Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "reload" klidně řvát budu ale nedokážu si představit voice chat :D:D
  • Spades
    Jako aspoň to hlasové ovládání prozkoumávají víc. Ovladání pohybem je pro HC hráče blbost, ale co bych dal za to, abych mohl normálně ovládat team několika spolubojovníků hlasem!!!

    Představte si takovej Rainbow Six, nebo SWAT, kde zadáváte příkazy hlasem - Ne stupidně jako alfa - attack, ale normální smysluplné věty.

    Siri od Applu (novej voicecontrol + AI v iPhone 4S) dokáže rozpoznat kontext věty tak, že si i pamatuje posledních pár příkazů, takže nemusíte opakovat celiu větu, ale třeba jen: "Siri do that again" atd.. atd..
    • Irisis
      no ony ty předdefinovaný fráze jsou od toho aby nikdo v týmu nemusel moc přemejšlet co to ten druhej vlastně řikal. Když bys hrál multiplayer s TS nebo ventrilo, tak většinou se používají stejně výrazy z chatu, protože je lidi znaj, jako "MIA" nebo "back"
      Jinak už se těším na budoucnost, kdy příjdu domů a řeknu "Matko, připrav mi kafe a ukaž games.cz!" *3*
      • jo těš se....za 7 let začnou první taktické stealth bombardéry provádět operace pouze dle algoritmů Skynetu a lidská posádka bude vyloučena....
  • pb_historic
    Jen tak dál, Kinect má svůj potenciál. Je dobře, že tato novátorská technologie se vyvíjí, třeba neudělá nynější Kinect díru do světa, ale třeba Kinect 2 nebo co já vím Kinect 720 už bude neodmyslitelnou části vybavení hráče.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit