Přejít na výpis diskuzí
Jak se vraždí králové - parádní trailer na Zaklínač 2 pro X360
26.1.2012 | Petr Poláček
228 příspěvků
-
jaká slovanská hrdost - proste DA2 je i oproti DA:O nehorázná s*ačka. Doufám že se trojku opraví
-
Cahir: Já bych to zase uklidnil... Kdyby jsme tady měli začít rozebírat logiku bioware fantasy tak by jsme asi koukali... Triss to málem zabilo, když vyvolávala štít u Flotsamu. Nevidím na tom nic špatného. Interpretace knihy může být navíc různá :-)
-
Ono na těch dvou hrách je tak trochu vidět smýšlení amerika versus slovani xD, ale tak jsem to nemyslel,mě třeba mrzí, že dao2 už neni jako jednička protože jsem se na pokračování fakt těšil, zabouch jsem se totiž do morrigan a chtěl jsem vědět, jak to mezi náma dopadne :)))
-
heh sám seš šašek. A nevyjadřuj se zbytečně jako hov*do. A pamatuj si Mág win! Zaklínač sucks! :D
-
Nemyslím si že je to o Slovanské hrdosti... Já nemám rád moc nacionalismus a DAII považuji taky za sh*t... Na druhou stranu nikomu nevytýkám že to hraje :-)
-
A co mněl asi tak dělat proti celé posádce lodi? Mág to není, znamení jsou v tuto hvíli nepoužitená, protože to mág odrazí prstem v nose. A neznám moc podobnývh trailerů, které by mně nadchly podobným způsobem.
A pokud si pamatuji knížky, tak spousta mágu při vyvolání portálu utekla pouze sama, jelikož neměla sílu jej udržet pro více osob. Navíc je jednodušší vyvolat portál, když na Tebe nikdo neútočí a máš pevnou půdu pod nohama než když stojíš tváří k elitnímu zabijákovi, co předtím vykuchal dva strážné. Navíc když by se to zrychlilo, tak 3-4 sekundy to mohlo trvat ne k nim doběhl. Navíc mág vyvolal ještě obranné kouzlo a pa útočné, možná, že se zásoba energie vypotřebovala a neměl sílu na vyvolání portálu, jelikož to patří mezi nejtěžší kouzla. -
Respektuješ? Nenech se vysmát šašku. Kdyby jsi respektoval názory jiných, tak nepíšeš takové h*vna a tímto s tebou končím. To opravdu nemá smysl. A kdyby byli mágové nejsilnější bojovníci, proč jich tolik ve světa fantasy umírá? Ať už rukou bojovníků, mágu, vrahů atd.?
-
Vyvolat portál v knihách o Zaklínači byla pro mágy celkem "sranda". Ja se teda všiml, že akorát tak zmrazil loď - čarovat mág mohl, takže nevidím důvod, proč by neměl fungovat portál. To, jak se ten mág choval a jak jeho kouzlu následně Leto uhnul, bylo prostě trapný. Toť můj názor.
Je to pěknej a originální trailer, prodchnutej středověkou atmosférou. Ale pouze do doby, než Leto hodí tu ampulku, pak je z toho zběsilá a hloupá ztřeštěnost, podobně jako u západních "AAA" her. -
ikdyž jak píše dole veskoslav, možná si prostě nas*al do gatí :)
-
Ne ja respektují jiné názory blbe :) Ovce bylo myšleno celkově, protože většina z vás je z těch Zaklínaču uplně hotových a nesmyslně tady vyvrací fakt, že Mág je prostě silnější bojovník.
-
Spiíš jde o to, že porovnávat postavy ze dvou různých světů je kravina. Stejně jako v našem světe můžeš porovnávat pouze porovnatelné věci. V obou světech vládnou jiné zákony, jiné síly.
-
Vyvolaní portálu je velice nestabilní na takovou dálku a z lodi tím tuplem a navíc není bezpečno brát víc lidi než sám sebe
-
to byl vtip xD. Jasný že bi si ho ten mág dal ;)
-
Komandér Šeprd by je všechny rozstřílel na srač*y...
-
Ovce? Kdo má jiný názor je ovce? Tak táhni blbe někam, kde budou ostatní bekat, jak ty si přeješ....
Navíc zeptej se mágů Chaosu, jaké je to zemřít rukou trpaslíka Gotreka. Tam mohli být sebemocnější mágové a zkončili rozpůlení vedví. Je to o štěstí, síle, okolnostem atd. Není to o tom, že mág vždycky vyhraje....Ale jak tak čtu tvé příspěvky, tak je to, jako bych mlátil malým beranidlem do bran Minas Tirith, žádný efekt. Chtělo by to Groma. -
Tady mág nestihl čarovat nebo ano? Pokud vím vyvolal smrtící kouzlo, co zasáhlo vlastního místo Zaklínače, což se i v knižním světě stalo:) Vím, že mágové jsou nejmocnější z bytostí, ale i ta nejsmocnější bytost může zemřít mečem. A proboha když jsem dočetl zbytek, moc to řešíš, opravdu. Třeba to kouzlo, co vyvolal Zaklínač způsobilo nemožnost otevření portálu. Nebo v té kritické chvíli si čaroděj nedokázal vybavit žádné místo zcela přesně, aby mohl vyvolat otevření portálu a nezkončili by oba i s králem pádem do hlubin či se neutopili. Myslím, že otevření portálu není taková sranda, že člověk mávne rukou a portál je na světe. Četl jsem toho hodně ze světa fantasy, ale ani ti nejmocnější mágové neuměli hned vyvolat portál;)
-
Nedouk a dvorní čaroděj zároveň...
-
To jo. Ale tady ty ovce si neumí přiznat, že Mágové Zaklínače prostě trumfnou, ať už je to v jakémkoliv Fantasy světě.
-
Nové obrázky su tiež nadherné.
-
Geralt knižní je supr postava, ale měli ho nechat spát. Ve spojení s hrami je jeho příběh těžce překombinovaná a nastavovaná kaše. Je to prostě starej dědek, co toho už má za sebou moc.