Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tendle clanek si zaslouzi zmenu nadpisu.. :-)

Vtipné hlšky BIOWARE.. aneb jak prodat zajice v pytli :-)
  • Že ten off-topic dál rozvíjím, ale Fable 3 jsem včera začal hrát po třetí. A plánuji čtvrtý průběh ale to už jako coop. Copak ta správa království a nemovitostí je jediný herní element celé hry?
  • co se tyce serie Mass Effect jen at pokracuji :D jednicka byla fajn ale dvojka byla masakr *1* jen doufam ze ve trojce daji taky sileny mnozstvi jak skoncit konec kvuli tomu hru hraju už po ctvrty abych ansle klid v dusi kdy to dohraju tak jak chci :D
  • Trochu rejpalská otázka *3* Co vlastně BW udělali? Na BG pracovali s Black Isle, od ME1 jsou pod EA, takže sami udělali jen KotOR, NWN a JE?
  • Jo, tohle sedne ke druhému dílu ME2 jako pr*el na hrnec :-)
    Snad nás ve trojce čekají tuny zbraní, zbrojí jako v jedničce a bojové sekvence z dvojky (rozhodně by to ale chtělo upravit krytí postav).
  • Souhlasím, jen bych trošku upravil tvou poslední větu: Jinými slovy, zatímco současní BW mi nevadí, Molyneuxova tvorba bývala podstatně lepší před Fable 3.
    Jedničku jsem dohrál několikrát a vždy mě bavila, i přes krátkou herní dobu. Dvojka vypadala velmi dobře, ale nehrál jsem ji, bo jsem zatvrzelý PCčkář.
    Trojka sice špatná nebyla ALE... zase je tu to ALE, jako ostatně téměř u každého pokračování super titulu. Hra mě zabavila, ale hrát ji po druhé? V žádném případě. Kupování domů, obchodů, správa hradu, řízení chodu země,... nedotažené, odbyté.
    Podle mě to byla kopie Fable Lost Chapters s lepší grafikou, pro mě horším ovládáním, se zbytečnými novými herními prvky.
  • Osobně doufám, že to NEbude "jejich nejlepší počítačová hra všech dob"... protože pevně doufám, že jejich nejlepší hra bude SW:TOR.
    Důvod? Trilogii ME projdu možná 10x, ale v SW:TOR plánuji strávit hezkých pár let
  • Máš určitě pravdu. Před pár lety se BW mohli rozhodnout, jestli zůstanou menším studiem, nebudou vydělávat tolik peněz a jen občas vydají nějakou hru, která ale bude podle jejich předtav. Oni si ale vybrali "masovou" cestu spojení s EA a tak vydělávají víc, jenže taky vydávají typické "EA-tituly." To jsou osmičkové hry, které jsou běžným hráčem dobře příjmané, neurazí, neohromí. Je to jejich volba, já ji chápu, jen kupovat jejich hry mi připadá, že má asi takový smysl, jako si každý rok koupit za plnou cenu novou Fifu. Oni to totiž dřív nebo později k něčemu stejně přibalí zdarma.
  • Blbost. Tvůrci ME prohlásili, že plánovali trilogii už od začátku. Samotné univerzum bylo tak propracováno, že si přímo říkalo o více titulů. Navíc jsem zprávu, že má jít o trilogii, četl už někdy v roce 2008...
  • On té hře MUSÍ dělat promo, to je jeho práce. Zdali je to pravda, nebo jen velkohubé prohlášení, na to si počkejme do příštího jara. Jinak bych všechny BW hry neházel do jednoho pytle, oni mají několik různých studií a o různé hry se starají jiný producenti... nakonec všechno je to jen o lidech.
  • zx_spektrum
    Zeschuk (a spol.) narozdíl od Molyneuxe (a spol.) nemrhá talentem na neherní podivnosti typu Milo, není velmi těžce postižen Kinectitidou a soudě podle posledních her netrpí až tak drsnou iluzí o svých posledních hrách a jejich kvalitách (Fable 3 a co se od hry čekalo vs. DA2 a co se od hry čekalo)... Jinými slovy, zatímco současní BW mi nevadí, Molyneuxova tvorba bývala podstatně lepší před Fable...
  • zx_spektrum
    Kdyby ME1 selhalo, nebude žádné -pokračování-. To jen tvůrci stále hučí o trilogii, zřejmě aby se svezli na moderni pseudovlně "trilogiování". Faktem je, že kromě nějakého lehkého nástřelu kam by příběh mohl jít dál během tvorby jedničky nic víc neměli. A Pána prstenů bych tady nepletl vůbec, trilogie filmů je podle předlohy kde to měla být původně jedna kniha kterou musel z ekonomických důvodů rozdělit na tři části.
  • Souhlas. Bude vliv EA..uz celkove znacku Dragon Age vlastni EA ne BW.
  • A při akčních pasážích za tebe hrál brácha nebo co? Nebuďte extrémisti hoši...
  • ME II rpg ehm coze ??? u hry jsem mel pocit ze se jen divam na film a obcas prepnu vyvoj deje *1*
  • Psychotic
    Nemůžu než souhlasit. A nejlepší je, že mocní Američané s námi dvěma souhlasí taky, takže máme kliku.
  • Hmm,treba proto,ze valve nikdo nikam netlaci,nerika jim jak a co maji delat jako tomu je u bioware a obecne vetsiny hernich studii.
  • Greg Zeschuk mi začíná připomínat Petera Molyneuxe s těmi prohlášeními typu "další hra bude nejlepší v naší historii!". Řikal to před ME 2, před DA 2 (CHA!) a teď zase *7* . Já si naopak myslím, že Bioware hry mají v poslední době sestupnou tendenci, bohužel.
  • MrSanta
    Já se pokračováním nebráním. Obzvláště u RPG. Když mají vykoumanej zajímavej svět ve kterém se toho dá ještě hodně co prozkoumat, tak proč ne. Zatím jsem si užil jak Mass Effect 2 tak i Dragon Age 2 *8*.
    DA2 je sice v porovnání s DAO slabší, ale má zajímavé nápady a celkově mě baví. Jenom škoda, že je ušitej horkou jehlou. Kdyby si BioWare mohli dovolit na hře pracovat třeba ještě půl roku, tak by to bylo mnohem lepší.
    Na Mass Effect 3 se těším celkem hodně. Z mého pohledu se BioWare pokračování zatím daří, takže si nemám na co stěžovat. Kromě odložení ME3 na březen...
  • Jsem velmi zvědavý. Motto "naše nejlepší hra" se totiž v jednom nedávném případě stalo po rocích pochybování skutečností (Valve), tak nechápu, proč by toho nemohli dosáhnout i v Bioware.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit