pokračovat s postavou z prvního dílu, bude to pro mě osobně zklamání.
  • Vždyť je první díl dohraný cca tak do 16 hodin. Spíš by to mohli zvýšit na takových 50 hodin aspoň.
  • Hlavně aby bylo kratší než jednička, už nemám 140 hodin!
  • Paráda. Jestli to bude o tolik lepší než první díl jako bylo BG2, tak to bude pecka. :d

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit