Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen škoda že to nevyjde až na PS4, takhle to zas poběží sotva na 30 FPS, nebo ještě hůř bude jim to lítat jak v GoW 3 kde to běželo v rozmezí 25-45 FPS podle toho jestli byla bitka nebo jste čuměli do zdi.
  • God-of-War
    Koukam na to kazdej den...furt nemam dost. Nejlepsi hranej trailer.
  • residentevilfans
    http://www.youtube.com/watch?v=QLbRpObZFGQ *14*
  • Autor článku dúfam hral všetky časti. Ak nie tak by mal a ak áno tak by sám mal krútiť hlavou čo napísal. Nechápem odkiaľ ľudia berú to prirovnanie psychopata, v dobách starovekého grécka bolo normálne dokazovať svoju moc krvavými bojmi o podmanenie rôznych miest a zemí. Nebola v tom nejaká extra rovnosť proste vyhral ten koho taktiky boli brutálnejšie a navodili strach a klesli morálku protivníka preto vlastne Kratos bol aký bol. Svoju rodinu mal rád ale ako mladého kapitána ho túžba po moci oslepila natoľko že preň dokázal urobiť čokoľvek a vtedy spravil najväčšiu chybu. Jediné čo od tejto hry čakám a trailer to vystihol je ten bod kedy sa niečo v človeku zlomí a stane sa s neho zviera ktoré túži po pomste a nič ho v tom nezastaví.
  • Minimalistický, čistá filmařina, skvěle zvolený hudební podkres a vzhledem ke cliffhangeru skvěle zvolený, absolutně nechápu tu kritiku?!
    • *zvolená forma
  • Ja neviem o čom to tu Aleš píše, ale už hre God of War: Chains of Olympus (PSP) je citlivá scéna, kde Kratos vstúpil Elýzia kde našiel svoju dcéru - Calliope. Kratos mal v ten moment na výber dve možnosti - opustiť svoju dcéru a zachrániť svet, alebo stráviť chvíle s jeho rodinou. Kratos sa rozhodol zastaviť Perzefónu a Atlasa, a zachrániť svet a Olymp pred istým zánikom. Bola to citlivá scéna... a Kratos ju neprežíval ako zúrivý mäsiar...ale ako otec, ako muž strácajúci svoju rodinu...
    • a ešte niečo k tomu brneniu...keď raz historicky spartania používali krátký meč (napr. Lakonia) určité typy holení atď... Takže navrhujem, na Alešov podnet, o dneska, keď už boli použité vo filme 300...tak historici prepíšu dejiny a nahradíme ich.... napr Spartskú helmu- nemeckou z 2WW ...atď
      • ales.smutny
        Ou, argument demagogickým twistem :) Jde o celkovou stylizaci, ať už úvodní scény (žlutý filtr, stejné, ahistorické ohozy žen) a nebo samotnou výstroj, která vypadá skvěle ve filmu, ale nemá nic společného ani s realitou (panoply vypadala úplně jinak, o zdobení aspis nemluvě) ani s universem GoW. Absurdní je, že se tvůrci ani neobtěžují udělat si vlastní reimaginaci, klidně neodpovídající historii, je to přece hra, prostě obšlehnou to, co musí znát průměrný divák Super Bowlu a hotovka.
        • Tvrdíte, že starověcí těžkooděnci neměli podobnou výstroj a výzbroj, tvrdíte že ženy nosily jiné šaty, tvrdíte že trailer a postavy v něm jsou stylizovány scénami z filmu 300.... Navrhuji dejte si tu práci, zjistěte historické fakta a sepište článek kde to porovnáte a popíšete. Garantuji Vám, že Vám bude valná část čtenářů vděčná a Váš článek bude nějaký čas v top ten.

          Pokud bych k tomu měl dát svůj komentář, pak asi takhle. Porovnáním scén z filmu 300 a traileru docházím k názoru, že výstroj těžkooděnců je kromě obdoby Korintské helmice odlišná. Pokud srovnám scénu jako takovou (stylizaci), vidím spíš inspiraci scénou z filmu Gladiator. Pokud srovnám dochované historické informace a části výstroje těžkooděnců se záběry z traileru nacházím shodu v mnoha věcech, koncovka kopí Dory se shoduje, Helma korinstkého typu bez filmového chocholu (který patřil nejspíš jen důstojníkům), bronzové kyrysy a chrániče nohou, sandály, aspis... kromě nezahlédnutelných pteryges nemám s těžkooděncem vůbec žádný historický problém.

          Seberte hozenou rukavici a směle do srovnání výzbroje a výstroje, velice rád se nechám o historických faktech poučit.
          • ales.smutny
            Díky, nepotřebuju shánět fakta, mám za sebou jen tři roky klasické archeologie a patnáct let zahrabaný v antickém válečnictví :) (a kdybych byl hnidopich, tak těch chyb je tam v reálu půltucet, ale o tomi fakt nešlo).
            Ale článek, který už naprosto nesouvisí s herním obsahem psát nebudu, určitě ne sem a v souvislosti s GoW.
            Šlo o zcela nepopiratelnou a upřímnou vykrádačku třístovky, ale nebudu se opakovat po sté, kdo to přečte, přečte, kdo ne...c´est la vie :)
          • Bravoo ... tleskaam *3*
        • Sry Alesi ale podla mna v tom hladas uz uplne hovadiny... Prave preto, ze je to hra, tak proste neriesim ci to hystoricky! na 100% sedi alebo ne broboha...popripade, ze je tam nejaky az moc zluty filter.. to uz je uplne "uber" kritika...

          Pride mi to, ako keby si nemal co robit a vyslovene nasilu hladal vsade chyby ;)... Lebo to uz ked beriem do uvahy to co Tebe tu teraz akoze vadi, tak takymto sposobom by som nasiel chyby v 100% hrach ci traileroch, proste vsade..

          Proste tu riesis uplne blbosti podla mna - sry.
          • ales.smutny
            Já si přijdu, jak kdybych psal hotentotsky :) Problémem není, že to není historicky věrné (myslím, že to píšu zcela jasně, což přečíst celý odstavec?), ale že to umí jen do detailu vykrádat jednu komiksovou reimaginaci (poznámky o filtrech), protože je nejznámější a ani se nesnaží hledat vlastní styl :) "Franku, musí je to vzít za gule, kydni to tam ve stylo tamtoho, jak to bylo vo těch Sparťanech, to lidi znaj a vopovaž se vymejšlet něco novýho s hrou! Super Bowl, chápeš? Musí to znát. Tak mazej!"

            A já to neřeším, já jen říkám, že je to idiotské :) Že se to někomu nelíbí...inu...s tím se musí smířit :)
            • No prave, podla mna ako keby uplne kasles na gro-podstatu traileru a riesis hlavne blbosti ako podobu vojaku ktori tam boli vidiet tak na 2 sekundy, lebo, tychh istych si uz pred tym niekde videl (btw oni k preobjednavke tusim davali zdarma aj ten film 300, to islo priamo cez ten superbowl, takze uplne nesamoucelne to tam nebolo)...

              Skratka v pohode, je to Tvoj nazor, ja Ti ho neberiem ani brat nemozem :), ale to je asi tak, ako keby mi vadilo, ze v trailery na novy Fast and Furious ide ta Toyota viac, nez by v reale asi mohla ist ;).... A napisem o tom clanok plus pridam nieco o filtry :). Nie vazne v pohode, ja Tvoj nazor beriem, len s nim nesuhlasim, kedze som ten trailer videl snad uz asi 30 krat a stale sa mi paci, je tam kopa detailov a mne pride velmi prepracovany :) Mozno aj preto, ze do detailov neriesim podobu vojackov a filtrov ;).
      • ...to aby ste pochopili ...aby nevyzerali tí spartania rovnako *15*
  • Kdo tam je komixově ztvárněn? Kratos? Vojáci? U Krata to autor nemůže myslet vážně takže vojáci. Tím, že tam jsou jen chvilinku a ani tam není nějak extra detail, tak mi to tak fakt nepřipadá.

    Jinak jsem ráda, že ho uklidnilo. Ve 3ce to byl už fakt psychopat. Těším se
  • Podla mna je ten trailer takmer dokonaly :o) A ani trochu nesuhlasim s Alesovim popisom :) Hudba sa tam zo zaciatku nehodila ani mne, ale potom uz som mal len zimomriavky :)... Proste spoznajme jadro Kratosovej zurivosti - na tuto "temu" bol ten trailer genialne spracovany, skratka si to neviem predstavit lepsie natocene a spracovane.

    BTW to neznamena, ze ked kratos uronil slzu v trailery, ze je hned baba a citlivka preboha :D... A ani sami autory v hre nam nechcu hodit nejaky filozoficky emotivny pribeh o Kratosovej strate ;)... Bude to stale krvava rubarina s kratosovym hnevom, len teraz pekne od zaciatku :)

    Na mna ten trailer posobi genialne. Ma to svoj styl :), taky dospelejsi proste :)

    My vengeance starts now :D...
  • I když jsem GoW nikdy nehrál a zpočátku se mi ta hudba k tomu vůbec nehodila, tak na konci toho traileru jsem si řekl, že to vlastně tak špatné nebylo a přišlo mi to zajímavé *4*
  • Nechápu proč to ještě neudělají na pc nehodlám si kvůli jedné hře koupit konzoly.
    • Gordar
      Třeba proto že tu hru financuje SONY ?
    • ZvacA
      To je na ho*no, no. Jestli s tím nebudeš chtít podpírat římsu, tak na jednu hru je to na nic....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit