Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja tu betu ted paril, ani jeden crash za cca 5 hodin co me to bavilo hrat, grafika je na ultra supr, par textur by mohlo mit vyssi rozlišení ale oproti jinejm online hram je to parada, tvorba postavy taky cool, skilly atd zatim co sem videl taky ok, 1st person pohled opravdu cenim, questy ok, HUD ok, momentalne silene lidi ale de to z 90% bez lagů, nic se nenahrává (žádný zony na kazdym kroku) - proste a jasne, je to supr, 1000x lepsi nez secko co sem ted zkousel vc trapnyho swtor a podobnejch... myslim ze to bude mit uspech, a to sem se radil spis k haterum :D no nic, du to este "chvili" zaparit
    • To mas asi neco z mozkem, dyk se to loaduje na kazdym rohu ... vlezes do baraku ... load, vylezes ze vrat ... load .... UI je pak naprosto strasny ... a ovladani jeste horsi ... ktere dmnt treba vymyslel, ze neco sebrat = E+R ? Proste konzolovitost z toho smrdi na 100 honu ...

      Tohle bude za 3 mesice po launch f2p.
      • Můžeš si zapnout autoloot a už tě to nebude trápit. Chce jen trochu o tom vědět.
      • jako na mym disku 2tb to proste load neni, pulsekundu ani ne za load nepovazuju, mě de o loady zon, kery sem nesnasel ve vetsine mmorpg, a to je tady vyresený 1000x líp... buh vi nacem to pariš draku :D
      • Edit: A to nemluvim o startu ... kde to trva klidne 10+ minut ... nez se hra vubec spusti (nevim co to jako dela, ale lokalne nic - ani na disku ani CPU), doslova teleportace ... ostatnich postav ... a obcas naprosto nesmyslny (klidne minuty) lagy, kdyz clovek potrebuje neco sebrat/s nekym mluvit ... cely minuty to vubec nereaguje na podnety.

        OK, je to beta, ale jestli tohle maj za 2 mesice spustit, tak neverim tomu ze se to vyresi.
        • lol ten load do openworldu z toho vězení byl mozna delsi, ale to je tim, ze se tam ten den nahrnulo pul milionu lidi, takže si čekal pěkně v řadě a až pak ti to začlo loadovat. Taky de o to co mas za komp atd, no nic, nebudu ti to vyvracet, je to věc osobního názoru, esi se ti líbí hud a co já vim, jo sbírání pomocí E... fakt děsný, kor dyž můžes editovat celý ovládání... mno nic
    • malem sem zapomněl, bojovej system me fakt bavi, konecne změna v mmorpg
  • Tak sem sel tu slavnou betu testnout ... a skoncil sem vytvorenim postavy ... na betu uspech ... ;D loading loading loading ... crush ... a muzem loadovat znova.
  • Mě se líbí ten hate okolo toho a tvrzení, že je to wow klon (který mě dostává úplně ze všeho nejvíce). Hra to není šlágr a kdo má o mmorpg ještě v dnešní době přehnané nároky, tak má 100% jasné, že ho TESO nebude bavit ani po 15m hraní. A ti, co od toho čekají SKYRIM online, taky odpadnou.

    A co, že imp edice bude mít moci imperiála - bude silnější, bude dominovat ne? Tak kdepak P2W? Dneska už ani komunita nezná pojem P2W...asi stejně jako mají češi a slováci svůj pojem Let's Play...xD

    Kdo chce psa býti, hůl si vždycky najde.
    Haterům zdar a fanouškům příjemný víkend.
    • I pomerne velkej demnt by moh chapat ... zhruba nasledujici ...

      Kdo ze tu tvrdil, ze TES online bude placene ... mimo jine ... PROTO, aby hraci bez ROZDILU meli pristup ke VSEM ingame vecem? A voiala, jeste to ani nebezi, a uz tu mame prvni extra platby za extra obsah.

      Takze se da velmi snadno ocekavat, ze velmi brzo pribudou dalsi placene doplnky - kun se zlatou hrivou ... za pouhych $100, dracek flusajici modry/oranzovy/zeleny ohen ... pouhych $50 ks ... a ne, nemusite to mit, je to jen bonus ... stejne jako ve VSECH f2p ... hrat se da (nekdy vice jindy mene) i bez placenych bonusu ... jenze ten zaklad je v tomto pripade ZCELA ... ZDARMA.

      A wow klon to bude samosebou, ma to prece byt zalozeno na osvedcenych mmo mechanikach - a co je osvedcenejsiho, nez prave wow. Bude to mozna lepe vypadat, ale principy budou stale oplyvat naprosto totoznou demenci = tedy honem nalevelovat ... a pak chodit porad dokola tytez dungy/raidy/... aby mi po 158 pad prsten +1.
      • Je vidět, že o TESO víš asi tolik, co o složení rohlíku.

        V TESO bude grind oproti wowku naprosto minimální, takže 158x tu nic farmit nebudeš.
        Za druhé, to, že dali do rhy bonus pro preordery je opravdu tak strašné? Je tam rasa, ani není originální, vlastně je to hubený nord vyznávající deadry, které nebude o nic lepší než ostatní volně dostupné.
        A i když si tam dají poplatek za mounta se zlatou hřívou, tak co? Pomůže to někomu v progressu? Ne....To rovnou můžeme namítat, že wow je P2W, protože si tam za prachy můžeš také koupit mounty a pety....je to úplně to samé, co je v TESO. Akorát že oni dali mounta do speciálky (což má skoro každá hra).

        Až do hry dají meč či nějaké vybavení, které bude nejlepší a nebude mít ani z daleka podobný ekvivalent, který by se dal ve hře získat. Prosím, nadávejte (to bychom ale nadávali všichni).

        Btw. mechaniky wow nejsou také originální, takže i wow je klon.
        • Mno he videt ze blbych ovci co si nechaj sr…at na hlavu a jeste becej stestim je tu dost ... jedna prave zebecela....
  • A jéje tady se zase mažou příspěvky, stačí napsat něco proti hypu a je zle, že tiscali, tady jste v cenzuře mistři.

    Už to vidím, za tučný penízek malá pěkná recenzička ala 9,5/10.
    • ales.smutny
      Stačí psát slušně a neurážet ty, kteří s tebou potenciálně nesouhlasí, kterým se hra líbí apod.
      • Co já vím, tak tam nic sprostého, ani velice urážlivého nebylo, jen něco málo o hypu a stádu, což snad není vulgární ani extrémně urážlivé, nebo snad ano?
        • Psát o stádu a současně být ve stádu těch lidí
          (ne, nejsi nic vyjmečného) co to naprosto systematicky hejtují je dobrá schíza :)
  • Na curse.com dneska rozdavaj 500k klicu do bety free. Staci jen registrace.
    • ne, raději knihu
  • no zkratka neni nad to, koupit si placenou hru ... a pak zjistit, ze nemate tak uplne vsechno ...

    Mi to prijde podobny, jako kdybych si prisel koupit auto ... zacaloval pekne plnou cenu ... (vcetne "mesicnich" poplatku za servis) ... a oni mi rekli, ze protoze sem si nekoupil edici "volant inclusive" ... tak tam na me cumi jen ta tyc.

    Jako pochopil bych, ze nekdo dostane ingame nejakou chujovinu - typu vizual (cepice/plast/...) pripadne nejakou sosku ... a dalsi kravince ...
    • Ješte jsem neviděl hru, která by vyšla a byla úplně 100% dodělaná *1* Ani singleplayer ani multiplayer ani MMORPG. A to že se za hru budou platit měsíční poplatky, vnímám tak nějak, že se hra nezastaví na bodu mrazu ale bude se s hraním dále vyvíjet. Vnímám to jako takovou záruku, že vylezou opravný patche a vylepšení ve hře. S penězi nemám problém a když se mi něco líbí, klidně za to zaplatím. Když přestanu být spokojený, přestávám platit. Ale posuzovat hru, která ještě nevyšla a ukázala jenom chvilkové hraní v BETA eventech, je trochu moc troufalé. Hlavně ty co na hru nadávají a mají ve všem jasno *1* Já jí šanci dám a poslední betaevent se mi líbil. A takových hráčů jsem opravdu hodně. Viz vyprodaná IP edice. Takže užijte si víkend, ať tu zase můžou vyrůst nové poznatky. Tentokát více konstruktivní....
      • Nevsim sem si, ze by byla rec o dodelanosti hry, a taky sem si nevsim, ze by nekdo nejaky f2p projekt provozoval ze soudruzske lasky ... naopak, f2p hry vydelavaji, a vydelavaji prave proto, ze lidem nedela problem si cas od casu neco koupit, ale co jim problem dela, je platit mesicne dan ... za moznost ... si jednou rocne zahrat, protoze jindy trebas nebudou mit cas.

        2.3.4.5. ... bagl prece taky nepotrebujes, staci ti jeden, a holt nemuzes syslit tolik itemu. Tohle je presne totez. Akorat ze kdyz si nahodim ... nwn, rift, lotro, .... tak si ten bagl koupit muzu ... kdyz budu chtit, ale tezko muzu neco namitat, protoze taky muzu hrat zcela zdarma s tim jednim. V tomhle pripade si kazdy hrac MUSI koupit (zcela bezcenou a defakto nepouzitelnou) hru (lol), a pak jeste pekne kazdy mesic zaplatit. ... mno a pokud by holt chtel ten druhej bagl, tak si musi zaplatit jeste k tomu vsemu navrch ... (megalol).

        Jednoduse zatim vsechno nasvedcuje tomu, ze oni se rozhodli vytvorit svetovej unikat - zaplatis si hru, budes platit mesicni poplatky, a jako bonus si jeste budes calovat idemy ve hre.
        • nepoužitelné a bezcenné jsou všechny hry....:)
          • Nikoli ... ja si kupuju hry, ktere muzu hrat kdykoli se mi zachce, aniz bych k tomu potreboval nejaky server a tudiz nejakou milost provozovatele ... a pripadne mu za tu milost, ze muzu hrat vlastni koupenou hru ... jeste platil ... to bych musel bejt magor.

            Pripadne platim za hrani hry ... ale nehodlam si v takovem pripade kupovat nic dalsiho - v takovem pripade OCEKAVAM, ze hra bude dale vyvijena ... protoze jinak jaksi provozovatel neuvidi $$$.

            Variantne hraju zdarma ... a semo tamo si mozna neco koupim (rozhodne ne za vic, nez je bezna mesicni utrata za full hrani - opet, nejsem magor abych si kupoval itemy/ingame meny/... za tisice mesicne). A mozna, pokud me takova gamesa zaujme, jsem v tomto pripade ochoten utratit nejaky peniz za novy obsah.

            Ale rozhodne nejsem ochoten platit za hru, paltit mesicne a jeste k tomu platit za dalsi obsah ... lol.
      • a teď svojí rekací získáš od haterů hodně mínusů. Tady plusy získáš jen když na ní budeš plivat a bránit wow :D
        • Kozy
          říká fanboy
          • tvé příspěvky jsou přesně to, co tvůj avatar zobrazuje.
            Já nemám potřebu na jiné mmorpg flusat a kydat jen proto, že se mi nelíbí a nebo nemusím mmo, které zrovna hraju, bránit stůj co stůj i kdyby to byla sebevětší blbnina.

            Navíc tě zklamu, fanboy nejsem. Ale jestli fanboy je ten, který si chce hru zahrát, tak ok...iluze ti brát nebudu.
            • Kozy
              Nejsem ani hateboy, ač nehraju mmorpg tak mě tohle docela zajímá, i když se obávám že TESO bude muset přejít na f2p. To je asi tak všechno, po betě budu moudřejší.

              Na "kvalitnější" diskuze :D, no ještě aby ne, když jdou na fan stránky.
          • a ty jsi zase hateboy *1* Protože fanouškové chodí na kvalitnější diskuze na fun stránky, kde se vyvarujou přesně těmhle kecům *1*
    • walltar
      Celkem blbý přirovnání ... spíš bys nedostal perleťový lak. Auto jede pořád stejně, jen vypadá trochu jinak.
  • *8* *8* 22gb *8* *8* hmm tak ráno stažený, jsem zvědav jestli to bude stát za to *5*
    • To ti mohu již teď říct naprosto přesně - NEBUDE :-)
      • Pán patří taky k té skupině jasnovidců, kteří větší dle podrbání na vlastních varlatech?
        • Spis patri k realistum, kteri vedi, ze zazraky se nedeji (a umi si na webu najit informace).
          • Ona je někde na webech informace "Bude to fail a za 2 měsíce to bude f2p"????

            Spousta lidí zapomíná na to, že na trhu už je dost MMORPG a každý si může vybrat, co chce hrát. Proto tu nikdy už nebudou čísla "12 milionů hráčů" támhle. Podívej se třeba na EVE...400k hráčů, měsíční poplatky (k tomu se ta hra dá hrát úplně zdarma) a jak drží. Támhle "propadák" SWtor a jak nyní vydělává.

            Až tESO zavře server a ohlásí konec, pak můžou lidi hlásit "byl to fail".
            • Tenhle propadak swtor je tezce v minusu a jeste hezkych par let bude ... nebo snad mas link, kde je zverejneno kolik oficielne stal vyvoj? Mas leda prd, ze, takze vse co vychazi z odhadu nakladu na kompletni dabovany pribeh ... rika, ze pri stesti budou po 5ti letech provozu na 0.

              To je ostatne taky jedinej duvod, proc to nevypnuli uplne. Snaha redukovat ztraty na minimum, coz se jim mozna i povede.
  • Jim doslo, ze ten jejich wow klon se dlouho neudrzi a budou muset prejit brzo na F2P, tak uz zavadeji F2P chujoviny dopředu. *1*
  • Tak tento víkend uvidím... Je stress test takže asi všichni z vás kdo se přihlásili na betu jako já budou moct tenhle víkend do stress testu od pátka do pondelí odpoledne.. takže paráda.. :) škoda jen že část neděle jsem v práci :(... Takže po víkendu to spousta z vás už může korektně soudit, zatim jsou to jen keci, protože to spousta z vás ani nehrálo... Včetně mojí maličkosti.. a proto nemam blbý keci o tom jaký to je.. když nevim jaký to je...
    • Hele, ja bych to tak videl, ze do 30 minut od spusteni budou servery v komatu ... a tim cely testovani skonci. Variantne ti nabehne neco na tema "jste 549 687 v poradi ... ocekavana doba prihlaseni ... 6 584 hodin "
    • Tak jsem neodolal a taky jsem si stáhl betaklíč z portálu "Curse" http://elderscrolls-online.tiscali.cz/beta-klice-na-portalu-curse/ Snad nebudou servery moc přehlcené a budu to moct zkusit. Aspoň si o hře udělám svůj vlastní obrázek.
    • Určitě napiš svůj dojem pod nějaký článek s TESO. Ty dojmy jsou fakt dost odlišné od nadšení po totální zklamání.
    • Ano, taky se to chystam prez vikend otestovat. Neslibuju si od toho moc, rad si ale udelam vlastni nazor na tuhle hru.
  • KIMCID
    jak jsem zjistil mněsíčni poplatky tak jsem na tu hru zapoměl
    • jj za cenu hry a predplatneho koupim radeji Dark Souls II, Watch Dogs a Diablo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit