Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    ARMA II (Černarus) měla krajinu snad někde z Vysočiny. *3*
  • Mě by zajímalo, jaký je poměr toho co vyberou a co z toho rozdají zpátky na těch cenách *8*
  • Jasně, jenže toto má být ultra reálná hra. Tak doufám že lapkové nebudou sedět hned za rohem
  • Veskoslav
    No uvažoval jsem nad tím jménem pak do hry. Ten meč je luxusní. Celá ta edice je masakr.
  • ten emperor za 600 vypada lakave, skoda ze ted tolik dat nemuzu. Kazdopadne to nabiha dost rychle, tak snad se povede
  • Keyz
    To je jasný, za to máš nové PC.

Tak snad jestli to bude supr, tak ten meč si seženu poté v rámci nějaké středověkého spolku :)
    Jestli budu do té doby budu chudý, tak budu mit klacek no...
  • Ve většině jiných názorů s tebou souhlasím, ale v tomhle ne. Na hru která se tváří ultra reálně je to prostě malý. V jiné hře může být tábor lapků 200 m od vesnice ale tady by to asi bylo divné. No, soudit teď je asi předčasné, uvidíme výsledek.
  • ucho
    popravdě i 10 hodin je za tu cenu ok... pokud by šlo o kvalitních 10 hodin. u mě to hra vyhrála tou českou krajinou. jiná taková hra prostě neexistuje...
  • smejki
    hra s 3rd person kamerou není to samé jako hra navržená pro 3rd person kameru. Stačí se podívat na Elder Scrolls, kde 3rd person kamera slouží jen k okouknutí postavy, ale hrát se to pořádně nedá. Udělat hru pro 3rd i 1st person pohled není jen technická práce navíc, nýbrž především designová. A nese to jistá omezení. Příklad: pokud má hráč 1st person kameru, není dost dobře možné nadesignovat situaci, kdy má reagovat na to, že na něj někdo zezadu útočí. v 3rd person to problém není, ale situaci musíš díky přítomnosti obou módů vyškrtnout. Dál jsou v 3rd person strašné problémy s kamerou v interiérech - musí se dělat větší, ale to je ve 1st person nápadné. atd atd atd

Mimochodem Dan na Rock Paper Shotgun 3rd person pohled komentoval.
  • kostejnesmrtelny
    Ty seš taky dobrá hysterka *5*. Zkus skotský střiky, prej to zabírá.
  • Němci by mohli tvořit podstatnou fanouškovskou základnu. Kdyby tam WH zdůraznilo, že se vlastně jedná i o boj panovníka Svaté říše římské a zamávalo vlaječkou, tak jim Němci a Rakušáci utrhají ruce ;-)
  • Meč mě taky lákal, ale tolik si přece jen dovolit nemůžu... :/
  • ucho
    na oko hezké, na ovládání blbé (nešel by moc použít ten jejich bojový systém počítám, nebo si to vůbec nedokážu představit...)
  • Magister_Peditum
    V době, kdy se hra odehrává, tu ještě husitství nebylo (možná v dalších dílech). Teď to bude o revoltě šlechty vůči králi. Zasahování uherského krále Zikmunda do věcí českého království atd. Proto ten vpád Maďarů atd. Poláci v té době měli plné ruce práce s řádem Německých rytířů. Teď mě napadlo, že jsem v té jedné ukázce velké bitvy vyděl právě znak Německých rytířů a Polskou orlici. Že by bitva u Grunwaldu nebo nějaká s podobnou tématikou? Inu, proč ne. Zapadala by zhruba do stejného období a je to jedna z nejdůležitějších i největších bitev začátku 15. století.
  • Keyz
    *1*

Kdyby jsi to měl Venkoslav to by se více hodilo a taky by to říkalo, že jsi z nějaké vesnice.

Já večer asi taky dám Barona možná Earla. I když ten měc tvl, ten bych chtěl když to je není hračka. *14*
  • Nekecam, uvidite ve hre muj uzasnej xicht :D
  • Tak to bude na těch 10 km2 docela hukot.
  • Veskoslav
    30 Liber hozeno. Říkejte mi Baron von Veskoslav *1*
  • smejki
    needz moar infoz!
  • Magister_Peditum
    Mně se to first person líbí. Spolu s tou rozklepanou kamerou (a doufám i viditelnými končetinami), to bude skvěle vtahovat do děje. Kromě toho, jako už píšou vedle, je to lepší i kvůli soubojovému systému.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit