Přejít na výpis diskuzí
Kickstarter Kingdom Come: Deliverance konečně běží!
21.1.2014 | Aleš Smutný
1419 příspěvků
-
Tak po včerejším propadáku se nakonec vytáhli. Trailer nejenže opravdu vypadá jako next-gen, ale hlavně odpovídá všemu PR co za ním Vávra říká.
Provedení kampaně je taktéž na velmi vysoké úrovni. Podrobné a čtivé. -
To je podle toho kde máš účet na který ti jdou peníze si myslím. Je totiž US a UK pobočka KS. A pokud mají účet v Anglii tak celá akce je v librách. Jak bude třeba DE KS tak ten zase bude v Eurech.
-
Ne nejsi, taky ho tam trošku vidím *4*
-
Prezentace. Vše velice pěkně a podrobně rozepsané. Skvělý trailer a hlavně už něco ukázali. Nejedná se jen o koncept.
-
Ještě je brzo na dlouhodobou analýzu, ale zatím to vypadá slibně, za týden už by se dala vytvořit reálná vývojová projekce.
-
Dufam ze uspeju, ale zaujimalo by ma preco to nahodili v librach ? Neboly by dolare lepsie ?
-
"...Podle věrohodnosti by měl být asi v prd*li."
S tým by Cyrano asi nesúhlasil... *2* -
Ani ne, ale máš odemně plus.
-
Taky nerozumím té profesionalitě...
-
buď to bude pecka, nebo průměrná hra, nebo propadák... revolucionářská myšlenka
-
Myslím, že to zmáknou více než v poho. Očekávám, že by to mohlo jít někam k 1,2 - 1,6 mil, ale na to je ještě čas.
-
To sice je možné, ale myslím že většina her prostě vypadá ve 3RD person lépe. A když to třeba opět vztáhnu na ten Mount and blade, tak tam vyloženě ty souboje ve 1st stojí za prd
-
Ten hlavní hrdina mi trošililinku připomíná Pavla Dobrovského. Jsem jedinej?
-
Proto to nejelo cekalo se az Bakalovi v Kualalumpur rozbehaji na tabletu internet at muze prihazovat
-
Tak to je initial rush. Ale myslim si ze to zmaknou v poho.
-
Co presne na ni bylo profesionalniho?
-
Tak uz maj 10% :)
To uz by mohlo klapnout. -
Celý název hry máš tady - "Creator of Mafia Dan Vavra's Kingdom come : Deliverance Really really good game with out dragons" google už ti napoví...
-
po teaseri prepadáku som nečakal takéto nadšenie :) vyzerá to skutočne k svetu :)
-
Vypadá to vážně skvěle a palec nahoru za jednu z nejprofesionálněji provedených kampaní na kickstarteru, se kterými jsem měl doposud tu čest. Rozhodně se chystám podpořit, ale musím počkat až do konce měsíce, abych věděl kolik mi můj rozpočet dovolí dát. Každopádně to vidím na 25 liber, jen se musím rozhodnout jestli radši digitál barona nebo krabičku a rytíře. Víc mi bohužel rozpočet asi nedovolí.