-
to by mohla byt dobra rez. pokud hru zpristupni modderske komunite tak to bude dokonale
-
taky doufam,ze tam budou i rozlehle lokace
-
nuda je jak cod tak bc *1*
-
moje rec. kvalitni nazor
-
nechcou z toho udelat mestskou akci, ze ne?! obal s mestskou tematikou, teaser taky...no, nevim co si o tom mam myslet. ale jestli tam nebudou obdobne mapy jako al-alamein z bf2, tak me pekne naserou...
-
panic *1*
-
Mozna tak v klan hrach, ale vzdycky jak sednu za kopilovat, protoze neumim litat s helikopterou, tak tam nastoupi nejakej podes a sejme nas o zem, nebo jeste lepe o letadlovku
-
Tak Sukhoi PAK FA T-50 to není ani smykem. Na videu jsou zřetelně vidět kachní křídla (canards).
-
Naprosto souhlasím! Na blbce nenarazíš! Nebo mě naštve, když si vezmu třeba Humvee, zakempím abych bránil pozici v relativně dobré střelecké pozici, přibejhne nějakej vyčůránek a začne se mnou jet kamsi a sejme nás raketomet. Naučil jsem se v takové chvíli z auta vyskakovat, ale štve to stejně jako nevyužitý potenciál mediků. Bohužel nemám moc čas na klanové bitky, jsou dny, kdy mě to mrzí a tak nezkonale trpím na public serverech, ale v případě BF2 trpím hrozně rád! Myslím, že kdo není zasažený BF2, tak se mu nabízené možnosti v BC2 líbí. Hrál jsem už hodně her a neházím vše do jednoho pytle. Každému přece vyhovuje něco jiného a těch titulů je dost a můžeme si vybírat. Vím, že já mám vybráno. Bude to BF3 a žádná jiná. Docela netrpělivě očekávám i MP Ghost Recon Future Soldier, ale spíš co to bude za mix. Silng FPS už nehraju.
-
Dokonale vystiženo, také mám takovou zkušenost...
-
Přesně *2* *2*
-
Já nevím, ale mě se pořád stávalo, že mě v BF2 přejížděli vlastní hráči, zabijeli mě na letadloví lodi kvůli tomu, aby se dostali jako piloti do vrtulníku, někdo zase po celý spawn lokaci rozházel C4 a pak jen čekal než se tam spawne hodně spoluhráčů....takže hrájou to i stejný hňupové jako jsou v CoD..
-
Mě by se líbyl nějakej masakr harcore se 400 lidma *1*
-
V Battlefieldech vždy fungovala týmová spolupráce, a to hlavně díky tomu, že ho hrají převázně normální lidi. Kvalita > kvantita.. stejně jako je to s WoW a jinými MMORPG..
-
možná je bc2 lepí ale je to nuda *4* cod je alespon zabavny a to ve hrach jde
-
128 ludi, vacsie mapy a hura do 1. linie
-
Tak si kup konzoly BF 3 tam taky vyjde..... a navic BF ani v okne nejde hrat a pokud jo tak zandy narust vykonu tim neziskas...
-
bez se projit *1*
-
Hoši těch 64 už je fakt kotel, i těch 32 je na některýh mapách hodně zběsilé, ve 128 už by to byla prasárna. To nevydržíte ani vteřinu bez killu? *1*
-
BFBC2 hrávám hodně, je to povedená hra, ale pár much by se tam našlo. Jedna věc mi teda pije krev hodně a je to problém více her - kdo hraje na nejnižší detaily, má výhodu = nevidí keře, kouř rychle mizí nebo tam není skoro vůbec a celé je to přehlednější. Já si chci užít hru vždycky na maximální detaily a štve mě, že má někdo výhodu a vidí mě v situacích, kdy je třeba mezi námi tráva nebo hustý kouř... Úplně bych odstranil jakékoliv zasahování do detailů, nechal tam jen tu nejvyšší možnost a jestli má někdo problém s FPS, tak ať hraje v okně na nižší rozlišení nebo si pořídí lepší komp. Má úcta *7*