Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Pokud je definice vyčůranosti "neprodělat peníze na konverzi pro trh", pak ano, je to vyčůrané.
Dabing stojí jednotky milionů (Kč) a průměrné hry se tu prodá pár jednotek tisíc kusů. Kdyby se podařilo zopakovat české prodeje Mafie, tak by to možná šlo. A to i přesto, že Mafie je z hlediska dabingu mnohem menší projekt. Vše záleží na možnostech. -
Poláci patřili k nejlepším rytířům tehdejší Evropy. Ale také k největším fanatikům. U nich byl rozkol. Bojovali proti Němcům a zároveň nenáviděli husitství.
-
Tak to stejně velkou mapu nemá. Tohle bude tak poloviční.
-
Pak by to ale už nebylo realistické, kdyby jsi viděl, kde je tvůj protivník atd.
-
Nemůžu si pomoct, ale 3RD PERSON by této hře slušela více, viz
http://images.gamestar.de/images/idgwpgsgp/bdb/2465743/600x.jpg
*3* -
nj, ale to je taky jen odhad, nakonec to prolezes za 10h a budes tu nadavat, ze jsi to dohral za den
-
A už jsem EARL :D :D
-
np ;)
-
To spíš Maďaři. Na té historické látce je vlastně úžasné, že tam svoje záporáky budou mít úplně všichni, Němci, Maďaři i Češi. Nikdo si nebude moci stěžovat, že ho hra diskriminuje. A v traileru jsem zahlédl i polskou orlici, tak uvidíme. *4*
-
Myslím že chtěl napsat 41 000.
-
Jestli nekecáš, tak klobouk dolů...
-
Tak se prober.
-
Myslím, že nick je odpovídající:-D Mít zbytečných 1200 Liber, tak jdu taky do toho:)
-
o jakém půlmelounu mluvíš?
-
Jo no :)...Mě spíš překvapili ti volové na gamespot...ano převaha kladných komentů ALE ty negativní komentáře typu ''omg další hra jako skyrim'' či ''omg kopírujou skyrim'' jsou na facku :D
-
Tak jsem prispel tech 1200 liber ;) Teto hre strasne fandim a preji si aby dopadla skvele :)
-
Pardon, neměly být procenta, ale 41k Liber. Moje chyba, opraveno. Děkuji za upozornění.
-
óprava
i http://www.gamespot.com/ *2* -
To musíš vážně reagovat na úplně každýho trolla, co sem přileze? To byla řečnická otázka.
-
Po přečtení diskuze to v 90% chválí a přispívají. A přitom Němci tam budou nejspíš za ty špatné *1*