Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Ježiši, vy jste hrozný ovce. Tady jde o možnosti. Na co mít pojištění proti úrazu, když nepočítám s tím, že bych se zranil ,co? Kristepane. Kolik vám je?
-
držím palce. nečekal jsem že to bude až taková paráda *3*
-
Máš pravdu, už to vidím v tom FAQ, kterého jsem si na konci vůbec nevšiml.
Ono těch 500,-, který za to chtěj, mi přišlo vcelku málo a tak mě hlodalo, jestli v tom je vážně plná hra. -
Proč nejpitomější ? jenom proto že nemá český překlad ? v anglicky mluvících zemích je to zaužívaný výraz ;)
-
Pokud dobře zvládnou ten představený taktický soubojový systém, ač mám raději 3rd, jsem jednoznačně pro 1st. Nechci aby mi pohled na zaslouženě rozparaný báchor nepřítele zakrývalo vlastní tělo :)
-
pár nadšenců ? prosim tě tohle neni tetris pro iphone....
-
Takové dělo kuší nenahradíte :-) Palné zbraně zkrátka získávali převahu díky snadné obsluze a relativně jednoduché výrobě. Píšťalu a jiné husiti hojně používali. Navíc měli střelné zbraně i silný zastrašující účinek na ludi.... i na koně.
-
Jasně, budu platit tehdy, když budu mít vybitý telefon....Proboha, to jsou zase argumenty *7* A k čemu je ti slavný PayPal, když ti je tady naprosto k ničemu? *1* Tudíž argumenty o tom, že SMS je k ničemu může říct jenom děcko, co dostává 500Kč/měsíc na účet a provádí jenom jednu platbu.
-
Tahle hra bude horkym favoritem v soutezi o nejpitomejsi nazev roku imho *7*
Nastesti nazev hry z hlediska hratelnosti neni dulezity... -
Ano. Většinou platby kartou přes internet provádím uprostřed pouště s vybitým mobilem. Nenávidím, když se to stane.
-
Ten absolutní hluch umí naladit housle i kytaru čistě i bez zadání tónu :) Rockovou písničku v 320 kbps empétrojce ve sluchátkách za pade od flacu nepoznáš, to je čistej placebo efekt (ono ve sluchátkách za 50 je nejspíš problém poznat i to, co to za písničku je). A ekvalizéry zásadně nepoužívám. Pokud jsou potřeba, značí to právě nekvalitní výstup nebo případnej (ne)vkus poslouchajícího. Souhlasil bych leda tak se 128 kbps mp3, což je stále dost populární kvalita a většina populace rozdíl nepozná. Ale 320 je naprosto v pohodě.
-
Jednoduše je to něco jako Starcraft 2. nejdřív sis koupil Wings of Liberty. Máš plnou hru, ale příběhová linka není ukončená. Pak si budeš moct koupit Heart of the Swarm, který nabízí to samý, co plná hra, navíc ale bude mít další fičury a vylepšení původní hry, na zákaldě feedbacku od komunity. A pak třetí v bledě modrym.
DRM a komunita. Na to je asi dost času. Pokud to nebude online only, tak je mi to fuk, a to nebude. Předpokládám, že češtinu si kdyžtak udělá komunita. -
proč si to nepřečteš na tom kickstarteru?
-
podpis
-
sociální sítě, nejsnažší způsob jak přijít o soukromá data, email s jednoduchým heslem, datum narození, samotné používání PC, mobil, sociální pojistka,...
Pokud to bereš takhle tak bydli v odstíněném bunkru a nepoužívej vůbec nic krom hotovosti. Všechno je napadnutelné, i ten paypal :) -
Mohl by mi, prosím, někdo vysvětlit, co to znamená ten první akt? Pokud přispěji a dostanu ten první akt, jedná se o samostatnou hru a ty další akty jsou "jakési" datadisky? Tzn., pokud nebudu mít early access do bety/alphy, zahraju si pravděpodobně (ten první akt) až hra oficiálně vyjde, tedy koncem roku 2015?
A už se někdo vyjádřil, jestli bude hra s a nebo bez DRM? Případně jaké by DRM bylo?
A asi nejsem první kdo se ptá, ale bude to mít alespoň české titulky? Případně bude hra otevřená komunitě, která by češtinu vytvořila?
Díky za vysvětlení. Bohužel FC jsem od začátku nestihl, takže se na něj podívám až doběhne - možná některé odpovědi budou i tam... -
Uploadni a postuj link, ať můžem vědět, že nekecáš *1*
-
Stačí jedno dvě kliknutí a PayPalem je zaplaceno. SMS kód je zbytečnost. Krom toho, pokud se ti stane, že máš vybitej telefon, tak se ke svýmu kódu nedostaneš. Jsi závislej na dalším zařízení, když PayPal je ochrana sama o sobě;)
-
Ano, číslo karty už je pro mě velice citlivá informace, kterou se mi příčí kamkoliv sdělovat. Všechno si platím přes webový rozhraní banky a na jednoduchý blboviny, díly atd. mi bohatě stačí paypal, kde nikdy nemám víc, než litra, většinou ani toho ne.
Nepotřeboval jsem mít tuhle službu u kreditky doteď a jedna hra mě donutit to změnit? -
Cože? Mám nastavenou jednoduchou ochranu. Nad 500 Kč mi přijde potvrzovací SMS, zadám kód a jede se dál. Zabere ti to cca 30 sekund navíc. Nevím, co na tom máš komlikovaného, ale asi žiješ v nějakém hodně jednoduchém světě.