Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takže cca 800Kč do Alphy...
  • Keyz
    Tuším, že v Levelu psali, že nechtějí měnit zásadně dějiny.

Ale v nějaké míře by to snad šlo udělat. Bylo by to opravdu zajímavé. I když jestli postavě zničili vojáci nějaké věci apod...
  • Všechno se dá dělat s mírou. Třeba New Vegas hardcore měl nutnost jít a pít zpracovanou bravurně. Hře to na zábavnosti jenom přidalo.
  • jak to víš? někde jsou fotky? *2*
  • neudělal, ty edice jsou co se přístupu ke hře týče totožné, akorát jedna je DIGITAL a jedna FYZICKÁ. Neumíte číst ?:)
  • Veskoslav
    Já bych šel. Měli hezčí brnění *1*
  • Magister_Peditum
    Zajímalo by mě, jestli si ve hře budu moci vybrat ke komu se přidat. Možnost "kolaborovat" se Zikmundem proti králi Václavovi by byla super.
  • "BARON" za 25 liber (40 dolarů nebo 30€ček) je přístup do alfa verze. První vydání Alfy bude cca za půl roku po úspěšné kampani, beta bude před vydáním (to je maximálně ve Q4/2015).
  • Magister_Peditum
    Ono se to asi zpomalí, ale i tak mají času habaděj. Myslím, že tu částku mají téměř jistou.
  • teď si v tom udělal ještě větší bordel
  • Ale to už tady někdo psal, jestli se budou soustředit více na to, kolik mám podvlíkaček a jestli žrádlo, co jim není 2 dny zkažený, tak z toho udělaj THE SIMS a ne středověký RPG *1*
  • Tiež si myslím, že to bolo mienené ironicky..ale pobavilo *1*
  • B.o.b
    Tak jo, můj první podpořený Kickstarter projekt a myslím si, že sakra zaslouženě!
  • Ne, střílečky vůbec nehraju... Naposledy jsem hrál nějakého Quake 3 Arena nebo tak něco. *4*
  • Veskoslav
    Podle mě se spíše jedná o ironickou poznámku než o neznalost. Navíc v tom středověku by se mu moc nesmáli, na tyhle pohádky tam věřili až moc.
  • S tímto tempem hrozí, že 100 000 vyberou již dneska. Třetina za první den je docela terno.
  • Takže to chápu správně, že pokud si to chci zahrát co nejdříve (v early accessu) za co nejméně peněz tak koupim EARLA? A říkalo se už někde jak daleko od sebe bude vydání Alphy a Bety?
  • Čemu nerozumíš ty, když jsem psal, že ani náhodou jedno z největších, omg *7*
  • Kdyz sem cetl Sapkowskeho husitskou trilogii, tak na me i to minimum magie co tam dal pusobilo spis rusive (a to jsem byl fanda fantasy). Ta doba i prostredi potencial ma, stejne tak Warhorse ma potencial z toho udelat vybornou hru. Ted jeste aby o tom presvedcili svet a soucasne se neutopili v zaplave nesmyslnych nepodstatnych detailu (spodky, kazici se jidlo v inventari a podobne).
  • Hmm, ono je taky možný, že ta velká bitva se bude odehrávat na nějaké samostané pláni, která se odemkne až s příchodem nepřátelské armády.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit