Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Olomouc si strč za klobouk. Praga caput regni, vole! *1*
-
Jenže u nás v Olomouci byl na tehdejší dobou celkem klid a nuda (na poměry). My Moraváci jsme ostatně vždycky když šlo do tuhého zalezli do sklepa a nechali Prahu to za nás vybojovat ;-)
-
každý akt bude separátní velká mapa (zdroj: Rock Paper Shotgun)
-
No, mozna jo, aktivni uzemi je asi mensi.
Tady je porovnani:
http://warhorsestudios.cz/pages/blog/img/blog_011_7.jpg -
Mapa malá? Základní Skyrim bez módů má 20 km čtverečních. Celkově se pohybuje okolo 65-70 km čtverečních včetně všech prostorů od jeskyní až po lokace přidané DLC. Pokud je 9 km na 1. část hry málo, to mi zrovna nepřijde. Obzvlášť když se podíváte na zpracování té mapy. Ono hodně záleží, jak bude zpracovaná. Protože i když to bude reálné, tak na koni mapu přejedete za 15-20 minut, což se možná nezná moc, ale pokud bude hrát roli terén, nepřátelé a prostředí, tak to bude více než dlouhý čas.
-
Meli by tam pridat vsecky 3 akty digitalne za 50€, chci hru ne blbinky kolem a 18x3=54
-
3x3 rozhodně není málo. V CryEnginu už jsem strávil nějaký ten měsíc, dělal jsem mapy podle reálu a na 1,5x1,5 km oblasti jsem měl jedno město a jednu malou vesničku, které spojovaly dlouhé přímé cesty... Pokud mapu dobře navrhnou, tak na 3x3km můžou mít několik malých vesniček a klidně dva hrady. Není to největší, ale rozhodně se to nedá označit jako "prťavé". Navíc je rozdíl mít 3x3km odfláklou generickou mapu a 3x3 vymakanou nádheru do posledního detailu.
-
3x3 km na jednu mapu ze tří co budou ve hře je dost. Evokuje to, že je to málo, kór když bude působit co nejreálnějším dojmem. Ale takovej skyrim v přepoču není o tolik větší, v podstatě žádné rpg. Zaklínač, gothic, tam mapy byli stovky metrů a jaké to byli hry. Prostě reálný 3km je něco jíného než ve hře. Věřím tomu, že to nebude vůbec omezující.
-
Spíše Olomouc. Ta v té době byla podle historických pramenů daleko zajímavější než Praha, navíc zde měla moc církev, co do toho rvala takové prachy, co neměl ani panovník.
-
pockej .. nema skyrim cca 37.1 km² ?
"sachovnice" o plose 119 x 94 ctvercu (kazdy ctverec ma stranu 57.6 metru) -
lebo srovnavam combat system napriklad to snad mozem kedze v oboch hrach sa pouzivaju meče , a kone , ..v skyrime sa teda moc nedalo kombovat s mecom akurat tak zlava do prava a otočka , tu to ale vyzera o dost lepsie
bethesda ale bola vzdy na smiech svojimi nedokoncenymi hrami plne chyb a tupej AI
mozu dakovat moderom ze ich hry este niekto vobec hra
ak sa tak zamyslim skyrim je len velky hype , sice s krasnym a velkym prostredim plny moznosti , ale v zaklade zlyhava ako pribeh, misie, a sterilnost prostredia, ked to clovek raz prejde, znova uz nechce , suche dungeony opakujuce sa, zbrani uplne malicko celu hru som pouzival dokola tie iste mece len s inou magiou
fakt nebyt modov roznych na nexuse tak dnes by som skyrim ani nehral
takze uvidime kingdomu drzim palce vyzera o dost serioznejsie a ide skor po stopach gothica a ne blbeho skyrimu -
Skyrim má 15.5 km^2, je větší ale ne zas o tolik
-
Skyrim je urcite vetsi. Pokus si dobre vzpominam, ma asi 40km2.
-
Grafika zajimava jen se bojim optimalizace, Nevim proc ale u nekterych her mam pocit jakoby hra byla delana z textur ktere maji zvlastni vlastnosti i kresbu. Doufam ze az to budu hrat zjistim ze to byl jen pocit:) Vetsinou takove hry strasne rychle zestarnou i kdyz pul roku vypadaji cool. nechapejte me spatne drzim ceskemu projektu palce at je minimalne stejne popularni jako zaklinac :) i kdyz to je asi jen sen.
Video ze hry mi misty prislo zvlastni, ocenil jsem ze "rytir" s tezkym mecem nebeha ale v podstate na tom bojisti chodi, to bylo prijemne ale nektere animace kde se pouzivaji ruce nebo nektere potycky s mecem mi prisly jako pest na oko. Uvidime... rozlohy se urcite nebojim pokud me hra bude bavit , nepotrebuju kilometry niceho, staci mi koncentrovana zabava:)
Jak tady nekomu vadilo ze shazuji jine zebriky pri dobejvani hradeb tak to mi prijde opravdu hnido.. je logicke ze hrace porad nebudou shazovat a ze neumre jako prvni pri velke bitve aby ji pak nevidel:) ono by se nemelo zapominat ze relita je jedna vec a hra druha, kde by se mel klast duraraz hlavne na zabavu a hratelnost. -
Tak když se sejde 1000 lidí a rozpočet jako na Assasin's Creed *1*
-
Ona to je pořád hra ... nevím jak ostatní, ale já nudnost od her neočekávám.
Ty ani tak nechceš realistickou hru, jako spíš simulaci středověku.
Hra pořád musí být zábavná. -
Nesmíme se soustředit jenom na ta čísla. Gothic 2 měl mapu mnohem menší a stejně se tam člověk v pohodě ztratil. Důležité je provedení.
-
asi tak, to je malé, snad jen že příběh to přebije a nikdo nebude malou mapu řešit
-
..ještě mohl mít v tom videu na Kickstarteru jak mluví pár záběrů v ritířském brnění třeba v té středověké krčmě ale to je už opravdu hnidopišství.
-
No díky, možná jsem toho rýžovýho nákypu neměl jíst tolik :D