Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

    lvl 45 necro. obtiznost 2. po akt 2.5. chcipl jsem tak 3-4x. spadlo/seklo se mi to asi 2x. do hry jsem se nedostal kvůli erroru s licencí jen půl hodiny po releasu, 8hodin po v cca 9 ráno už hláška zmizela a jiná se neobjevila. 

    necro mi přišel docela nerflej. v bete jsem kostry skoro neobzivoval a tady běžně. částečně vyperkovany už to jde. rychlost killeni démonů je taková adaptabilni skaluje to s lvl v nějakým rozmezí a hodně často to je můj lvl, pak závisí jestli zrovna nemám nějakou pěknou gunu, ale jinak je to docela vyrovnana obtiznost po celou dobu. fun fakt. spíder boss z random dungeonu byl tak 3-5x těžší než akt boss ze trojky na maximální obtiznost při prvním rozehrani. 

    docela nezávidím lidem co to musí hrát profesionálně. chápeš dohrát za čas. už toho mám docela dost za víkend:D stejně jsem musel prokladat..

    srhnul bych to asi tak, že celkove po herní stránce to  jde. rozhodně to není lehký jak diablo 3 a příběh je v pohodě.

  • Erzx

    Za chvíľu na mňa to Diablo IV vyskočí aj z chladničky...

    • Veskoslav

      A co si čekal proboha? Kolik ti je? Nebo je to první start nějaké velké hry ve tvém životě?...

  • medveddd

    "Nejočekávanější hra roku" je tedy odvážné tvrzení :)

    • diablo 3 bylo sice zklamaní ale stejne prodalo 20 milionu kopii 

    • Já bych se toho nebál. Pokračování legendy po 11 letech. Ambice jsou obrovský. Jediný co mě napadá jako konkurence je nová Zelda. 

      • medveddd

        Zkoušel jsem schválně koukat na různé polly - největší jsem našel na IGN, kde čtenáři hlasovali a sám jsem se divil, že je Diablo až na desáté příčce:

        https://www.ign.com/articles/the-most-anticipated-2023-game-face-off-winner

        Že se nad něj dostane i AC: Mirage, to jsem skutečně nečekal.

        • Derp_1337

          Ta tabulka není úplně dokonalá.

          Třeba ke konci tabulky je na 40. místě Homeworld 3. Jenže H3 má vyjít až v roce 2024, takže jen velmi těžko se může kvalifikovat do nejočekávanějších her roku 2023 😂

          • Vydání Homeworld 3 bylo posunuto relativně nedávno (25. 5.). Do té doby se předpokládalo vydání letos. Tabulka vznikla na začátku roku (což je u seznamu nejočekávanějších her roku běžné), takže je nedokonalá tím, že je prostě stará.

            A je taky rozdíl v tom, jak se buduje hype. Někdo ho táhle víc než rok, jiný ho nahustí na poslední měsíc před vydáním. Jestli nám teď připadá D4 jako nejočekávanější, na začátku roku si na něj asi tolik lidí nevzpomnělo nebo dalo přednost tomu co mělo vyjít dřív nebo co mělo v daný okamžik větší propagaci.

            • Derp_1337

              Jo, jasně. U vydání her je to často celé o tom, jestli se správně nastartuje hype train. 🙂


              Ale taky to může mít velmi neblahé následky. Např. takový Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2. Tam se nastartoval hype train někdy v roce 2021. Každý měsíc člověk četl několik článků o nové V:TM. Ale pak se to celé obrátilo a lidi začali nadávat, když se ukázalo, že vydání hry je v nedohlednu.

        • to se divim, ze je vubec v top10


          koho jeste v dnesni dobe zajimaj tyhle grindovacky?

          • To se myslím brzo dozvíme z čísel prodejů. Ale tipnul bych si, že těch lidí bude hodně.

        • Zajímavý, asi záleží na vzorku lidí no. Diablo vypadá že bude mít dost velkej zásah v cílovce 30+ a přesně u různých esports hráčů a streamerů. Není to úplně klasická singleplayer hra. A nebo samozřejmě žiju v bublině já a Mirage bude úspěšnější 😀 Uvidíme asi podle prodejů.

        • Prave no, to klicove slovicko ctenar nam omezi hracskou zakladnu na takovych 15%? Mozna ani to ne. Diablo ma potom obrovsky zaber u streameru a e-sports lidi, co hraji treba je jednu / dve hry jako CS GO, LoL apod a Blizzardi hry taky dokazi propenetrovat do PC bangu v Asii.

          Casto staci, aby se v groupe takovych lidi nasel jeden, ktery se o Diablo bude zajimat a premlouvat ostatni, at to hrajou s nim. To potom dela ten hype a rekl bych, ze to rozsahle povedomi o hre jako takove a to, ze se pod kuzi dostane i lidem, kteri o ostatni hry moc casto nezavadi, z ni dela trosec vic ocekavanejsi hru, nez by se ctenari jakekoliv gaming stranky mohlo na prvni pohled zdat. 

          • medveddd

            To zní rozumně. Pak ale platí, že hra není očekávaná, pokud si ji většina lidí zahraje, protože to uvidí u streamera nebo je k tomu někdo ukecá, až bude venku :)

      • Ještě třeba Starfield a teoreticky taky Stalker 2 (ale prosincovému termínu moc nevěřím) 

        Pro mě osobně byla ale nejočekávanější hra letošního roku System Shock remake. 

      • zanek.s

        BG3

        • Ok, beru. Pro mě cca na úrovni Diabla IV, ale ten buzz mi nepřijde tak velkej a cílovka užší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit