Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
hm zahraj si Unreal World, http://www.unrealworld.fi/ , tam je tej kazdodennosti zivota az kopec:) navyse vdaka grafike je ta hra naozaj obrovska a da sa tam robit vsetko.
-
Nevíš jestli uvažují nad podporou Oculusu?
-
V zaklínači to byl problém když jich bylo více a byli na podobné úrovní a to i když jsi měl znamení a lahvičky. To bylo dobrý oproti AC. Navíc NPC co měli štít ho dobře používaly.
Zde by to ale mělo být ještě větší problém vhledem k únavě a pod. I když jestli to budou dva NPC v hadrech a hráč v brnění problém to asi nebude. Zase sotva udělají náhodně velkou bitvu. To by jsi musel pořád nahrávat vzhledem k tomu jako bylo šance na smrt. Asi se na tebe budou nějak valit NPC a další budou bojovat s dalšími NPC. I když to je pouze moje spekulace. -
Tak ode mě tam mají kluci už taky nasypáno. A naskakuje to dost rychle. Věřím, že to dají.
-
Vypadá to úžasně... ať si všichni ti kouzelníci strčej draky do p*dele!
-
Co nechápu je proč ten příběh popisují jen v obecné rovině (bratr zradil krále, země je na pokraji války atd.). Mají napsat jaký král, jaká země *1* Jestliže to bude historicky přesné, tak v českých zemích roku 1403 vládl Václav IV. (syn Karla IV.), jehož nástupcem byl právě jeho bratr Zikmund Lucemburský *3*
-
A to má Geralt trochu lepší smysly než lidé.
-
jo, jo, už jsem to zjistil, nejdřív koukat, potom psát. *1*
-
Hlavně by to z hlediska hry ani nebylo divné, protože Češi se ji (na obou stranách) taky zúčastnili (a hráč by tam mohl potkat Žižku).
-
To by bylo dobrý.
A bylo potřeba se rozmýšlet do koho se pustím abych neskočil zavalen. -
Ono proti přesile se obecně bojuje dost blbě. Vždy když v nějaké hře rozsekám samojediný 10 chlápků s obstojnou výzbrojí připadám si dost divně.
A to nejen v realistické RPG, ale i fantasy. Ostatně i Sapkowski popisuje boj Geralt vs 4 profesionálové jako ultimátní střetnutí. -
Dík za info o tom RPS, v podstatě tam říká, že 1st person více ponoří do děje, což beru... ale sám tam pak říká, že když bude hodně lidí proti, tak udělají i 3rd, takže to vývojářsky zas tak velký problém asi není, akorát oni zvolili jen jednu variantu
-
http://www.kickstarter.com/projects/1294225970/kingdom-come-deliverance?ref=live
Mám takovou otázečku, ty druhy edicí, co tam jsou zobrazeny, půjdou získat jenom na kickstaru, podle toho, jakou částkou je podpořim? Nemám s tim žádné zkušenosti, tak mi prosím nenadávejte do debilů, díky. *1* -
ano, to je taky fajn, ale nebyl tam takový důraz na přírodu a na detail. a navíc já si zase tak rád na vojáčky nehraju... (navíc ARMA hry moc nemusím)
-
Tak se podívej do inventáře, tak budeš vidět. *15*
-
Pokud tam nebude potřeba nějak "uzamknout" protivníka, jako je to u soubojů v AC, tak bych v tom neviděl problém.
-
Tak záleží na tom, jak to pojedeš. 9 čtverečních km není malá plocha, na tom se dá strávit spousta hodin. Třeba oba Bethesdí Fallouty měly kolem 25 čtverečních km a dalo se tam hravě strávit i 100 hodin a člověk měl pořád co dělat a objevovat. Takže bych se nějakejch 10 hodin vůbec nebál, pokud nepojedeš speedrun.
-
Mělo by to být jedlo, jestli jím to pak doplatí ivestor.
Mě by hlavně zajímalo jestli boj bude vždy jede vs jeden. Proti přesile by šlo asi špatně bojovat v daném bojovém systému. -
Já jsem taky pro aby to mělo 3RD Person, bez toho mi to prostě dost odrazuje pak ani nevidím jak vlastně vypadam atd...bud to velký mínus tý hry si myslim.
-
To by byl masakr. Jenom tehdy se té bitvy účastnilo takové jezdectvo, že Pán prstenů v Návratu krále pomalu hadra. No husitství a jeho základy jsou položeny těsně po korunovaci našeho slabého krále Václava IV.