Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wow bylo skvělý,wotlok byl dobrej,byl to poslední datadisk který za něco stál.cataclysm už se nelíbí,ale pořád to připomíná trochu wowko.the mist of pandaria je už úplně jiná hra.Pro hráče ze západu wow už asi moc nebude. *13*
  • Tohle uz je umyslna degenerace wowka pred prichodem noveho krale Titana :))
  • Hlavne jak se dušovali ze chteji omezit příležitostné hráče ... a ejhle oni to pro ně přímo dělají. A pointa hraní jako takového jde do háje. Kdyz nekdo ziska gear aniz by u toho musel byt nejaky ten cas tak to si ho rovnou muze koupit.. Jeste by mohli implementovat ke kazdemu bossovi nejaky prolog jak ho ma zabit a bude to totalne v kelu... Uz aspon vim proc se snazi lidi udrzet u wowka tak ze davaji za rocni predplatny Diablo 3....
  • tohle beru jako obrovský omyl Blizzardu ... reakce na početnou komunitu hráčů v Asii.. co bude příště ? pokemoni ?
  • pokud chtějí zjednodušovat herní principy, abysme se mohli víc věnovat tomu co nás baví a zároveň už nevěnujou moc pozornosti tomu na čem byl Warcraft založen, nebude jednodužší když zkopírujou Guild Wars misto předělávání WoW na něco co sotva připomíná WoW?
  • Chapu proc Blizz dela co dela a jsem moc rad, ze uz WoW nehraju a vystacim si s tim pucit si od kamarada na den account a prolitnout si podle jeho doporuceni zajimavy casti sveta nebo treba zahrat zacatecni lokaci.
  • Blizard cituji: obávali jsme se, že by mohli hráči na některé důležité zapomenout.

    Takze se da definovat, ze hraci jsou totalni tupci aneb, udelat hru jeste pristupnejsi mladsimu publiku tedy 6 + Aby nahodou nikdo nezapomenul na dulezitou abilitu :-)))

    No tento mangopanda styl jen potvrzuje totalni upadek komedie zvane WoW,
    Doted melo wowko alespon svuj warcraft styl a vyhejbalo se tem korejskym zhovadilostem, ale timto pseudodatadiskem se vse borti, uprednostnuje se marketing na sikmooke hrace a lore jestli se to da tak vubec nazvat je takova zumpa ,ze horsi uz to byt nemuze.
    • "obávali jsme se, že by mohli hráči na některé důležité zapomenout." ceho? kakaový bôb?

      tebe je jedno chalan.. mangopadna styl? si pozri co je to manga ty čendo

      toto nema nic spolocne s tymi korejskymi grindmi
      • Precti si clanek cobolaku a budes vedet o co jde. Bavime se zde odulezitych skilech abilitach, to jen rpo tebe.

        Mangopanda bylo mysleno obrazne jestli vis co to znamena, ale mas pravdu, lepe to nazvat kung-fu panda :)))
    • Já myslím, že cílovku WoW ukázal už Cartmen v South Parku. *1*
  • Wow ide do sraciek, wow zacina byt pre male deti.. nasledne prisiel cataclysm, ktory mal byt strojcom tohoto procesu a ejhle, hrame to stale.. viem, ze nieco sa do tych komentarov musi natlacit, ale toto tu uz bolo a nevyslo to a cuduj sa svete to ani nebol zaciatok toho konca vysneneho "Tými, ktorí sa opakujú".. Ja sa budem tesit, az ma ina hra prinuti opustit wow, ale zatial sa tesim z kazdych rated battlegrounds a z druida, s ktorym nemam potrebu opakovat achievementy viac krat (alti).
  • az vydaji All in One za rozumnou cenu, tak si to rad i zkusim
    • nekonecna zabava oproti 5-ti hodinam u singleplayeru CoDa nebo snad Skyrim (speed run rekord za 2 hodiny) a chtit za to vic nez za singleplayerovku?!! jaka zrudnost a ohavnost, Activison Blizzard je hrozna, hrozna greedy korporace. WoW je nejhorsi hra na svete a proto zpristupnila MMORPG beznym lidem a momentalne ji hraje 11 mil. stupidnich, zdegenerovanych , finance negramotnych zavislaku s nulovou socializaci, protoze cely den sedi u hry, kde komunikuji s ostatnimi lidmi... (random numbers are pulled outta my a55 )
  • Keep at least 3 million players till next expansion.
    --- Achievement in progress by Blizzard ---

    Teda lidi já se prostě musím smát jak to wowko jde do háje... a přitom ještě před rokem to byla super hra.
    • hra jde podle nekterych expertu dohaje uz pet let, ale asi po ceste zabloudila, protoze se tam ne a ne dostat:)

      Driv to bylo vse lepsi rikaj lidi z nostalgie, co si nepamatuji hodiny farmemeni materialu, aby vas vubec pustili do raidu, zbytecne herni mechaniky.

      Prijde mi, ze hra ma nejvetsi problem v tom, ze notoricti farmari proste nemaji co delat.
      Pro normalní hrače co můžou přijít a hrát, nebo z pohledu raidu a gildy je hra v nejlepším stavu prave ted a dost mi vyhovuje, ze muzu prijit a hrat jak mi to vyhovuje.
      • mno wow stálo RELATIVNĚ zato ještě s příchodem Wotlk... zjednodušení bylo, ale pořád to byl fresh air,který přinesl POMĚRNĚ dost přijemných novinek... cataclysm pouze recykluje a vaří z vody, a ty pandy? to už nekomentuju, cenzura by mě nepustila ...
      • Ellendway
        Ano, hra jde podle expertů (jakých prosím tě, expertů z eurogameru nebo snad z jiného extra úžasného webu) do háje a proti jí hraje 11 milionů lidí na oficiálních serverech a dalších X milionů na freečkách.
    • wowkem uz to prestalo byt kdyz vysel druhy datadisk :)
    • Ellendway
      Toto je pohled objektivního hráče nebo retardovaného hatera? Spíše to druhé, že?
      • Musíš uznat fakt, že s tím dělají psí kusy. Jako bude určitě teď pro masu lidí, když tam dávají pomalu národní zvíře Číny jako herní postavu. Jen se obávám, co na to ne-asijský hráč?
        Ale Wowkařům zpravidla stačí nový závěrečný boss, aby u toho propařili hodiny.
        • zx_spektrum
          Nejsem WoWkař a WoW je mi společne se všemi MMO u určité zadní části těla, ale tihle "pandareni" se ve Warcraft universu již objevili, takže jako nezávislý pozorovatel nechápu, proč spousta lidí reaguje tak ublíženě.
          • Panda je jak záchranná brzda. Je to osvědčené zvíře, které všude plní svoji funkci, přitahuje diváky nebo ve hrách hráče. Těch civilizací, kterých se tam mihlo a oni si vyberou tu nejmenší výzvu. Já taky nejsem "wowkař", mám radši jiný přístup k mmo, než který nastolil teď Blizzard s Activision, ale tímto krokem se z toho stane zase tuctovka, zralá tak na f2p.
    • nj k wowku sa uz asi nevratim a myslim ze kung-fu pandy ma o tom npresvedcia je to best mmo ale vsetko raz omrzi a nejaky datadisk to nezachrani , mozno tak na 2-3mesiace ale nakoniec je to furt ta sama hra ktora uz proste nebavi *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit