Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to ne ale ne ze kus ceske krajiny bude nacpany do plochy par mestskych ctvrti ..
  • Keyz
    Taky tam boje nejsou dělány stejnou technologií a hra měla mnohem menší rozpočet.
  • walltar
    Viděl si jak ta hra vypadá? ... něco takovýho bys nevygeneroval ani kdyby ses rozkrájel na kousíčky.

Já chápu, že se vám ta malá mapa nelíbí, ale člověk musí být realista ... Star Citizen má podobný problém. Prostě když člověk přistane na planetě, tak tam bude jen kousek. Na generování celých planet by chtěli začít pracovat po vydání, ale prostě teď není žádný nástroj, který by to zvládnul v kvalitě v jaké chtějí.
  • Jestli bude chůze nastavena realisticky tak to máš tak 30minut z jednoho konce na druhý to ti přijde málo ?
  • walltar
    No to je sice pravda, ale divit se že tam budou hranice je něco jinýho. Ale i těch 9km2 v tom jak to bude detailní to bude neskutečně práce. Byl bych taky radši za víc, ale dočkáme se v aktech 2 a 3.
  • co me trosku prekvapuje je ploch 9 km^2 a mesto, lesy, hrady, tucty vesnic .. nepotrebuji 60 km^2 ale kam to chteji nacpat .. byt to ctverec 3x3, tak z jedne strany na druhou za pulhodku chuzi, na koni treba 6 minut .. neco jako Holesovice+Letna+Troja .. chapu ze se chteli vyhnout pulhodinovemu bloudeni aniz by se zmenilo prostredi ale uz jen kolik plochy zabere velka armada .. no hlavne at jim to vyjde ..
  • Dá se to udělat třeba náhodným generováním. Nebo se to dá udělat tak, což vzhledem k tomu, že se to bude odehrávat ve válečném stavu, tak postavit na hranici "světa" nepřátelské hlídky a pokud by ses pokusil je překročit, tak by tě jednoduše zabili.
  • lol *1*
  • no, minimálně s tou rozlohou má pravdu.. 9km2 není zrovna moc, to tam budou jen ty Rataje a pár polí, možná vesnic kolem.. *10*
  • celoush
    hnidopišství *3*
  • walltar
    Sis myslel, že tam bude celá planeta? *1*
  • Musím říct, že jak jsem byl na tu hru natěšenej, tak jsem zažil dost velké zklamání. Vávra sliboval realistické RPG (role playing game). Ale podle toho, co jsem si přečetl a podle traileru mi to moc realistic nepříjde. V traileru ve chvíli, kdy "hrdina" zdolává hradby pomocí žebříku, je jasně vidět, jak se obránci snaží žebříky shazovat, ale toho, kde lezete vy se ani nedotknou. Proč ho také neshodí? Navíc hra je prezentována jako otevřená a realistcká. Pak se v článku dozvím, že bude mít jasně dané hranice. Doufám, že to alespoň vyřeší nějak chytře a ne zdí, roklinou nebo podobnou "překážkou". A také doufám, že pokud váš hrdina zemře, tak bude konec. Tohle jsem totiž v určité variantě viděl snad jen v ZombiU a docela rád bych to viděl častěji. Zvláště v realistické hře.
  • Také v to doufám.
  • Ještě jsem chtěl říct, že se také zapomina se na to, že vydavatelum bylo ukazováno mnohem více, než nám na Kickstarteru a stejně nikdo neměl zájem... tímhle tempem ale vyberou milion liber

Obávám se akorát velikosti mapy, 9km2 není zrovna moc, skoro to vypadá, že tam budou jen ty Rataje (nic jiného ani neukázali) a pár polí a les kolem..
  • Radioaktivni_surikata
    To ti nevim. Já myslím, že je lepší kvalitní anglickej dabing, než třeba Bethesdí model 15 dabérů pro 20 důležitejch postav, a pak 3 dabéři pro zbylý stovky míň důležitejch nebo absolutně nedůležitejch NPC. Pokud bys chtěl kvalitní dabing, tak by to bylo fakt dost chechtáků navíc.
  • hádám, že při souboji s více vojáky nebudou ti další jen nečině postávat okolo jako v nejmenované sérii od Ubisoftu *4*
  • třeba bude i mluvit s Pavlovou výraznou dikcí *1*
  • a co si ty představuješ pod pojmem "profesionalni"?
  • ..k 29 dni tipuji minimálně částku £800,000 a to se ještě snažím mýt realistický nadhled a držet se hooodně při zemi *5*
  • Takže prozatím od začátku vybrali 1 milion korun českých od 1000 backerů, to dají snadno... nuda chtělo to větší drama *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit