Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no grafická stránka hry plus fyzika je pro me zklamání čekal jsem lepší asi konzole zauřadovali...a ted jen do me jakej jsem v.l
  • borecek ma uplnu pravdu, HIT roku? to je skor najvatsi vtip roku... suboje? horsie som snat este nevidel, nerealne, nezazivne, grafika to nezachrani. pre mna jednoznacne najhorsia hra roka, a to som uz hral hocico. a ze si ta hra nezasluzi taku kritiku?vsetko co vypisal je UPLNA pravda, a to bol este zhovievavy.
  • cau skyrim se mi zatim moc libi .. mam jen jednu vytku v porovnanim s oblivionem.. morrowind me odradil svou fyzikou pri bojich kdy jen promachnete a nepritele zranite .. proto me strasne prekvapil oblivion ze hned u prvniho skreta sem do nej busil a on reagoval na me rany .. byla tam citit ta fyzika kdy moje zbran opravdu do soupere mlatila a prave u skyrimu me to prijde jako navrat k morrowindu kdy nekoho seknu mecem a jen to promachne a vystrikne krev ... muze mi to nekdo vyvratit ci potvrdit ? zatim sem pouzival jen mece..
    • Lawliet
      ták dobře zkusil jsem a vyzika tam cítit je mlatím teda palcátem do svého tedy companiona a při silném utoku se poposune směrem ode mne :)

      PS: jinak doporučuji kupovat domy oproti oblivionu přibily ruzná vyvěsná místa na zbraně štíty držaky na zbraně vypada to fakt hezky
      • ok dik uvidim
        • V Morrowindu to nebyla fyzika, ale chyběl ti patřičnej skill a na zásah jsi měl v případě, že ses skutečně fyzicky trefil, určitou pravděpodobnost. Takže jsi mohl nepřítele mlátit sebepřesněji, ale bez požadovanýho skillu jsi životy ubral jen někdy. To v Oblivionu zrušili a tady je to stejný, tedy pokud se strefíš, životy ubereš.
  • No je krásné, že máte Skyrim speciál a poslední článek o tom jak si vede Skyrim v recenzích u ostatních... Ale co Vaše recenze? Jak si vede Skyrim u Vás?
    Není to trochu trapas mít ze všech herních webů recenzi jako poslední?
    • Radsej si precitam recenziu neskor, nez citat Ultra extazove recenzie po 2 dnovom gameplayi s hodnotenim 10/10 (dufam ze autor bude brat tu hru triezvejsie, nez prehypovane konkurencne weby). Je to super hra a seriu hram uz od Areny ale 10/10 ani omylom. A neviem ci recenzenti skusili nieco Enchantovat alebo mixovat v alchemy.. ale to ze musim najprv nejaky item rozobrat a znicit aby som vedel ten enchant davat dalej tak to je krok vedla... alchemy bola v oblivion super.. tu.. zmixoval som tony zeleniny a prisiel som nahodne na asi 20 lekvarov ale logiku som v tom nejak nevidel..
      • Hairy_Ass
        Víš, ony existují i recepty, a enchanting je ve Skyrimu velice logický a povedl se. Skyrim si 10 nezaslouží, to máš pravdu, ale zaslouží si vyšší hodnocení než většina her, co tady tu desítku dostaly.
        • no recepty som zatial ziadne nenasiel :-) ale ak su tam tak ok.. ono.. hlavne nedostatky som postol nizsie co sa tya (ne)obtiaznosti ale ako vravim, hru si zatial uzivam.. i ked, ten giant ked tresol s kyjom o zem a ja som letel 1 km do vysky je dost fail..
          • Hairy_Ass
            Ty recepty jsou dost pomálu, u obchodníků je jich pár, a pak samozřejmě různě jsou rozesetý po světě - většinou jsi stejně odkázaný na metodu pokus-omyl u vytváření nových lektvarů.

            PS: Nevíte někdo o nějakém ebonitovém dole? Mé postavě, coby kováře, by se docela hodil. *3*
  • Tak k doplnění mýho prvního, relativně negativního příspěvku z prvotních dojmů. Je toho o dost víc, co by bylo potřeba zmínit a těším se, jak se s tím Lukáš v recenzi popasuje. Kdyžtak pro potenciální zájemce nahodím širší info. V zásadě se dá říct, že ač hra z části jde s moderními trendy, je to v jádru stále starej dobrej TES. Oproti Oblivionu byla vyřešena dobrá půl tuna nesmyslů a bugů (s koněm můžete jet skopce aniž byste ho zabili, řekl bych velmi dobře zvládnutej level scaling potvor a mnoho dalšího), stejně tak velká půl tuna nesmyslů však zůstala (fyzika - porazíte vozík s dobrými 30 kily, o chvíli později ho před sebou tlačí slípka a vesele si u toho kdáká; stále stejně a velmi dementní umělá inteligence, která si není schopna poradit se sebemenšími vyvýšeninami a překážkami, ačkoliv od posledně přibylo pár fajn skriptů na uhýbání před šípy; s koněm nelze couvat!, což poznáta jak moc zamrzí až se vydáte na kraj vysokýho útesu se pokochat krajinou a nejbližší save je před půl hodinou... a spousta dalšího). Co se týče grafiky, tak je v exteriérech velmi dobrá. Respektive mě dobře chápejte - krajina je velmi krásně a přirozeně vymodelována, speed tree opět odvádí bezvadnou práci, textury jsou lepší a je zde opravdu famózní systém počasí a skvěle je zvládnuta vzdálená krajina. Na druhou stranu již zmiňovaný stíny, jejichž maximální venkovní rozlišení 4096x4096 se rozpočítává na celou plochu, na níž jsou stíny zobrazovány - tzn. krátká vzdálenost skvělý stíny, velká vzdálenost stíny na poblití. Dungeony by taky zasloužily o pár polygonů navíc, vše působí dost nahrubo. Rozporuplný textury, některý na konzolovej port velmi dobrý, jiný bídný. Stíny od slunce se přepočítávají každých 15 sekund, čili stojí, pak se ve vteřině pohnou se sluncem, a pak zase 15 vteřin stojí - vypadá to nehezky. Prostě by potřeboval engine ještě víc modernizace, než kolik mu věnovali. A mimochodem, stíny počítá procesor a vše je optimalizováno jen na 2 jádra, v r. 2011. Čili i kdyby tu byla možnost kvalitnějších stínů, tak jen velmi nataktovaný procesory by si s nimi s touhle hloupou technologií dokázaly poradit. Hra jako taková stojí za to, ale ty přemrštěný hodnocení bych jí nedával. Není to dokonalý a ani se to dokonalosti neblíží. Za velmi dobrou hru bych to ale s čistým svědomím označil *4*
  • Kruci, jak já bych měl rád chřipku a raději pařil doma Skyrim místo toho sezení v práci *1*
  • Totální sračka..Co to jako má bejt??????....Grafika k poblití,tupost nepřátel k smíchu,příběh jak pro náctiletý fakany..úkoly tipu běž tam dones mi tohle a po cestě pobij tak 50 NEPŘÁTEL.na zádech utáhnete deset obouručních mečů,dvacet různých tipů brnění,15 štítů atd..CO TO JE ZA NAPROSTOU NEREALNOU PÍČ-O-VINU???Máme tu rok 2011 a všichni uchcávají ze hry,kde borec chodí jako rambo a kosí všechno, co mu vejde do cesty..mečem klidně zabijete zajíce i srnce..no těch totálních výjebů je tam tolik,že to nemá cenu komentovat..TOHLE ŽE MÁ BÝT RPG,ČI DOKONCE HRA ROKU?? TO UŽ TO RADŠI DEJTE CALL OF DUTY..TO JE STEJNÁ KOKOTINA,AKORÁT SI NA NIC NEHRAJE..
    • :-) souhlas.
    • ako.. takuto kritiku si ta hra nezasluzi, ale tiez by som bol zdrzanlivejsi s odami na 10/10... mam to na vyssej obtiaznosti, ale okrem toho ze kym som spravil 1 quest, mal som level 4 (historia s trestanim za experiencie je spat) a ta obtiaznost nepriatelov je teda zalostna, a to nehovorim o prvom suboji s drakom... priznam sa ze ked padol, som mal pocit ako keby padol potkan v daggerfalle... skusim to este na najvyssiu obtiaznost ale nemyslim ze to bude lepsie. A co sa tyka detinskosti pribehu, mal som dejavu z Fable 3.. po zabiti draka mi ten bigboss zacal dakovat ako keby som ho zlozil krvopotne sam a na tu dark elfku ani len nik nepomyslel a myslim ze tam toho spravila najviac.. ja s mojii 6 sipmi a jednym plamenom asi nic moc.. a hned som bol Hero of the Day... ach jaj. Hudobny motiv z morowindu mohli aspon nejak modifikovat a nie len nakopcit. Ale hru si uzivam a to je podstatne ale moje hodnotenie 7,5/10..
      • No protentokrát ti dám za pravdu, ale šlo by to i v jednom *5*
        • prčic.. to měla bejt reakce na Ellendway
    • Ellendway
      Ne, rozhodně v CoD si na nic nehrajeme... až na ty america style motherf*ckers skillery co vybijou celé Rusko dve dvou.
    • No páni, fantasy počítačová hra kde lítají draci není dostatečně realistická...to je tedy skandál.
      Myslím, že by sis měl dát facku a studenou sprchu ať trochu zklidníš hormón.
    • No já spíš myslím, že nemá cenu komentovat tebe. *11*
  • Add...
    Jinak doporučuji na www.thenexusforums.com se zaregistrovat a to především kvůli rychlosti a odezvě od serveru...
  • Aktualita... Jak jsem rád, že můžu hrát Skyrim na PC, když vidím následující RPG - http://games.tiscali.cz/oznameni/wiickove-dobrodruzstvi-pandora-s-tower-prijde-do-evropy-57593
  • Aktualizace:
    Už se objevují módy ohledně menu i grafického vzhedu...
    Menu: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=181 (zatím je v přípravě)
    Grafika: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=174 (ver. 1.0)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit