Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já hlavně nechápu ten hate jakože je to overrated atd... vždyť nikdo nikoho nenutí to kupovat nebo hrát nebo já nevím. Mě osobně 1 bavila hrozně moc. Nepřišlo mi to v ničem revoluční, ale všechno to bylo tak mistrovsky odvedené... Prostě poctivě odvedené řemeslo. A myslím, že recenze té doby jsou stejně srozumitelné jako recenze tady teď na ten 2. díl. Prostě než to koupíš tak víš co čekat. Nebo ne? Já osobně si pamatuju jak jsem přečetl 3 recenze a pak zakoupil a říkal si... Jo sakra tohle sem přesně čekal a stejně sem nakonec ještě dostal víc. Jenom bossů bylo na mě v 1 málo. Ale to je asi proto, že sem původní GOW sjel všechny a tam byl člověk zvyklí, že to jede stabilně v epic hype monster mode :-) Hlavně 3 byla totálně přes čáru :-D A ten kdo si neumí z recenzí udělat představu doporučuju se držet PC a steam refund :-) BTW jestli tímhle zas vyvolám PC vs Konzole war tak sorry nebyl to záměr. Já mám obojí a je mi to fuk, každé má svoje a každý ma svoje hračky a já nikomu nic nevnucuju.

    • Derp_1337

      Ten hate neber zase až tak vážně. Tady se v diskuzích sešla skupina odpůrců, kteří jsou dost hlasití. Ono nejde brát úplně vážně lidi, kteří mají v oblibě jednu herní sérii (Dark Souls) a na jejím základě srovnávají všechny ostatní hry s hodnocením "cokoliv, co není Souls-like, je overrated".

      Když hraješ jednu herní sérii pořád dokola, tak to prostě začne zkreslovat tvůj vkus. Mám jednoho kamaráda, který 20 let v kuse hraje jenom FIFA. Po tolika letech mu to tak vlezlo na mozek, že když zapne nějakou jinou hru, tak to po hodině vypne s hodnocením, že to je "nuda". 😂

      Tímto nijak neberu lidem jejich oblíbené hry, ale tihle lidé nejsou příkladem "běžných" hráčů.

      • iSpirit

        zase špatně jako obvykle u tebe😉

        Za mě byl overrated i Elden Ring, ani zdaleka to není nejlepší fromovka, přesto má nejlepší hodnocení.

        Ty osobně znáš někoho kdo by hrál jen Souls-like hry? Protože ten žánr mimo FS moc nefunguje a já nedohrál jedinou. Já osobně bych se na tento žánr nemohl omezit. Pokud je někdo tady takový, tak se přihlašte. Takový člověk by pak přišel o spousty skvělých her a to hlavně japonských😉.

        God of War je herně lineární, filmová adventura protkána filmovými scénami, ne moc dobrým gameplayem směrovaná na největší masu. Ne, to není výtka, tak to prostě je. Neříkám, že je to špatně, ale pokud někdo hledá zajimavý game, level design, tak u tého hry to nenajde, pak pro něho hra může být overrated.  Jak psal náš dobrý přítel Veskoslav, 90% populace se hra libí a já s ním souhlasím. Většina populace ja masa, co konzumuje bez nějakého zamyšlení, ten kdo hledá něco více, nemusí být s God of War spokojen. Myslím si, že není nic špatného na každém z pohledů. Za mě je špatně, když někdo přiletí do diskuze a začne druhé straně nadávat a argumentovat jinou hru jak někde na pískovišti.

        • Derp_1337

          Pokud máš pocit, že jsem napsal něco špatně, tak je to spíš tvým nepochopením.

          Já nikde netvrdil, že někdo hraje jenom Souls-like hry. Já řekl, že někteří lidé mají jednu oblíbenou sérii.

          Jinak ty "nadávky druhé straně a argumentování jinou hrou" jdou mimo mě. Jasně jsem řekl, že nikomu neberu jejich oblíbené hry. Každý má trochu jiný vkus a má právo se mu něco líbit.


          A pokud nechceš, aby tě lidi vnímali jako hatera, tak by ses měl trochu zamyslet nad svými příspěvky. Není nic špatného na tom, když sdělíš svůj (negativní) názor do diskuze. Ale když se do diskuze neustále vracíš a opakuješ svůj (negativní) postoj, tak v tom lidi vidí něco špatného.

          Mě osobně třeba vůbec nebaví závodní hry. A tak většinou ignoruji diskuze u těhle her. Rozhodně nechodím psát do diskuzí o tom, jak jsou ty závodní hry "overrated" a nebo "nudné". Maximálně tak někdy zmíním, že mě to nebaví, když na to přijde řeč, a dál se k tomu nevracím. A takhle se chová většína lidí. Pokud bych se ale opakovaně vracel do těch diskuzí a spammoval, jak jsou závodní hry "nudné", tak by to ze mě udělalo hatera.

          • iSpirit

            "Mě osobně třeba vůbec nebaví závodní hry. A tak většinou ignoruji diskuze u těhle her. Rozhodně nechodím psát do diskuzí o tom, jak jsou ty závodní hry "overrated" a nebo "nudné". Maximálně tak někdy zmíním, že mě to nebaví, když na to přijde řeč, a dál se k tomu nevracím. A takhle se chová většína lidí. Pokud bych se ale opakovaně vracel do těch diskuzí a spammoval, jak jsou závodní hry "nudné", tak by to ze mě udělalo hatera. "

            Nevyšly mi odstavce, takže pokračuji. 

            Mně je úplně jedno, k čemu se ty vyjadřuješ nebo ne. Já jsem se vyjádřil k jedničce, kterou jsem plně dohrál, takže svůj názor jsem schopen si tady obhájit. Pokud mě chceš tady kázat, že God of War není pro mě, tím pádem se nemám vyjadřovat, tak tady Derpe opět nemáš pravdu.

          • iSpirit

            cituji tě:

            "Ono nejde brát úplně vážně lidi, kteří mají v oblibě jednu herní sérii (Dark Souls) a na jejím základě srovnávají všechny ostatní hry s hodnocením "cokoliv, co není Souls-like, je overrated".

            to je příkladný red herring.

            Jelikož nejsi schopen argumentovat a obhájit svoji pravdu, tak automaticky docházíš k závěru, že je tady skupina iluminátů(souls hráči), kteří přišli hejtovat.

            "Jinak ty "nadávky druhé straně a argumentování jinou hrou" jdou mimo mě. " Takže tady tak na půl Derpe! 

            ."A pokud nechceš, aby tě lidi vnímali jako hatera, tak by ses měl trochu zamyslet nad svými příspěvky. Není nic špatného na tom, když sdělíš svůj (negativní) názor do diskuze. Ale když se do diskuze neustále vracíš a opakuješ svůj (negativní) postoj, tak v tom lidi vidí něco špatného."

            Mně je úplně jedno, jak mě kdo vnímá, ja jsem přišel do diskuze sdělit svůj názor, pokud ho někdo nepřijme tak ok, pokud nějaká nedopečená brambora pak zaútočí, tak zesměšní jen sebe. Když se člověk vyjádří na Games.cz třikrát za rok na God of War,  tak je to opakovaní hejtu? Takže tady ne Derpe.

            • Derp_1337

              Moc tě to nepotěší, ale TL;DR MEME

              😂

      • To plati i na fanousky Kratose;)

  • V rámci vyváženosti pridajte aj par názorov miestnych diskutérov 😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit