Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ravux

    A proc by si mel vubec nekdo myslet opak? :-O

    • Přesně, čekat od Sony jakoukoliv uživatelskou přívětivost nemůže snad ani ta největší naivka.

      • ravux

        Pokud pod pojmem uzivatelska privetivost rozumite to, ze budu na nove generaci s novym a lepsim ovladacem (soucasti baleni, btw ;) ) chtit pouzivat stary HW, tak je to nepochybne zajimavy myslenkovy konstukt a predpoklad. Ovsem porad ma daleko k necim realnym podlozenemu obecnemu ocekavani, ktere je potreba uvadet na pravou miru ;) 

    • 0011

      Protože MS a Nintendo zpětnou kompatibilitu u svých ovladačů podporují?

      • ravux

        Super. A Playstation je od MS nebo od Nintenda? 

        Jako ten titulek mi trochu pripomina jednu scenku z Izerovy stare policejni akademie, v niz se k nejakemu vyberovemu rizeni dostavi policista Manas, aby jim rekl, ze nesplnuje zadny z pozadavku. A kdyz se ho zeptaji, proc teda prisel, odpovi: "No, abyste se mnou jako nepocitali".



        • 0011

          Jednak ne, je od Sony která vyhrála minulou generaci hlavně proto, že ukazovali jak jsou consumer friendly oproti MS a taky že PS4 byla o něco výkonnější a levnější než Xone. Sony je momentálně na výsluní skoro jako v době PS2 a stejně jako v té době jim narostl hřebínek, tak aby se neopakovala situace jako s PS3. Druhak neřeší to zdaleka jen web games.

          • ravux

            Nemyslim si, ze PS porazil XBox proto, ze byl o neco levnejsi nebo o neco vykonnejsi. IMO jste zapomnel na to nejpodstatnejsi, to jest hry. A samozrejme i marketing. 

            Nicmene porad nechapu vas argument. Jak pisete, PS neni ani od MS ani od Nintenda, tudiz precedent od jinych vyrobcu (navic v pripade Nintenda pro uplne jiny segment) mi nedava moc smysl.

            PS nikdy zpetnou kompatibilitu ovladace nemel, Sony nikdy nic takoveho ani nenaznacovala, DualSense s jeho haptickou odevzou je navic evidentne neco zcela jineho, tudiz nechapu, kde vzniklo nejake ocekavani zpetne kompatibility ovladace u PS, ktere je treba explicitne vyvracet ;)

            • 0011

              PS4 právě žádné hry dlouho neměl. Měl HD port last of US a o nějakém Bloodborne se vůbec nevědělo a i ten neměl  závratné prodeje. I Xbox 360 měl hry ale ze začátku válcoval prodeje PS3 díky ceně.

    • Thanquol

      Jiří vařit z vody? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit