Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to samé *1* po výplatě
  • celoush
    http://www.husitstvi.cz/forum/viewtopic.php?p=14390#p14390
  • Vadí mi tři věci:

1) Že to není third-person... Přes to se nedokážu přenést, bohužel.
    2) Že pokud zaplatím, tak za to něco dostanu nejdříve tak za dva roky (buďme realisté - dost možná to ani v prosinci 2015 nedají).
    3) Že za CD soundtrack (tedy ne šmejd mp3ky), který mě zajímá pomalu více než hra samotná, musím zaplatit litr.

*13*
  • A jak ti říkají holky ? *1*
  • Po česku jezdí Vávra jako vymahač, ostatní země mají jiného vymahače. :D
  • gert
    JJ, dík, já to vidim na Baron s.e abych mohl i do alphy.
  • KICKSTARTER MASAKR !!! Za 4 hodiny 50 000 liber a zbývá 29 dní do konce, to musí prostě dopadnout dobře. Jen co mi na účet přiletí výplata tak také přispěju, sám za sebe bych se styděl kdybych nepřispěl :-)
  • celoush
    dolarů
  • dwarf fortress?
  • tonnymontana
    jo v tom se shodnem:) me stylizace nijak nevadi popkud se nejedna o neco silene asijskeho:D ale treba zaklinac na me pri vydani urcite pusob lepe co se tyce atmosfery. ale zase tady me dost lakaji ti rytiri a vubec ten stredovekej feel. uvidime, me jde hlavne o hratelnost i kdyz ke grafice mam vzdy nejake pindy:D
  • Myslím, že je to proto, že to historické zasazení není zas až tak zajímavé ani pro nás Čechy, natož pro cizince někde v Americe. Je podle mě rozumnější prezentovat to jako velké lidské drama v epických kulisách (zmiňovaný Braveheart) než nudit potenciální backery českou historií.

Na kampani je dobře vidět, jak autoři musejí balancovat mezi vkusem široké veřejnosti a nekompromisním dílem, které chtějí vytvořit. Rozhodnutí vypustit "draky a magii" se ještě může šeredně vymstít - ztrácí se tím výhoda žánru fantasy, omezují možnosti questů atd. Asi proto Dan Vávra opakuje, že je to "něco jako Skyrim/Dark Souls/Witcher" - tj. velké a úspěšné fantasy tituly.

Projektu velmi fandím, ale je otázka, jestli by zapracování alespoň nějaké magie (ne zrovna firebally ale něco ve stylu Zaklínače) a lehkých fantasy prvků nepomohlo hru propagovat/prodávat.
  • XorxoxTalarius
    Tak to vis, nechteji delat spoilery *1*
  • to aj nemci na tu stredoveku nemcinu:)
  • Ty to chces potopit, co? Nikoho na svete (krome par "patriotu") nezajimaji dejiny nejake bananove republiky ;-) Cim obecnejsi, tim vetsi sance na uspech.
  • celoush
    Českého středohoří
  • XorxoxTalarius
    To je teda blby, byl bych radsi kdyby mi to castku rovnou odecetlo a pak treba vratilo :D
    Jak je vyreseny ze reknu ze jim dam treba 3000 a pak je nebudu mit na ucte?
  • Najlepší koment k tejto hre: Are you trying to tell me that dragons didn't really exist in the medieval era? *1* Inak, priespel som..Knight Black or Black Knight *4*
  • Praha a jedno z největších měst Evropy? To ani zdaleka, Praha byla maličká v porovnání např. se Španělskými nebo Italskými městy.
  • Tak tohle mě rozsekalo :D
  • jj proste se zaregistruj (sign in) do Kickstarteru a pak budes moc na jednu z tech edici kliknout. zadas castku a udaje platebni karty (castka se odecte az kdyz bude uspesne ukoncen projekt, teda odted za 29 dni pokd se vybere tech 300tis.).
    ja dal knight(digital) a tesim se na betu.. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit