Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Problém s tou slevou je, že se nedá sehnat v ČR.
    Oficiální distribuce neposílá do ČR, na http://www.amazon.de je to neustále vyprodané a CZC tu slevu ignoruje.
    Jestli znáte nějaký způsob jak to sehnat u nás, tak prosím komentář.
    Jediné co mě napadá, je nechat si to poslat na PO Box do polska, nebo nějak jakoby "Balíček na poštu".
    Ještě jsem našel toto: http://www.mailboxde.cz ale nemám s takovou službou žádné zkušenosti.
  • ALHAZRED
    Jasne že slevňuje, ptž všichni technomaniaci to už maji a teď to chtej protlačit všem ostatnim...
    Je užasny videt jak se nekto snaži o technologickej vyvoj a chytne se ho banda nenažranejch kravaťaku...s temi exluzivkami běžte panove do prdele...to je jako by byli exluzivky na AMD a nVidii to nikam nevede...!
    Koupim si tohle, nebo tohle, ptž na tohle je takova hra, a na tohle makova...neee nekoupim si nic, až se panove dohodnou a bude na obě platformi dost dobrych her...tak ješte par let a mužete do vyvoje vražet dalši prašule magoři...
  • Rubin je v prve rade trosku jednodussi a takovej clovek spis brzdi rozvoj. Pokud chce poslouzit hracum, melo by mu zalezet na tom co jim nabidne. Vyvojar, kterej vyvine hru, jenz se prodava na vsech periferiich (sony, htc, oculus, razor...) bude mit trochu jine plany nez ten, ktery vyviji jen pro oculus. Oculus dorovna ztratu. Neprispeje k prodane konkurenci, nezalezi mu na trhu a celkove poptavce a vetsi atraktivite pro vyvojare. Pokud budou exklusivni hry v momente, kdy je trh maly, je to spis k placi.

    Take nejak zapomina na skutecnost, ze pro ne neni konkurence jen ostatni vr, ale i treba switch a jine, ktere lakaji male studia.

    Sony ma konzoli, Valve ma steam, coz je hodne velke lakadlo. Napriklad RE7 byl dobrej. Ze to ma podporu Sony vr je jen mala tresnicka na dortu. Stejne jako Forza nebo jine i na steamu. Vyplati se to i vetsim vyvojarum. Oculus nicmene nenabizi nic, jen jejich obchod a posahany ovladace, jenz to pri jejich updatu take nemusite spustit.
    Napriklad bypas sse 4.2, kterej muze zamezit spusteni na nekterych starsich procesorech, nebo amd. Pri vydani finalni verze oculu tam nic takovyho nebylo. S Vive jsem napriklad problem nemel a jelo mi v poho. Sony nema cenu resit. Oculus jsem rozjizdel dva dny...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit