Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

    To sou opravdovy byznysmeni Sega!...(Sega vyslovovat jako ve starejch reklamach) 😉

  • Kissino81

    Ikdyž jako kluk jsem měl Segu Megadrive a Sonica 1-3 jsem sjížděl stále dokola a dokola, tak bohužel hratelností už ty hry v dnešní době neobstojí. Proto nechápu ty remastery. tedy chápu snahu ztoho vymačkat co jen jde. Jedinou motivací si to dneska zahrát je ten pravý feeling devadesátek a tudíž to hrát v co nejvěrnějším podání.

    • To je otázka. Nedávno jsem se k Sonicovi poprvé dostal (dvojka na originál Mega Drive) a hratelnost mi nepřišla nijak špatná. Jen to zběsilé prolétávání úrovněmi nebyl zrovna můj šálek kávy, mám raději plošinkovky s rozvážnějším pohybem. Což ale neznamená, že by to nemohlo zaujmout jiné. Pravda, prodávat to dnes bez přepracované grafiky (s možností přepnutí do originální) a rozkouskované do několika DLC je velká drzost.

  • Horst_Fuchs

    A čemu se divit? Jen další z mnoha recyklátů Sonica od Segy. 

         Zlatokopové ze Segy jsou v recyklaci přeborníci. Mají na svědomí Sonic Mega Collection, Sonic The Hedgehog 4 ep. 1&2, Sonic Generations, Sonic Mania a teď Sonic Origins.

         Mega Collection byla alespoň obsáhlá kompilace 14 her s bonusama. Ale už Generations byla jen slepenina levelů z  2D i 3D Soniců v nepatrně uhlazenější grafice, Mania zase vykradla levely 2. a 3. dílu.

     

         V Origins si podle všeho už ani nehrajou na novou hru, je to vlastně jen minikompilace těch nejlepších,  prvních 4, Soniců v trošičku uhlazenější grafice + příběhové animace, jenže s placeným bonusovým obsahem v DLC jakoby nestačilo, že za základní Origins chtějí 40€. 

         Je to hnus, velebnosti! Kdo chce zakusit skutečného Sonica ať si pořídí ty 4 původní hry zadarmo a udělá možná líp.

  • Lukyz

    Nějak mi nejde do hlavy v čem je to jako remaster. Jedinej upgrade vidím widescreen a animace, který jsou asi příběhový?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit