Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Carnage666

    Se divim že těmhle PR kecům někdo věří, dokonce o těch 500h hned píšou uplně všechny gaming weby.

  • kernel

    Pokud Vás hra baví, tak 500 hodin není vůbec žádná závratná hodnota, já mám odehraných 11.922 hodin v Natural Selection 2

    https://steamcommunity.com/profiles/76561197992079852/

    • Maxianimal

      Jako 11922 hodin ok...ale zrovna v Natural Selection 2? :D Hráli jsme to jednou o LANparty a stačilo. Inu, jinej kraj, jinej mrav.

    • Desivy.. Za to bys mel postaveny 2 domy :D 

  • D3sert

    Techland clarfied its initial statement, noting: "500 hours is related to maxing out the game - finishing all the quests, endings, and exploring every part of the world, but a regular player should finish the story and side quests and do quite a lot of exploring in less than 100 hours, so don't worry!"

    • D3sert

      A teď se Techland vyjádřil že hlavní příběhovou linku lze dohrát za 20 hodin a všechny hlavní a vedlejší mise za 80 hodin.

    • MalyZeli

      No vida... 

  • JamesFaith

    Pokud se nepletu, tak těch 500hodin by mělo být včetně dohrání všech možných konců,  takže to číslo by se reálně na jednu hru mělo něčím dělit.

  • Firingo

    Pokud se to vztahuje skutečně čistě na singleplayer (koop). U čistě multiplayer her je to pochopitelně něco jiného. Ale tady je to naprosto nesmyslné číslo z mého pohledu. I u her které mě opravdu baví, tak jak se začnu pohybovat kolem hranice 100 hodin, tak buď to opustím nedohrané (Gothic 2 Návraty) nebo se soustředím už jen na hlavní kampaň ať to mám dohrané a nějaký obsah vynechám (Cyberpunk 2077), protože už mě to prostě nebaví.

    Jediná výjimka je pro mě 7 Days to Die kde mám už šílených 1800 hodin. 

    • "I u her které mě opravdu baví, ...., protože už mě to prostě nebaví". To je dobrej oxymóron. :D Buďto tě ta hra baví a jsi rád, když ti nabízí další obsah ke konzumaci, nebo tě prostě přestane bavit. ;)

      • Firingo

        Pravda, špatná formulace, měl jsem si to po sobě ještě jednou přečíst. Každopádně můj point je myslím jasný. V podstatě jsem jen "baví" v první větě měl dát do minulého času a upravit druhou část věty pro srozumitelnost. Mělo by to tedy být: "I u her, které mě bavily, v momentě kdy se začnu pohybovat kolem hranice 100 hodin..."

      • Teoreticky to tak být může. Mě třeba hra nemusí přestat bavit, ale prostě je fakt, že těch her mám vcelku dost a nestíhám je a proto nerad trávím stovky hodin jen u jedné.

        • Derp_1337

          Když je hra fakt dobrá a člověka baví, tak nevidím důvod, proč by u ní nemohl nechat stovky hodin. Raději ten čas strávit u jedné vynikající hry než u několika průměrných.

          • To ano, ale to spíš u MP. Nějak si nevybavuji SP hru, která by byla opravdu dlouhá a udržela si vysokou laťku...

            • Derp_1337

              Dlouhé hry, která si udržela vysokou laťku? Tak tohle splňují třeba strategie nebo Grand-strategie?

              Mám dost nahráno v Total War: Warhammer 2 a v Crusader Kings.


              Jinak pak můžu doporučit Persona 5 či Divinity Original Sin 2 a nebo nějaké starší hry jako TES3: Morrowind, TES5: Skyrim.


              PS: Už se nemůžu dočkat TW: Warhammer 3 🙂

              • Reakce na příspěvek:

                Tak je to asi o vkusu. Morrowind se mi zrovna zdal dost roztahany, strategie ovšem určitě vydrží déle, to zas jo. Ale myslel jsem v rámci RPG, akčních a podobných žánrech. 

  • DL 1 jsem dohrál a mám v něm cca 45 hodin. A můžu říct, že už po cca 30 hodinách jsem se ve hře dost nudil a dohrával jsem to jen z povinnosti, protože nerad nechávám rozehrané hry. Neumím si představit, že bych hru stejných kvalit měl hrát třeba 100 hodin. 

    Pokud recenze nebo zmiňovat, že hra má skvělý příběh a skvělé herní mechaniky neumím si představit, že bych hře obětoval tolik času a peníze

  • Inquisitor

    I s vyzobáváním všelijakých kravin je to opravdu hodně. No jsem zvědavý co z toho nakonec vyleze. Ale osobně mi to moc nevadí, v prvním díle mám nemálo strávených hodin. Klidně to budu hrát průběžně rok, nemám problém. Já vůbec dohrávám všechno hrozně dlouho, protože průběžně rozehrávám něco novýho:)

  • xtron

    Assassin každý z posledních 3 dílů díl mám cca 120-150h, to samé byl Zaklínač 3 i Far Cry či Skyrim, WOW 1,5 roku ... záleží spíše na tom, zda to nebudou nudné opakující se questy, co ten obsah na těch 500h nahoní.

    • cibrut

      "Assassin každý z posledních 3 dílů díl mám cca 120-150h" a pak "záleží spíše na tom,
      zda to nebudou nudné opakující se questy" - což právě u AC jsou, vždyť pokud jde o úkoly mimo hlavní linii tak ten otevřený svět v AC je zábavný 10 hodin a po  15 hodinách už vyloženě přestává vonět. A nerozumim tomu, jak pak můžeš uvést W3, který to má přesně naopak (co úkol to unikát). Poslední AC by měly být příkladem "takhle ne" a naopak W3 klidně "takhle proč ne".

  • 500 je opravdu hodne. Kdyz tak koukam na hry na Steamu, kde jsem za mne stravil opravdu hodne casu a fakt mne chytli. Tak jsem na necelych 300 hodinach odehraneho casu. A to ty hry, hraju treba uz 3 roky a jsou tam jen 3. Ostatni max do 100 hodin.

    Jak to mate Vy? Mate nejakou hru s alespon 300 hodinami?

    • 0011

      Moje třetí nejhranější je Zelda Botw kde mám na jednom účtu 395 hodin, na druhém 185 a třetí nemám propojený s Nintendo účtem takže mi nepočítá odehraný čas. Druhé je Diablo 2, hodiny netuším a nejhranější je Baldur's Gate 2 kde mám odhadem něco okolo 10 000 hodin, oficiálně mám v enhanced edici pouhých 400.

    • Witcher 3 mám volným tempem s vyzobáním úplně všeho 400 hodin.


      Ale když jsem odehraný čas kontroloval, tak jsem měl pocit, že to nemůže být víc, než třeba 60. Holt jsem se bavil bez ohledu na čas. 


      Pokud bych dopředu věděl, že u toho strávím 400 hodin, nevím, jestli bych to vůbec rozehrával... 

      • cibrut

        400 hodin? Jako já jsem se při prvním průchodu hodně kochal. Jen tak jsem třeba někde stál a koukal na život a hemžení. Nebo nasával atmosféru nejen při nočních bouřkách. A jako naprostý RPG amatér jsem taky při prvním průchodu dost dlouho umíral :). W3 jsem odehrál s vyzobáním všeho + obě příběhová DLC a to všecho celé dokupy 2x. Steam tvrdí, že mi to trvalo 244 hod. (tzn. jeden průchod i   oběma DLC řekněme 122 hod. +-).

        400 hodin v jednom prlchodu je žes to ráno pustil a šel do práce/školy, ne? ;)

        • Přes rok mi Tvůj komentář ležel v hlavě, jestli jsem ty hodiny podcenil, přecenil.

          No, nainstaloval jsem starou verzi zaklínače na PSko a kouknu na save. Našel jsem rozehranou ng+ hru co má 38 hodin a potom uložený save s dohranou hrou, kde mám 267 hodin (snažil jsem se udělat platinu, ale chybí mi dohrání na nejtěžší obtížnost a nějaké 3 bojové trofeje). 

          Udělal jsem si screenshoty pro osobní potřebu, tak mám i důkazy. xD

          Ale ano, s těmi 400 hodinami jsem dost kecal. (Občas si jen zapamatuj, že mě to číslo šokovalo, ale už si nepamatuju hodnotu). 

    • stratego

      U her, kde je multiplayer je 300 h nic, quake live nebo třeba rust mám 1000h+. V SP asi tolik nemám nikde.

    • Inquisitor

      Europa Universalis 4 1200 hodin:)

  • MalyZeli

    500 hodin nevěřím, ale i kdyby, budou to nejspíš nesmyslné fetch questy které se budou do nekonečna opakovat a sbírání capin. Doufám že hlavní linka a vedlejšáky budou stát za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit