Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hairy_Ass
    Nastal Ragnarok? Hmm, třeba budem moci sejmout vlka Fenrira! *4*

    "žánr meče a magie je mrtvý" - to samé (a ještě rezolutněji) se říkalo o žánru dungeonů, a neřekl bych, že by Legend of Grimrock nebyl neúspěšný.
  • Nedávno jsem si na RUNE vzpomněl, byl to tehdy opravdu průlomový masakr, který měl v daném sektoru snad jen jednoho konkurenta a to byl HERETIC 2. Nápady, hratelností a brutalitou hýřil, ještě teď se mi při vzpomínkách, na to, jak jsem mlátil useknutou hlavou nepřátele a házel do sebe škopky s pivem, vyloudí úsměv na tváři. Žel, v té době jsem neměl peníze na PC a tak jsem se krom hraní dema u kamaráda nedostal k plné verzi. Tato hra si určitě zaslouží plnohodnotné pokračování ale to si zaslouží i PREY2, takže je nasnadě otázka, jestli, čistě hypoteticky, začnou s vývojem (stránka financování mně nijak nezajímá) a jak se to odrazí na doposud největší pecce studia čímž je, a to nebudu blábolit do větru, PREY2. Rozhodně je lepší udělat jednu pořádnou pecku na níž se vývojáři budou 100% soustředit než se štěpit do skupin a rozpracovávat několik náročných titulů zaráz, což se vždy projeví na kvalitě, délce vývoje atd.. Každopádně fandím....
    • V dáném sektoru je zatím jediný vítěz a to SEVERANCE : BLADE of DARKNESS proti tomu je RUNE jen tupé drcení jednoho tlačítka (ale je pravda, že Rune mě docela bavila), ale Severance je jiná liga cca 30 komb pro každou zbraň jiný účinek a ty bossové lahoda.
      Je bohužel pravda, že je to spíš hardcore hra ( ale na jako Die by the Sword ), pohodové ovládání atd....
      • Malleth
        Tak obě hry měli něco do sebe. Rune mělo třeba s každou zbraní úplně jiný pohyby.
        Severance má sice hlubší combat systém, ale ovládání bylo trochu krkolomný, hlavně díky nemožnosti strafování bez target locku.
  • taková globální mainstreamová rubanice jako je Rune 2 snad žádnej Kickstarter nepotřebuje, ne? Na xboxu by se to určitě prodávalo ve velkým
  • yeah, Rune byla ve svý době celkem pecka, aspoň pro mě, viking s obouručákem-nice!!!
  • The_Nameless_One
    Doufám že jim to s Rune 2 vyjde, jednička si rozhodně (už delší dobu) zaslouží pokračování. A že žánr meče a magie je mrtvý? Kdo tohle může říct? .... Nejspíš někdo pro koho "žije" žánr koridorových FPS s nepřáteli o inteligenci skleničky vody á la miliarda klonů CoD...
  • Jak dlouho jim ještě bude procházet, že si vezmou prachy od velké společnosti, udělají pár fake videii, pissálci se z toho vobtáhnou a pak se pomalu o hře přestane mluvit, pracovat na ní a hurá tahat prachy z někoho dalšího.
  • lipkozzi
    "Nicméně asi nemůžeme (a nechceme!) očekávat, že se bude Ragnar zdlouhavě rozmýšlet, jakou stranou meče protivníka přetáhne."
    - Myslis ako ci tou tupou alebo ostrou? :)
    Kazdopadne pevne dufam v to, ze ak z toho nieco bude, tak ta nutnost "taktickeho rozmyslania" bude implementovana v podobnom zmysle ako sa hrala napr. Severance: BOD.
  • A co Prey 2?
  • Malleth
    Hlavně doufám, že to nebude tupá koridorová rubačka. Rune mělo poměrně rozlehlý a komplexní lokace. Člověk tam navíc musel občas řešit i něco jinýho než zástupy nepřátel.

    Nejvíc vzpomínám na zasněženou vesnici s vikingama. To byla řežba.
  • jednicka byla super, jeste par let zpatky jsme se rezali po lan :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit