Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neplakat a hrát

  • Když na nějakýho velkýho vydavatele praskne, že nutí svoje zaměstnance crunchovat, tak reddit warrioři berou okamžitě do ruk vidle a utíkají zachraňovat nebohé zaměstnance. Běda ale, aby si prťavý tým vývojářů vzal po 4 letech vývoje dovolenou, hajzlové líní!

    • Prestě se berou vidle do ruky vždy, jen se to pokaždé jinak okecá.

  • vonTossis

    Jsme jedni z fanatiků, kteří nastoupili do Valheimu o kousek dříve, než se rozjela ta obrovská vlna. Nyní máme v naší skupině všichni přes 200 hodin a užíváme si druhý průjezd (kompletně bez teleportů). Autory ale už trochu podezírám. Mám pocit, že na to od března už pěkně kašlou. Už zúžili roadmapu, výrazně. První velký obsahový patch v nedohlednu. Průběžné patche nejsou žádná bomba. Je to upřímně zklamání. Spousta slibů, ale progress nula, nula, nic. Ale co už - vydělali ranec a možná je to uspokojilo.

    • Tohle jsem psal hned po vydani hry, ze je sice pekna a na zacatek fajn, ale ze tam je jeste spousta prace a i ta puvodni roadmapa nedavala nadeji na nejaky rozumny progress. Ty dosavadni patche neprinesly nic extra a podle me je vetsina vyvojaru na dovolene uz pul roku.

  • Hidden

    Vydat patch a hned pote si vzit dovolenou a dostatecne dlouho necekat na odezvu hracu, co se kde necekane rozbilo, atd... no, i to je lekce, kterou si autori zjevne musi projit. ;)

  • malachi

    čím dalej  viac rozmaznaný sú..nič im neje dobré..presne ako v realite...nikto už neakceptuje názor niekoho iného  iba seba samého...,nadvali-nadávajú a budú nadávať nech spravia čokolvek..proste Homo dnestikus..možno keby spravili verzie pre každého jednotlivca zvlášť...,,ale nie ..aj to by nadávali že ten to má tak a ten zase inak...nastúpila by normálna závisť...😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit