Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Přesně tak, podle vyjádření, už nevím kde, myslím, že na RPS, se zdá, že Early access je u fyzické Baron edice to samé jako Alpha bez Early access u digitální Baron edice.
-
K tomu bodu číslo 1)... Takže nehraješ ani žádné válečné hry?
-
No pokud chceš meč, tak nemusíš dávat zrovna cca 19-20 tisíc Kč za Deliverance, ale na koupi repliky středověkého meče (základního) použitelného i pro historický šerm ti stačí 2500-3000 Kč (pak samozřejmě čím víc, tím líp) :)
Já se spokojím s Knight tier..možná si ještě rozmyslím navýšení na Barona, ale tam bych viděl svůj limit (zvlášť pokud je v ceně jen Act I.) -
*1* *1* *1* lidská blbost je neomezená, stálo by za to ho za ten koment udělat do hry jak tam postává a rozhlíží se po obloze a ptá se ,,a kde jsou draci ?'' a ostatní NPC by se mu smáli a měli ho za blázna *1*
-
Tak nějakou alfa testovací plochu slibujou za cca půl roku, beta bude dřív jak plná a do plný samozřejmě pořád daleko. 3rd preson je věc vkusu, mně nevadí ani jedno. A co se týče hudby, já si koupil Knight Special, což je stovek 9, a pokud ti za 20 liber (cca 700) dají mp3, tak to snad není tak zlý. Většina normálních lidí používá mp3 s 320 kbps bitratem, což je slušná kvalita. Mám v empétrojce dobrou půlku alb ve flac formátu s 1 mbps bitratem a na domácím kině tak tak poznám rozdíl. Ve sluchátkách bych vysloveně typoval. Stejnak to bude druhej den na ulozto *1*
-
Kdyby bylo zaručené, že bude existovat nějaký third-person mod, tak bych jim tam tu tisícovku možná i hodil...
No uvidíme podle toho, jak se to bude s tím kickstarterem vyvíjet - investora každopádně mají, takže jim stačí dosáhnout cíle. Já bych si pak koupil ten soundtrack (možná i hru podle toho, jaké budou recenze). -
Bral bych oboje, při přesunu bych měl zaplý 3rd person a při boji si přepnul na fps, jako to dělám v TES a nebo Armě :-)
-
nejdřív alfa (dražší), pak beta (levnější) - obojí je "early access" a nakonec celá hra (nejlevnější).
-
Čemu nerozumíš na slovním spojení "jedno z největších měst"? Je jasné, že takový Miláno nebo Paříš už byly na trochu jiné populační úrovni.
-
lol tak to jo
-
Ja nevim, Musashi tvrdil ze od urciteho stupne schopnosti uz je jedno, jestli je tech protivniku 10 nebo 100. Obecne bude vzdycky zalezet na tom kdo jde proti komu. Pokud ti protivnici nejsou sehrani, muzou si docela slusne prekazet nebo se dokonce zranit sami.
-
Ano. Píšou to na kickstarterovských stránkách.
-
Pokud si to teda člověk chce zahrát co nejdříve, tak má koupit jakou verzi? Operuje se tam totiž se třemi pojmy EARLY ACCESS, ALPHA, BETA a mám v tom bordel *16*
-
Tak jestli to bude mít úspěch CD určitě vydají extra jak to bývá zvykem.
Data se osobně moc nebojím mají zkušenosti i když se to vždy může pokazit. -
tak si běž ten nadhled umýt *7* (a ne, nejsem řitopich, nekomentoval bych ti to, kdyby jsi tu chybu neudělal ještě v jiném příspěvku)
-
těžko říct, zatím to vypadá dobře, záleží na průběhu, kolikrát se to může po dvou dnech zastavit. víceméně se rozhodne následujících 48 hodin.
-
Tak to je Kickstarter ... ta hra se bude prodávat jak bude hotová. Tohle je o podpoření toho projektu, ne o kupování si hry.
-
strhne se ti to až při vybrání po tom měsíci... to není jak u nás *3*
-
Nešahej na mě, prase! *1*
-
PS: koukat na to jak tam naskakují další a další peníze každou vteřinu je ten nejlepší spořič obrazovky na světě *14*