Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Killersanta

    Mě se Hra Days gone líbila hrál jsem to na ps4 rád jsem chtěl pokračování protože i v jednom konci tam je že to musí mít pokračování nebudu říkat kde protože spoilery doufám že se Sony rozhoupe a udělá souhlas. byl bych naštvaný kdyby udělali takovou blbost  že by neudělaly pokračování já dal days gone 10/10 je to pro mě srdce her hrál jsem to víc než třeba resident evily nebo doomy prosím já chci days gone 2 

    Určitě nejsem sám

  • Enclaw

    Nevím asi nejsem úplně běžný hráč (velice se mi líbil i Death Stranding), ale za mě Days Gone daleko lepší naprostá většina recykloidních Ubisoftích openworldů. Mělo sice pár much (né tak silná druhá polovina hry, zvláštní chování Sarah), ale i tak mě tohle herní putování se zdařilou napodobeninou Daryla chytlo neskutečně a pro mě je se to řadí po bok her jako God of War, RDR2, Ghost of Tsushima, atd.. Osobně mi to sedlo i více jak Horizon Zero Dawn. Lepší už byl snad jen těžko překonatelný Witcher 3... Jinak na webu putuje i petice... takže světélko naděje stále zůstává..

  • Maxianimal

    Hele vůbec, Days  Gone společně s Horizon jasně nejslabší exkluzivity, proto je dle mě šoupli na PC (a to jsem primárně PC hráč). Jako je to hezký, barevný, hejbe se to, ale nuda, repetitivnost, nesympatický chary a dementní story.

  • Jack1947

    Pokud by to byl vyloženě COOP tak ani ne.. podobné hry prostě v multiplayeru fungovat pořádně ani nemůžou! 

  • gomental5

    Je to velika skoda, za me 8/10 s odrenyma usima, ale hru jsem si velmi uzila. Verim, ze kdyby dostali sanci na dalsi dil, mohlo to dopadnou jeste lepe a ja osobne jsem se velmi tesila. Hru jsem mela predobjednanou a nepochybuju, ze u dvojky bych se zachovala stejne. Jsem zvedava, jestli bude Sony nejak reagovat, nebo to proste necha vysumet. Tuhle me prekvapili, ze zmenili rozhodnuti s uzavrenim obchodu na PS3 a Vitu, tak treba opet prekvapi.

    • Derp_1337

      Záleží na ohlasu hráčské komunity. Na zrušení PSN shopu u PS3 reagovala opravdu hodně lidí negativně. Zatímco reakce na "zrušení" Days Gone 2 nejsou zrovna moc silné.

  • Já jsem hrál Days Gone poprvé přesně před rokem a náramně jsem si to užil. Hlavně proto že mi sedlo zasazení v Oregonu a moje záliba v motorkách. 

    Zruseni pokračování mě mrzí. Nejsem sice fanoušek online funkcí ale založit si vlastní MC zní dost lákavě. 

  • Corvus

    A já odpočítávám dny do vydání na PC :-) Kupuji to v plné palbě a nemůžu se dočkat.

    • 0tecFura

      To mám stejně. Už to mám ve wishlistu a čekám.

    • Derp_1337

      Ty se na Days Gone těšíš na PC???

      Na konzoli ten zájem dával smysl, protože tam "pseudo open-world her se zombie" není zrovna nějak moc, ale třeba PC scéna je plná her se zombíkama...

      • Thanquol

        PC scénou myslíš vše, co vyšlo na PC? Protože to bych nazval spíš většinově offscreen. Řeší se nejlépe fakt ta scéna. Tedy defakto hry s hashtagem "AAA". Který takový vyjmenuješ, co stojí aktuálně v rozmezí pár let zpět? 

        • Derp_1337

          Odpověděl jsem níže. Zkráceně:

          Na indie scéně je pár dobrých zombie her. Např. Project Zomboid a parodie Organ Trail. Je toho mnohem víc, ale teď nemám čas hledat.

          Z klasických her třeba Dying Light (2. díl snad už brzy vyjde), State
          of Decay, Killing Floor 2, Left 4 Dead 2 (ačkoliv starší, tak dodnes
          velmi aktivní komunita), World War Z, DayZ, Zombie Army 4: Dead War

          • Thanquol

            Takže ty první 3 (osobně počítám). To to se tedy s tvou interpretací "plné PC scény" absolutně neztotožnuji. Nemluvě o stáří 3tí vyjmenované. To už je spíš důkaz nouze hrat L4D2 právě kvůli absenci AAA Zombie her, ne naopak. 

            • Derp_1337

              Tak L4D2 je především online co-op hra a ty mají z principu delší životnost. Tak dlouho dokud to baví hrát hráčskou komunitu, tak dlouho ta hra bude aktivní a úspěšná.


              A ke stáří vyjmenovaných her: sám jsi specifikoval rozmezí "pár let zpět" a většina z těch her se do toho rozmezí vejdou. Nejsou to žádné novinky, ale zase nejsou tak staré, aby hráče odradila stará grafika.

      • A která z nich za něco stojí? Kromě ještě slušného State of Decay?

        • Derp_1337

          Třeba nedávno jsem zkoušel hru v předbězném přístupu Project Zomboid. Sice to asi nebude pro každého, protože to je indie hra z izometrického pohledu, ale je to dost dobré. Z indie scény stojí ještě za zmínku parodie Organ Trail.


          A z těch klasických třeba Dying Light (2. díl snad už brzy vyjde), State of Decay, Killing Floor 2, Left 4 Dead 2 (ačkoliv starší, tak dodnes velmi aktivní komunita), World War Z, DayZ, Zombie Army 4: Dead War

          • Mno nevím, třeba world war z mě nějak nesplnilo, nemastné neslané left 4 Dead (už se nemůžu dočkat back 4 blood). Celkově jsi sice vyjmenoval pár dobrých zombie her, kromě tématu mi ale přijdou třeba dost odlišné (Například zaměření na multiplayer řezníčinu) a navíc některé už jsou staré. Podle mě tedy trh zas tak přesycen není a fanoušci zombie by si dali líbit víc kvalitních počinů.

            • Derp_1337

              Tak to Days Gone 2 mělo (údajně) mnohem více zaměřené na multiplayer a co-op, takže to srovnání s podobnými online zombie hrami mi přišlo patřičné.


              A jinak máš pravdu, každý hráč by určitě nadšeně uvítal kvalitní zombie hru... ale původní Days Gone by se dal popsat spíš jako takový lehký nadprůměr a bohužel takových her je na trhu více.

  • romando

    Čeče, ani ne. Priemerných zombáren mám po krk.

    • Já se na to taky chystám a nemám problém koupit za full price. Ani si nemyslím, že by to byla průměrná hra, když si vezmu že na metacritic to má v uživatelských recenzích 8.3. 

  • redicius

    Kdyby bylo Days Gone poloviční, tak bych byl radší :D Koupil jsem day one, hrál, líbilo se, ale jak to otevřelo další mapu, tak už sem byl unavenej. Dohrát to bylo fakt dlouhý a navíc (spoiler?) někteří lidi z druhé půlky, kdyby byly mrtvý, tak by mi příběh dával větší smysl :D

    Dvojku bych si zahrál určitě, zase koupil day one, ale zase bych se bál té roztahané hratelnosti ..

    • Lukass

      Spoilery budou v prispevku!!! 

      Je pravda ze ta posledni mapa,  ti vylizani vojaci me uz taky prisla natahovana. 

      A jedna velka vec co me vadila,  bylo privitani Sarah,  to sem nechapal,  chladna fena :D

      Zase ale ten vojenske tabor a ty postavy tam,  meli takovou zahadnou atmosferu

      Jinak ale ja uz ve svym veku a rodine dohraju malo co,  ale Days Gone sem fakt s chuti dojel,  a i tam dokonce delal par aktivit mimo pribeh

      • redicius

        Zase SPOILER /

        No já se to snažil zaobalit, ale tys to napsal :D  - Jinak vůbec to, že Sarah přežila (už sem se krásně smířil s její smrtí a pěkně mi to sedlo do nálady hry) a to jak se pak chovala, jak píšeš, mi to pak totálně pohnojilo ten dojem :D

        Prostě vůbec by mi nevadilo, kdyby tam ta druhá půlka hry nebyla.

  • Zbysek01

    Days Gone jsem hrál asi patnáct hodin, vůbec mě to nechytlo. Dvojka mi rozhodně chybět nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit