Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • absolutní hluch, co ti na to mám říct, já rozdíl poznám i na sluchátkách za pade (samozřejmě ne všude, ale u některých skladeb se to poznat dá bez problémů) :)
  • Ty vykrádáš ostatní příspěvky, protože používáš stejná slova
  • Veskoslav
    V té době byly střelné zbraně tak stabilní a přesné, že přesnější a smrtelnější bylo po protivníkovi plivat. Navíc proč střelný prach, když kuše měla průraznost, sílu, rychleji se nabíjela a její spolehlivost většinou nehrozila zabitím majitele.
  • ucho
    velmi snadno ohlídatelné pomocí nastavitelných limitů a speciálního účtu na tyhle platby. dnes lze tohle zdarma vyřešit velmi jednoduše...
  • Jistě, proč si to zjednodušovat, když to jde i komplikovanějc, co?;)
  • Řekl bych, že i DayZ je na tom podobně, taky mě to baví kvúli té hardcorovosti
  • ucho
    proč asi... peníze se nestrhávají hned. to se bojíš tam naťukat číslo karty?
  • Já teda PayPal taky preferuju, ale mý kámošce ho vybrali :) Samozřejěm dostala refundaci, ale abys věděl, že nic není 100%.
  • Kuše kosili rytíře po stovkách desítky, dost možná i stovky let před střelnýma zbraněma
  • Veskoslav
    Není nic stupidnějšího než mít platbu ošetřenou pomocí SMS kódu.... *7*
  • Ještě doplním k tomu nade mnou: Proto to vytáhli na Kickstarter, aby ukázali investorovi, že o to zájem je
  • ANO. Boží, Dane. Nejkrásnější na tom je, že víš o čem mluvíš, máš ideu a nejsi jen obyč řemeslník, ale umělec v pravym slova smyslu. Takže poklona a až budu moct, tak přihodim aspoň tisícovku.
  • Radioaktivni_surikata
    Nebo na tebe spíš působí placebo efekt ty netopýre *3* Sluchátka mám jednak HIFI od Philipsu, a na ven mám iAudia od Cowonu. Obzvlášť ty iAudia jsou asi nejlepší poměr cena/výkon, jakej existuje. U nás se bohužel neprodávaj, ale za v přepočtu 2 stovky + poštovný natrhnou zadel všem Sennheiserkám, nebo nedej bože Kossákům do tisícovky. Rozdíl v nich znát není. 320 kbps je opravdu slušná kvalita.
  • Odpovídali na to v FAQ, protože Act I je standalone hra a nejsousi jistí jak jim to vyjde, jestli vůbec budou schopni udělat Act II a III, tak nechcou lidi sklamat
  • Kreditka...nejsnažší způsob jak přijít o prachy, když si člověk neuhlídá bezpečnost počítače. Vidíš, já s Paypalem objednávám jak z Anglie, tak z Číny a ke spokojenosti. Kvůli hře si vyřizovat kreditku nepoběžím, škoda, Vávrovi to přeji.
  • Koupil sem už spoustu věcí i her a paypal sem nepoužil ani jednou, v dnešní době ? kreditka...
  • wenceslaus
    Střelný prach, organizovaná pěchota a dřevcové zbraně... to samo by stačilo k úpadku rytířstva.
  • Veskoslav
    To máš pravdu. Ale ve srovnání s Polskem a "Německem" jej mělo minimum lidí. Doba Václava IV. je dobou úpadku. Bohužel. Jinak takové helmy Polské jízdy podle mě patří k nejhezčím, co byly.
  • Chtěl jsem podpořit, ale Kickstarter nepodporuje paypal? V dnešní době?
  • wenceslaus
    Vykrádá? Tos trochu přestřelil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit