Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od kdy se něčí názor bere jako fakt?
  • Ale co lidi vubec nechapou, ze vykon neni jen o grafice, to je jen mala cast. Hry potrebujou stale vyssi vykon, aby si vyvojari mohli dovolit vytvaret komplexnejsi a unikatnejsi prostredi, umelou inteligenci. Diky vykonnejsimu hardwaru bylo treba mozne mit unikatni postavy ve hrach a ne jen stale duplikovat par sablon. To same se ale deje i dnes, i kdyz uz to tak neni videt. Nedostatek vykonu, hlavne konzoli, se vynahrazje ruznymi "oblbovacimi efekty", kdy v dalce uz nejsou skutecne objekty, ale sprity, vsechny objekty, na kterych tolik nezalezi jsou jen duplikovane stale dokola, atd.
    Kdyby to bylo jen na Nintendu, hry by se vubec neposouvaly technologicky dopredu. Prave Nintendo svym podradnym hardwarem vzdy tahne o nekolik let nazad, a za to mam byt rad? Ani nahodou...
  • Někdy je samoobsažné shrnutí faktu lepší než elaborát na půl stránky .
  • mirekdusinojc
    "Wii, které pokořilo Xbox i s PS." No nevím, jak Wii pokořilo Xbox a PS. Wii se jednoduše odklonilo ke casual scéně, čímž si získalo nové hráče, na druhou stranu ztratilo mnoho starých. Wii se prostě až donedávna pohybovalo v 80% v naprosto jiných částech spektra hráčů, což však neznamená pokoření konkurence.
  • To že se grafické orgie zastavily někde u DX9 a poplatných grafik mohou konzole i politika Microsoftu který kope za oba týmy . Zatím to je v intencích PC pátá "prodejní" generace grafických karet bez přidané hodnoty (2XXX;3XXX;4XXX;5XXX;6XXX - 8XXX ;9XXX ;2XXX;4XXX;5XXX)
    Ostatně díky sociálnímu propojení konzolích marketů lidé přestávají čekat na AAA herní tituly s hyperrealistickou grafikou a hratelností dvou hodin .
    Bohužel Nintendo se jen veze , nedá se říct že by WII ; 3DS či Jů byly průlomové platformy v masovém měřítku .
  • Hm, pravda, dneska AAA hry jsou o tom, aby bylo co nejméně vidět, že je to prakticky to samé, co předchůdce.
  • Peppa
    Asi jsem blázen, 3DS mám a jsem s ním spokojený, mašinka super, jenom víc her kdyby bylo. Že na výkonu nezáleží ukázalo DS které rozdrtilo PSP a Wii, které pokořilo Xbox i s PS.

Wii mám a hrajeme na něm pořád, hlavně s přítelkyní. Ona je to totiž v důsledku mnohem sociálnější konzole než Xbox s Xboxlive, kde se potkává jenom parta nerdů prostřednictvím obrazovky.
  • Peppa
    Pro svoje tvrzení jsi poskytl opravdu pádné argumenty.
  • Se šrotem se nepolemizuje , nicméně když si to chudáci podložkáři už koupili , tak jen tak nepřiznají že jim na jejich "inwestice" sedá prach .
  • Vidíš vše jen černobíle, je mi tě líto. Apple a Nintendo nabízejí ve své sféře bezkonkurenční produkty.
  • Nezlobte se, ale tenhle článek je totální hovadina od A do Z.
  • protože ho nemáš ještě neznamená že ho lidi nekupuji a nehrají????je to o jiné rodiné zábavě pro děti a rodiče.Na to nikdo nepotřebuje užo grafiku...jenže to těžko mužeš vědět tak jen hloupě plkáš....
  • God-of-War
    přesně tak *3* . Kolik lidí si Wiičko koupilo a kolik z nich na něm teď hrají? prakticky nikdo, páč je to šrot
  • Oprava: o polovinu mene vykonny...
  • Trapny, jak se stale Nintendo snazi presvedcovat, ze na vykonu zarizeni vlastne nezalezi, a ze dulezite je ke hre pridat nejakou blbinu (jako ovladani tabletem), aby si lidi kupovali predrazeny hardware, vetsinou o polovinu vykonnejsi, nez konkurence. Viz treba srovnani 3DS a nastupujici PSVita, pricemz 3DS si muze poridit jen blazen.
    Na vykonu zalezi predevsim! Je zdaleka prvni vec, diky ktere mohou vznikat komplexnejsi, detailnejsi hry s lepsi fyzikou, grafikou a umelou inteligenci. A prave diky navysovani vykonu mohou vznikat i nove zanry a prohlubovani tech stavajicich. Kdo ma aspon pet pet pohromade, musi mu to byt jasne. Nintendo je neco jako Apple. Prodava sve produkty, protoze dokaze lidi zblbnout...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit