Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades
    Ne, to jen znamená, že producenti chcou to co vydělává nejvíc, a ne to co prostě vydělává. Neboli jinak řečeno, každý chce vlastní klon Skyrimu 1 ku 1 i s magií a draky.
  • Spades
    Já bych byl radši, kdyby tam dali All Digital pack (Act 1 + 2 + 3, Alpha, Beta).
    Zaprvé nechcu fyzické koniny (making of, soundtrack, plakáty, trička...), a zadruhé je to nic nebude stát, takže jim aspoň víc zůstane.

Nechápu, proč je Act 2 jen za 125, resp Act 3 za 300 liber...
  • omezený rozhled ty vlastníš...
  • celoush
    1st person možná taky kvůli Oculus Riftu
  • No, vypadá to dobře...zase po dlouhý době něco z českejch luhů a hájů, co by stálo za investici...pokud bych teda věřil, že se hra vůbec někdy vydá...tohle chce hlavně nabrat lidi ze zahraničí, pár nadšenců v naší zemičce to zrovna nevytrhne...a prezentovat se tím, že vykrádám úspěšný tituly, mi nepřijde jako nejlepší nápad, jak přilákat někoho, kdo si chce zaplatit a následně zahrát dobrou hru...nicméně, svou trošku do mlýna ode mně Warhorse na kontě taky mají *3*
  • nehce se me nic cist a te neanglictine ve videu nerozumim, ale znamena todle, ze se jim nepodarilo najit zadneho vydavatel a ze tedy ta hra za moc nestoji?
  • vlastenecká sra*ka se v tobě probudila jo? *1*
  • Keyz
    Koukal, jsem že to lidí dávají na různá fóra apod. To je dobře a dávají to celkem rozumně bez spamovaní všude možně.
  • Magister_Peditum
    Když vynechám oděv tatarů, tak se v 15. století brnění v jednotlivých zemích od sebe moc nelišilo. V podstatě se nosilo u nás to samé, co třeba ve Francii.
  • Tak ted jsem přispěl těch 30 liber, tak jsem zvědavej, jen doufám že ta hra bude i v CZ dabingu.
  • nač ten hate?
  • Tak tohle si zaslouži maximální podporu, skvělá práce, hra na kickstarteru podpořená a protože jsem to nechtěl nechat jen tak, tak ještě upozorňuju na youtube !

http://youtu.be/6TporCnDCGs
  • ucho
    no popravdě kdyby dnes nebo max do zítra nedali 100k, i bych se trochu bál o zafinancování. takže já doufám, že dnes těch 100k padne a zítra to vyleze přes 150k... ideálně k 200k. pak budu klidnej :)
  • Ronox
    Můžeš tu už prosím přestat spammovat o tom jak bys tam chtěl 3rd person? Ano víme a je nám to upřímně u zádele. Piš si to na fejsíček.
  • Velmi brzy budou mít 20 % a podle KS se 80 % projektů, které překročí 20% hranici úspěšně zafinancuje. Když si vezmeme, jak rychle to navíc Kingdom Come zvládl, tak už může Warhorse pomalu bouchat šampaňské. :-)
  • Veskoslav
    Jj Digitální verze Baron je první, kdo má přístup do Alphy, Knight má pouze Betu.
  • Bral bych, kdyby během normální hry, chůze, jízda atd. bylo 3RD person a při soubojích by se to samo přeplo do 1ST person, aby nikdo nepřišel o ten jejich eňo-ňuňo revoluční systém boje *3*
  • Ve sluchátkách bys TIPoval, a pokud slyšíš rozdíl na domácím kině, ale ve sluchátkách ne, máš pravděpodobně mizerné sluchátka
  • Veskoslav
    No jelikož se zachovaly záznamy i nákresy brnění. Navíc takový řád Německých rytířů byli jedni z nejhorších nepřátel tehdejší Evropy. Defacto tanky tehdejší Evropy. Do doby než se rozšířily kuše to byli prakticky neporazitelní nepřátelé. To, že jim Husité například napráskali bylo spíše dáno debilitou protivníka a správně zvoleným bojištěm než výbavou. Jinak vyrovnat se jim vyrovnalo akorát Polské jezdectvo.
  • Keyz
    Myslíš ty dlouhé kapuce na jejich přirození jak někdo psal? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit