Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
TADÁ!! Tak už máme 2 papeže, Bakala prej zavolal Babišovi *5*
-
Bože zase omezený maloměšťák. Zatímco skutečným vlastencům plesá srdce při pohledu na vlající vlajku českého království, najdou se omezenci co nadávají na takovou pitomost, jako je absence překladu Facebookových vláken do češtiny.
-
Když to porovná ze zaklínačem 1 a 2 tak tohle je hodně velké. Jestliže porovnám jednotlivé akty. A tam jsem se bavil dlouho.
Kdyby to šlo rád bych hru podle původního plánu. Tedy jeden velký celek. Ale hlavně aby se to zaplatilo a vyšlo to bez problémů. -
Ano. I tak je 24 euro za základní fyzickou kopii směšná částka. Je to sice risk, ale občas člověk prostě něco musí risknout. Osobně to vidím jako sérii Starcraft například.
-
Headlines na http://www.gamestar.de/ i http://www.gamestar.de/...Páni *4*
-
Pokud ti přijde, že rozloha větší než v Red Dead Redemtion je malá, tak OK. A řešit žebříky? V traileru? Come on!
-
v jakem univerzu je 43 000 z 300 000 41% ?
-
Kdyby sis občas četl některé věci, tak by jsi věděl, že bude přímo česká stránka hry. Ale protože jsi evidentně blb, kterého tyhle věci absolutně nezajímají, tak je to pak těžké.
-
Jo, dostaneš "jenom" Act I. Což jak píšou je nějakejch 30 hodin. Asi o půlku víc, než mi zabral druhej Zaklínač, a to jsem ho slušně prolejzal.
-
mozna jo .. asi fakt nema moc smysl srovnavat real 1 km a herni 1 km, plochy realnych vesnic, hradu, lesu a mest s hernimi ... jen kdyz to srovnam s Armou II nebo III tak tam mi ty plochy neprijou nejak otravne rozlehle a fakt by mi nevadilo putovat kvuli ukolu 30 - 60 minut (zvlast pokud by se nahodne mohla vyskytnout nejaka udalost) ...
-
Tohle odpovídá celé mapě http://goo.gl/p8WDN6 nezdá se to moc kvůli realisticky ztvárněné krajině, alespoň to nevypada jak modelové kolejiště..
-
Tak mas pravdu, textury nevypadaji fotorealisticky, ma to trochu nadech kreslenyho filmu. To bude asi zamer k vykouzleni atmosfery a mozna prizpusobeni moznostem zobrazene krajiny. Jako simulator to urcite nevypada, ale temer vsechny hry jsou trochu stylizovane. O naturalni vzhled se docela uspesne snazi napriklad Bohemka. Cernarus je sice stroha, ale vypada fakt verohodne. Deliverance ma trochu pohadkovy minicartoon feeling, nemusi to ale vubec vadit. Jak vidis temer vsichni se nad grafikou rozplyvaji, tak se jim to asi takto libi. *3*
-
No, udělat cca 50 tisícové město (vlastně hned několik měst) o rozloze jednoho z největších měst křesťanské Evropy, to je v případě realismu, o který se hra snaží, poněkud náročnější úkol než udělat třeba zmenšeninu nějakého města s náhodně generovanými npc, jako ve všech těch GTA a Assassin's Creedech. *3*
-
Halvní je že je úplně jedno že jsou z čech,když serou na české hráče. A podpořit je jen kuli tomu ? To určitě :)
-
To mě se spíše přeplácaný zdál Oblivion.
-
Skyrim byl hlavně natolik přeplácanej, že člověk ztrácel přehled. Osobně dám přednost menší mapě s hutnějším zážitkem, jako např. v prvních dvou Gothicích.
-
Jestli to chápu správně, když teď dám 20 liber(Soldier) dostanu Act I a další Acty si budu muset dokoupit za přibližně stejnou cenu?
-
Milion? Jo najdi mi realistické RPG ze středověku. Najdi jich aspoň 5, nemusíš ten milion.
-
Jinak zatím je 41k Liber za 5 hodin, co to bylo uvedeno do chodu. Osobně si myslím, že se na ten půl melounek dostanou.
-
Podpořte české vývojáře kteří serou na českou komunitu. chcete tady apelovat na podporu domácích vývijářů a oni ani neudělaj web v češtině. Kašlat na ně v angličtině mohu podpořit milion dalších her a lepších