Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na druhou stranu ArmA má současnou krajinu. Ve středověku tu byly husté lesy*, klikaté cestičky a divá zvěř. S tím už se dá solidně pracovat.

*Smrkové monokultury v ukázkách mě trochu zarazily. Dřív tu byl daleko větší podíl listnatých nebo smíšených lesů a s tím souvisejících nebezpečných houštin. Ale zase musím uznat, že záběry z lesa mě dostaly. Takový les všichni známe a vypadá to hrozně autenticky.
  • wenceslaus
    Tenhle důvod nikdy nepochopím. Taky mi pohled 3. osoby přijde pohodlnější, ale propást kvůli tomu celou hru?
  • když vynecháme češtinu, stále je ta věta platná, v anglicky mluvících zemích je to zaužívaný výraz a nic pitomého na něm není :)
  • Tilwaen
    Nejprve mi to také připomínalo spíš název nějakého lechtivého snímku, ale poté, co tu zaznělo někdy před měsícem v diskuzi od nějakého osvíceného člověka vysvětlení (díky!), tak se na to dívám z úplně jiné perspektivy a přijde mi výborný.
  • Hry v cestine nehraju. Tudiz cesky preklad sem vubec neresil. No nelibi by se mi.
  • Magister_Peditum
    Kouřim. *15*
  • To samé si říkali lidé, když vyšlo první The Elder Scrolls *3*
  • Díky, je někde i to kickstarter video v plné kvalitě?
  • Vávral psal, že druhý akt bude ve větší městské oblasti.
  • Vypadá to parádně , ale vyhnu se tomu, jelikož moc nemusím pohled z první osoby. Hodně zdaru Vávro!
  • jj ja mam na smsky kazdou transakci s vyjimkou prevodu mezi vlastnimi ucty ... a poucen z minulosti mam na net zvlast kartu, na ktere mam vzdy jen to co akutalne potrebuji k placeni + 1 - 2 tisice na jidlo a pod ...
  • Magister_Peditum
    Proč pitomý výraz?
  • jop .. kreditka (resp. nejspis myslis platebni kartu) je fajn dokud ti v noci nevolaji z banky jestli sise pre par minutama pokousel udelat platbu ve vysi 10 000 euro nekde v Africe ...
  • Díky moc, už jsem to tu chtěl napsat *7*
  • Veskoslav
    Evidentně jsi ty děcko, když nechápeš, že SMS zabezpečení je to nejmenší, co zabrání, aby ti někdo vyluxoval účet, pokud se dostane k tvým financím....Na účtě totiž nemám pár stovek a citelně by to zasáhlo měsíční rozpočet, kdyby přišel o pár tisíc. Pokud nejsi nějaký rozmazlený fracek bohatých rodičů, tak to možná pochopíš. Jinak nechápu tvou argumentaci o složitosti. Ano většinu příkazů mám řešené přes rozhraní banky, ale i to musím potvrzovat SMS, když měním parametry příkazu.
  • No mně se líbilo, jak někdo psal, že to zní jak název písničky od Depeche Mode :) Ale za sebe musím říct, že se mi ten název zamlouvá čím dál tím více..
  • ucho
    pokud si chcete trailer vychutnat v plné kvalitě, tak zde: http://bit.ly/1ezZn7g
    je to celkem rozdíl oproti těm webovým variantám...
  • Já jsem zvědavej jestli ve hře bude i nějaké vědší město třeba Praha nebo Český Krumlov.
  • už 2 POPE investoři ?! R-E-S-P-E-K-T !!!
  • myslíš že spamuje? neni jedinej komu se to nelíbí a bude jich víc sem mezi nimi,zrovna tedka v podcastu zmiňovali že se lidi ptali na cizím foru jestli to bude mít 3rd person.
    prostě je to tak ale v takovéhle hře bude 3rd person chybět. Si přestav že si vlastně ani nebudeš mít možnost udělat screenshot svojí postavy atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit