Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Od této hry jsem nečekal naprosto nic, nepřečetl jsem o ní ani řádku, pouze tyto dojmy a musím říct, že bomba! První dojem byl nic moc, hra smrdí konzolí na každém rohu. Poznáte to z menu, ovládání, podle rozsáhlosti nastavení grafiky a nebo třeba podle invetáře. Je tu ale jedno velké ALE. Dal sem té hře šanci, prošel sem úvodní tutorial demoverze a tyto faktory mi vubec nevadili. A to prosím nejsem žádný konzolista. Ta hra má všechno, co fanoušek RPG potřebuje. Otevřený svět, příběh, 3 různé talentové stromy pro znovuzahrání atd. Ještě teď jsem překvapen a vyhlížím datum vydání plné verze.

    Nejtvětší plus je, že ke hraní nepotřebujete Origin, i když hru distribuuje EA! Stačí mít Origin account pro aktivaci a můžete směle hrát na Steamu.
  • Odohral som v deme pol hodinu..uplne smiesna hra..ovladanie otrasne,grafika hnusna tak o 30% lepsia jak WoW...pripada mi to jak keby to bolo urcene 10 rocnym detom co sa prvykrat stretavaju s nejakym RPG...za 30 minut hrania som si vsimol asi 10 bugov...a za toto chcu 45 eur?
    • no...45e...esteze su tie torrenty
    • Jen bych jeste dodal, ze na hru jsem se bohuzel hodne tesil a pokud by jste chteli podobny druh combat systemu, ale 1000x lepsi, tak si pockejte na Teru Online. :)
    • Svatá pravda. Jen bych jeste pridal tu kameru, horsi jsem uz dlouho nevidel a nejde ani nastavit, mne ososbne se z ni po 10 minutach zacinalo uz delat blitno a tom jejich imba konzoloidnimu "combat systemu" radsi ani nemluvim ...
  • Zdravim ja bych to taky rad vyzkousel ale kdyz to zapnu a dam novou hru vyberu obtiznost atd preskocim ty asi 4 zdlouhave videa a dostanu se do in-game tak mne nejde obraz :( nevi nekdo cim to muze byt? Inventar atd jde ale obraz jak chodim mlatim atd nejde, takze muzu chodit maximalne podle minimapy. Dekuji za rady.
    • vraj to vyriesi vypnutie post processingu...tak skus
      • hele tak dik moc uz to jde.. no hra docela jde ale par veci se mne vylozene nelibi... :) no jeste jsem se ale daleko nedohral tak uvidime
    • zkus nove ovladače na grafiku
      • Ahoj to jsem zkousel bohuzel stale stejne, nevis co by na to mohlo pomoct? Dik
  • tak po hodine hrani demicka, bohuzel nadseni opadlo, prilis konzoloidni a ten duch hry vas nenutí hrat dal. Nebudu mluvit ani o grafice i kdyz hry nejsou o grafice ale tohle je spatny :(
    • Taky mám takový rozporuplný pocity, nejvíc mě na tom štve quest tracking... možnost mít zobrazenej na mapě jenom jeden quest mi příjde takový dost divný, i když je to asi jenom detail, ale tomu jsem se asi divil nejvíc.

      Jinak mě celkem nepříjemně překvapilo doskakování textur a u některých postav namluvení (i když tam možná záměrné, ti gnomové nebo co to jsou zač mi zní strašně). Ale souboje jsou imho celkem fajn, těch pár questů, který jsem zkoušel nebyly zas tak špatný, i když je pravda, že dialogový systém teda taky nic moc (proč dělat hybrid ME/klasika???????, a proč se při rozhovoru musím vždycky dorolovat dolů, když se chci zeptat na další věc????). A nepochopil jsem, jak funguje páčení zámků, ale možná jsem nedával pozor. Za sebe hodnotím 6/10 za demo a do 9.2. si dám čas na rozmyšlenou ohledně předobjednávky. Jinak si to koupím v červnu za 299.

      A btw. demo je i na steamu. To jsou mi věci, to se nám ti ďáblové z EA pěkně snaží zhoršovat svět :) :) :) :)

      A poslední poznámka: Bioware, čekáme na demo ME3.....
  • Info k demu: údajně v něm budou dvě z pěti zón ve hře a omezení na 50 minut.
    • Tak demo je na originu, sekce free games. Má 2,3 GB.
      • Alternativní ne-Origin linky budou později.
    • Tak asi 3 zóny.
  • Fajn preview, pouze mi přijde poměrně nevhodné hodnocení namluvení resp. nenamluvení PC. Je potřeba si uvědomit, že kvůli velmi variabilnímu vývoji postavy by bylo problematické namluvit jen dva hlasy - mužský a ženský, protože by k vytvořenému charakteru nemusely sednout. Vybrat více hlasů - kompletně namluvených - je zase příliš náročné. Z RPG jsou tak namluveny PC snad jen v Zaklínačovi a ME, protože hrajete za předem definované postavy...
    • A ještě DS III, ale tam to bylo také nadefinované... Ale je pravda, že ten dabing byl skvělý a fakt to hodně pomohlo atmosféře :)
  • Tož zkusíme to no. Má to vyjít v únoru, to už snad budu mít dohráno Dark Souls, tak bude čas.
  • Je vážně roztomilé jak to tu kritizujete za věci která tam jsou záměrně. Pohádková grafika, pehnanost kolem zbraní a zbrojí atd. Kdybyste si to pořádně přečetli tak zjistíte že je to tak vytvořeno záměrně a také zjistíte že žádný světový režim vám nenařizuje to i přesto hrát takže můžete být úplně v klidu. Zrovna tak je sranda debata o klikfestu ve Skyrimu. Nerad bych se zmýlil ale řekl bych že je tu akorát spousta kolíků co si to zahrála na lehkou až střední obtížnost a teď tu kvičí a nadávají na autory jak jim to udělali lehké, a že je to i na nás lamky lehké a nezkusí využít onu určitou svobodu rozhodování kterou nám autoři dali a nezkusí to hrát jiným stylem a nebo 4x kliknout a zmenit si obtížnost.
    • To ze je nejaka uchylka uvadzana ako zamer este neznamena ze musi byt tolerovana aj v serii COD je koridorovost uplne zamerna to este neznamena ze nemoze byt tento tupy zamer tercom kritiky.Farby by som zniesol a ak bude dobra hratelnost znesiem aj tie proporcie to este nenzamena ze s nimi musim byt spokojny.Co sa tyka skyrimu a jeho kritiku tak som nenadaval na obtaznost bojov ale na jeho chabu variabilnost ktora v konecnom dosledku s tejto hry robi vskutocnosti klikfest a tak ked nieco nevide niet si co vicitat snad to na dalsi pokus clovek uklika postupom casu to vyjde-a to je vskutku deformovany sposob hrania.Prosim odpustite si to ako mozem zmenit taktku boja zakradat sa a pouzivat pasce atd.Ja si chcem hru uzivat ako plnokrvny warior a nie vsehybrid ktory moze boj na blizko pouzivat len ked je pobliz slaby nepriatel.
  • JohnyTheZik
    jeej! koukam na screeny a vidim: slardar, variace na pudge,.. :D
  • Jedina vec co se mi zatim na hre nelibi, je automaticke zamerovani priser.
    • 17 ledna vyjde demo a tobě už se na hře něco nelíbí ? Divné ne ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit