Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco

    Ma i mosty. Lepe receno viditelne.

    Krome toho, jak v linku pise Lord_of_Brass

    Bridges aside, the rivers in WH3 look much more substantial. I have a feeling it'll be like 3K, where you can cross at certain designated crossings (in this case, bridges) or else get on boats and sail down the river the same way you would an ocean.

    Taky se mi zda.

  • Otázka do pléna - jak vnímáte Praag? Mě ty ruský cibulový věže vytáčej. Chápu, že GW smíchal všechny slovanský (a další východní) kultury do jednoho pelmelu, holt jsme pod rozlišovacíma schopnostma Britů. Jasně, třeba celý Nizozemí se taky v loru promítlo jen do jednoho města v rámci Říše. (Marienburg, je to tak? Nebo je předlohou spíš Hamburg?) Ale ty cibulový  věže  v Praag mi nějak příliš evokujou srpen 1968 a současnou vlnu nových ruských ‚podnikatelů‘ v Praze. A propos v loru (Zabíječ bestií) je Praag děsivý místo plný duchů, uctívačů chaosu, strašidelných věží a narvaných hospod. To sedí, ne? 

    • tuco

      Ja to vnimam tak, ze v CA dela nejakej Rus co byl v Praze a hmm zamiloval se.

  • Derp_1337

    Strategická mapa vypadá fakt pěkně, to se musí uznat.

    Škoda jenom, že si strat. mapu člověk užije hlavně na začátku, kdy má jednoho či dva Lordy a jedno město. Ze začátku je prostor si při hraní mapu fakt přiblížit a kochat se.

    Ale s postupem času, jak narůstá hráčovo území a počty armád, tak hráč musí hrát s odzoomovanou mapou, aby si zachoval nějaký přehled... 😐

  • Thanquol

    Praague

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit