Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O tom že pan Vávra není mentál nepochybuju. Ale už z celé představené koncepce je jasné, že se více či méně pohybuje v zajetých kolonkách, které jsou na hry kladeny. Takže žádná definitivní smrt hrdiny, hrdina je důležitou součástí děje a tak dále. Tohle si myslím že některým hrám docela chybí. Opravdová realičnost jako nemoci, nudnost a šeď a jistá každodennost života.
    Nebo i v realitě si naloaduješ poslední uloženou pozici, nebo checkpoint?
  • Mas pravdu a Vavra dokonce psal neco v tom smyslu ze hrad nebude uprostred, ale blize k okraji mapy. Takze ten obrazek asi vykryva celou mapu. Je tam dost zalesnenych ploch, ktere muzou nabizet spoustu zakouti a zajimavych mist. Sance ze bude mapa zajimava, co vyvazi tu malou rozlohu tu urcite je. *3*
  • nj .. jak rikam, se samotnou rozlohou problem nemam ale neumim si predstavit jak na tu plochu chteji dat cokoliv jineho nez hrad, 2 vesnice a les .. druha nejmensi vesnice CR ma 5.76 km2, nejmensi 3.19 km2 ... tak i kdyz bychom si vzali ze nejvetsi mesto z toho obdobi bude polovicni nez nejmensi vesnice dnes ...
  • Já zase Kutnou Horu, ale to je skoro stejně daleko... *9*
  • A už padají návrhy, aby byl Bakala ve hře final boss *1* *5*
  • To bylo přirovnání velikosti mapy. Moc velká není ale na to co chtějí udělat to bude asi stačit.
  • Skyrim má stejně velkou mapu a problém s nedostatkem prostoru tam opravdu nemají :)
  • Ta fotka z výšky na kickstartru v kapitole The World bych řekl odpovídá celé mapě..
  • Kozy
    Tak on ani Gothic nebyl nijak velkej a přitom to byla výborná hra. Radši detailních 9km2 kde prostředí bude dávat smysl, než Skyrim.
  • hezký kanceláře....
  • nevím proč bych chodil pěšky, i vývojáři říkali, že kůn bude z hlavních prvků hry..
  • walltar
    Já bych řekl, že kdyby vybrali 10M liber tak to zase zvětší ... ale s omezeným rozpočtem je to dost těžký.
  • Právě že to vyřeší chytře ty Trumbero..

Ať už má nebo nemá někdo Vávru rád tak se určitě většina lidí minimálně shodne, že není žádnej mentál a takový věci bude mýt pořešený a ještě budem všichni valit bulvy!!!
  • taky mi to pripada malo, cekal bych alespon mapu rozlohy Cernarusi. Ta ma tusim cca 15x15 km. Deliverance bude mit 3x3 km coz je dosti prtavy. Ale zase pokud bude to uzemi detailne propracovany, budou tam stezky pres les, rokle atd... Pak to muze byt v poho.
    Horsi bude jestli tam daji rozlehla pole a louky, to mapu prohlednes a za chvili bude nudit. Snad Vavra vi co dela. *3*
  • Dalo by se říct, že máš pravdu. Neříkám, že jen můj názor je ten jediný správný. Nejsem církev. A taky vím, že Warhorse může být jedno, jestli jeden čičmunda dá nebo nedá těch 30 dolarů. Ale pana Vávru sleduji už dlouhá léta a tak vím, jaké má výhrady k fungování her. Proto jsem doufal, že bude první, kdo to změní. Bohužel, není tomu tak. Projektu samozřejmě přeji úspěch. Je fajn vidět, že český projekt vzbuzuje takovéto pozdvižení i ve světě. Jen bohužel nebude pro mě, to je vše.
  • bude to malé no, v podstatě celá hra se bude asi točit kolem toho hradu v Ratajích a blízkém okolí, na víc prostě není místo... věřím, že původně to mělo být větší jako celek, ale po tom co se rozhodli rozdělit tu hru na 3 části, tak rozdělili i mapu na 3 části...
  • Moc rád bych v jednom z dílů viděl i historickou Prahu, ale to je asi dost nereálné
  • wenceslaus
    Náhodný genrování ti nevytvoří realistickou (dobrou) krajinu.
    Nejlepší řešení je v hráčí, který chápe omezení (každé) hry a akceptuje je.
  • Keyz
    Když si představíš jak to mají jiné hry je to OK.

Zaklímač 2 druhá akt je malej, a proběhneš ho jako nic a stejně jsi tam měl dost obsahu.
  • Doufam ze bude extra fight club kde budou hosi hrat to press demo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit