Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Olomouc si strč za klobouk. Praga caput regni, vole! *1*
  • Jenže u nás v Olomouci byl na tehdejší dobou celkem klid a nuda (na poměry). My Moraváci jsme ostatně vždycky když šlo do tuhého zalezli do sklepa a nechali Prahu to za nás vybojovat ;-)
  • smejki
    každý akt bude separátní velká mapa (zdroj: Rock Paper Shotgun)
  • No, mozna jo, aktivni uzemi je asi mensi.
    Tady je porovnani:
    http://warhorsestudios.cz/pages/blog/img/blog_011_7.jpg
  • Veskoslav
    Mapa malá? Základní Skyrim bez módů má 20 km čtverečních. Celkově se pohybuje okolo 65-70 km čtverečních včetně všech prostorů od jeskyní až po lokace přidané DLC. Pokud je 9 km na 1. část hry málo, to mi zrovna nepřijde. Obzvlášť když se podíváte na zpracování té mapy. Ono hodně záleží, jak bude zpracovaná. Protože i když to bude reálné, tak na koni mapu přejedete za 15-20 minut, což se možná nezná moc, ale pokud bude hrát roli terén, nepřátelé a prostředí, tak to bude více než dlouhý čas.
  • Meli by tam pridat vsecky 3 akty digitalne za 50€, chci hru ne blbinky kolem a 18x3=54
  • 3x3 rozhodně není málo. V CryEnginu už jsem strávil nějaký ten měsíc, dělal jsem mapy podle reálu a na 1,5x1,5 km oblasti jsem měl jedno město a jednu malou vesničku, které spojovaly dlouhé přímé cesty... Pokud mapu dobře navrhnou, tak na 3x3km můžou mít několik malých vesniček a klidně dva hrady. Není to největší, ale rozhodně se to nedá označit jako "prťavé". Navíc je rozdíl mít 3x3km odfláklou generickou mapu a 3x3 vymakanou nádheru do posledního detailu.
  • 3x3 km na jednu mapu ze tří co budou ve hře je dost. Evokuje to, že je to málo, kór když bude působit co nejreálnějším dojmem. Ale takovej skyrim v přepoču není o tolik větší, v podstatě žádné rpg. Zaklínač, gothic, tam mapy byli stovky metrů a jaké to byli hry. Prostě reálný 3km je něco jíného než ve hře. Věřím tomu, že to nebude vůbec omezující.
  • Veskoslav
    Spíše Olomouc. Ta v té době byla podle historických pramenů daleko zajímavější než Praha, navíc zde měla moc církev, co do toho rvala takové prachy, co neměl ani panovník.
  • pockej .. nema skyrim cca 37.1 km² ?

"sachovnice" o plose 119 x 94 ctvercu (kazdy ctverec ma stranu 57.6 metru)
  • michaliuz18
    lebo srovnavam combat system napriklad to snad mozem kedze v oboch hrach sa pouzivaju meče , a kone , ..v skyrime sa teda moc nedalo kombovat s mecom akurat tak zlava do prava a otočka , tu to ale vyzera o dost lepsie
    bethesda ale bola vzdy na smiech svojimi nedokoncenymi hrami plne chyb a tupej AI
    mozu dakovat moderom ze ich hry este niekto vobec hra
    ak sa tak zamyslim skyrim je len velky hype , sice s krasnym a velkym prostredim plny moznosti , ale v zaklade zlyhava ako pribeh, misie, a sterilnost prostredia, ked to clovek raz prejde, znova uz nechce , suche dungeony opakujuce sa, zbrani uplne malicko celu hru som pouzival dokola tie iste mece len s inou magiou

fakt nebyt modov roznych na nexuse tak dnes by som skyrim ani nehral

takze uvidime kingdomu drzim palce vyzera o dost serioznejsie a ide skor po stopach gothica a ne blbeho skyrimu
  • Skyrim má 15.5 km^2, je větší ale ne zas o tolik
  • Skyrim je urcite vetsi. Pokus si dobre vzpominam, ma asi 40km2.
  • tonnymontana
    Grafika zajimava jen se bojim optimalizace, Nevim proc ale u nekterych her mam pocit jakoby hra byla delana z textur ktere maji zvlastni vlastnosti i kresbu. Doufam ze az to budu hrat zjistim ze to byl jen pocit:) Vetsinou takove hry strasne rychle zestarnou i kdyz pul roku vypadaji cool. nechapejte me spatne drzim ceskemu projektu palce at je minimalne stejne popularni jako zaklinac :) i kdyz to je asi jen sen.

Video ze hry mi misty prislo zvlastni, ocenil jsem ze "rytir" s tezkym mecem nebeha ale v podstate na tom bojisti chodi, to bylo prijemne ale nektere animace kde se pouzivaji ruce nebo nektere potycky s mecem mi prisly jako pest na oko. Uvidime... rozlohy se urcite nebojim pokud me hra bude bavit , nepotrebuju kilometry niceho, staci mi koncentrovana zabava:)

Jak tady nekomu vadilo ze shazuji jine zebriky pri dobejvani hradeb tak to mi prijde opravdu hnido.. je logicke ze hrace porad nebudou shazovat a ze neumre jako prvni pri velke bitve aby ji pak nevidel:) ono by se nemelo zapominat ze relita je jedna vec a hra druha, kde by se mel klast duraraz hlavne na zabavu a hratelnost.
  • smejki
    Tak když se sejde 1000 lidí a rozpočet jako na Assasin's Creed *1*
  • walltar
    Ona to je pořád hra ... nevím jak ostatní, ale já nudnost od her neočekávám.

Ty ani tak nechceš realistickou hru, jako spíš simulaci středověku.

Hra pořád musí být zábavná.
  • Nesmíme se soustředit jenom na ta čísla. Gothic 2 měl mapu mnohem menší a stejně se tam člověk v pohodě ztratil. Důležité je provedení.
  • asi tak, to je malé, snad jen že příběh to přebije a nikdo nebude malou mapu řešit
  • ..ještě mohl mít v tom videu na Kickstarteru jak mluví pár záběrů v ritířském brnění třeba v té středověké krčmě ale to je už opravdu hnidopišství.
  • MarekTV
    No díky, možná jsem toho rýžovýho nákypu neměl jíst tolik :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit