Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheLordoftheNonsense
    A co takhle Duke nukem 3D: pervert edition?
  • No tak jestli to není finální verze, to co již rok hraju, tak klobouk dolů.
  • tesim se az tam vasechny ROZCUPUJU na KASI, až bude všude po stropech a stenách v tech prokletejch chodbách nablemcaný MASO a bude se pomalu odlupovat a s"čvacht" dopadat na zem a na mou hlavu!!! Az chytnu zmetka a rukama ho roztrhnu vejpul nebo ho zlomim vo koleno jak SUCHEJ KLACEK!!!! UAAAAAAAA!!!!! RIP AND TEAR!!!! *16*
  • Moc hezké, DOOM mě díky módu začal fakt bavit. Jen si myslím, že to místy možná trochu přeplácal v množství krve (hlavně ty obecné krvavé particles po zásahu). Mám subjektivní dojem, že něco bylo ve starších verzích trošku lepší a uvěřitelnější. Jinak ale paráda.
  • yuri.sidius
    Brutal doom sem hrál naposledy hmm ... včera *1* to se prostě nikdy neomrzí.
    Nemůžu se dočkat na další verzi, vypadá fakt brutálně *14*
  • Hrál jsem asi dva roky zpátky a donutilo mě to (poprvé v životě) dohrát DOOM a DOOM II. Neskutečně intenzivní akce. Bavilo mě to dokonce víc než můj oblíbený Painkiller.

    Doporučuji všemi deseti. Chvíli si zahrajte a zapomenete, že jde o tak starou hru!
  • souhlas, mnohem zábavnější než kterákoliv moderní střílečka
  • Hral sem brutal doom pred rokem a musim rict ze je to porad cista zabava kterou ty roky vubec nepoznamenali. Kdykoliv tomu dam prednost pred CoD.
    Apeluju na vsechny mlade jinochy aby prekonali pocatecni odpor a zkusili to, staci par minut a clovek pochopi proc to bylo lepsi nez vsechny CoD za poslednich 10 let ^^.
    • del0
      Ne he/heho nereagovat. Je to CoD dron, co si libuje v naskriptovaných tunelech. Jednou se připojil do Q3/Doom mulťáku a dostal takovej náklep, že má z toho doživotní trauma. Od té doby mu praská žilka pokaždý, když je někde zmínka o těchto střílečkách. Označuje hráče Q3 za feťáky apod. výblitky. Prostě zhrzené casual děcko, co u her odmítá skill a myšlení. Jo, a taky zloděj nicků. *15*
      • He7he
        Odmítáním skiilu nebo myšlení bych nemohl hrát ani Cod ani Armu ani Doom 3 ani takový ty autíčka z vrchu. Kupodivu původní Doom nepovažuju pro feťáky. Zato, kveik a dota, no tak to očividný kraviny pro feťáky jsou. Abych ukázal, že to není můj výmysl, tak si střízlivě rozeber svou maličkost - typický příklad takového, který hraje kveikovský skvosty. Pomalu zapomíná svůj rodný jazyk, propláchnutej úzkoprsostí a degenerativní třes zřejmě považuje za nějakou herní dovednost či co. A bonusem paranoia, prošlá skla a manipulovatelnost. Můžeš se cítit uražen za všechny své fet-bratry, ale bohužel, jsou to fakta.

        Abych ti přesto udělal radost a korunoval tento náš jinak už nějakej ten pátek probíhající düskusný souboj plný zášti, porozumění a vidlí do hnoje - a ulehčil ti hrdinské výboje na obranu wc i simulátoru králíka obecně - tak ti sděluji, že kveik3 jsem hrdě hrál na yůtubu, kde jsem si udělal o této hře a o jejich závislácích, které nazýváš hráčemi, dokonalou představu. Téhle Q-narkomanie bych se ale sám na klávesnici a mousei nikdy nedotknul, nezajímavost a všudypřítomná nuda brání najít něco, co by donutilo to alespoň respektovat. Proto jsem neměl čest být prakticky ponížen umem a stajlovou virtuální nakládačkou, po které bych zřejmě dospěl a pochopil, že když už si chci hsrát a budovat encefalon, tak jedině s protáhlou hubou a očima v uších, kladnýma čísilkama a pocitem laserové opice. No, ale nestalo se. A tak tedy zůstávám kázulí (?) a hraju si svý bezmozkový a srkám u toho sunar a nechávám se poučovat nepochybně vyspělýma hsráčema, kteří ví co a jak.
        • del0
          10/10

          Takovou hustotu zakomplexovanejch nesmyslů v jednom postu sem už dlouho neviděl. GG. *15*
        • Tebe to bavi pracne psat, kdyz te stejne nikdo necte a vsichni te maji za hlupaka? Snad pochopis, az vyrostes.
          • He7he
            On to někdo píše, aby to někdo četl? Odkud si vylezl, gumo?
            • He7he
              Fuj, další herní feťák.
            • Zagro
              On se o tebe někdo zajímá, že se o to snažíš?
            • brutal doom natebe
    • Jakože nostalgický ejakulát je pro většinu vás herních šašků naprosto normální, ale v čem že je to teda lepšejší? Čistá zábava jak čístá zábava, ne? Alespoň to dokazuje, že těmto hrám a střílečkám vůbec ale vůbec nerozumíš. Eliminovat tyhle amatéry.
      • Jak rikam bez si to zahrat a za 10 minut pochopis, jinak pokud chces abych si vecer pobrecel do polstare tak se musis snazit vic ... a pohni nez se sem pririti nabuzenej cenzor a smaze te :D
        • Zbytečně vymýšlíš jak nasnídanej Romero. Nepůjdu si to zahrát, nezajímá mě to. Jednak si myslím, že kostičkovaný střeva a virtuální kečup není z hratelnostního a zábavního hlediska něco tak fascinujícího a spíše je to jen pro úchyly, a taky to, že Doom jako takový byl na svou dobu sice hrou kvalitní, ale dnes je přece jen již archaickou srandičkou, která už potratila na své hodnotě. Podle mýho skromnýho názoru, správný směr u téhle hry ukázal jedině Doom 3, který patří mezi nepřekonatelné fps záležitosti, ale to zase odbočuju.

          Spíš mě zajímal vlastně co do zábavnosti a hratelnosti takový ten rozdíl k dalším titulům, kterej si erudovaně zakompostoval.
          • he/he:
            Pěkně a "chytře" píšeš, ale máš svou logiku postavenou jen na předsudcích a absurdní morálce.
            Táhle hra + MOD Brutal Doom, je fakt totální nářez. A pamatuj, že zábavnost hry neurčuje herní Engin, nebo počet "pixelů" ;-)
          • jde o to že se v tom kosej nepřátelé po stovkách, taky jsou hrozně vymakaný reakce když do nich střelíš což je u těhle her důležitý, žádná hra ještě nebyla takhle badass, můžeš třeba poslat démona do p*dele a pak ho nakopat do koulí a urvat mu hlavu, je to prostě něco jedinečnýho
          • Ja vim ze te to nezajima *1* je mi to uplne jasny, kdyby ses ptal vazne tak bych ti odpovedel, ale stejne uz to nekdo psal dole a vicemene se s nim ztotoznuju. Doom 3 *1* hra ktera stavela pouze na grafice stejne jako dnesni hry, kde prodeje delaji trailery a nikoli hratelnost.... chapu ze se ti libil, ale dnes je to hnus, grafika za par let strasne zastarala zatimco hratelnost puvodniho doomu je porad stejna

            Jinak nevim jak ty ale ja mam kompost na zahrade a CoD by mi ho akorat zasvinilo.
            • he/he (anonym)

              Takovej zmatenej kašpárek...

              ---------------------------------------------

              kasparka mas v trenkach.... (bohuzel jiz neslo reagovat primo na vyse uvedeny koment)
            • Takovej zmatenej kašpárek...
  • Asharak
    Ale stejně, na Project MSX už u mě nemá. Hlavně co se týče obtížnosti. Pokud má někdo zájem o alternativu, určitě bych jej doporučil. Jen je třeba hrát přes GZ/ZDoom. Kompletní předělání zbraní a životů. Zase ale chybí ony brutáldoomovské pixelokaluže krve :/ a animace. V tom BD je BD nej njeúžasnější. Jen by to chtělo lepší instalačky a kompletní konfigurace, které tomu chybí, takže Brutal Doom by mohl zase trochu oživit starý žánr FPS :P

    Ikdyž přednější částí zábavy jsou víc nové WADy (mapy/mappacky) než samotné úpravy hratelnosti. Moc se nedivím některým, že jim přijde DOOm 1/2 nudný, pokud hráli jen základní WAD *4* Jen zase problém s manuálním přidáváním. Pokud BD dostane i nějaký GUI pro změnu WADů, byl by ještě lepší.
    Ani jsem dřív nevěděl, že první DOOM má ještě dalších 2, teda 3 cože? :D epizody :3
    • To protože většina lidí hrála jen "shawerzi" nebokse tomu říkalo... Tam totiž byůla jen jedna epizoda končící po sejmutí dvou baronů a skoku do pekla.
  • Beta verze Brutal Doom se hraji uz nejaky ten rok.
    Staci stahnout klienta, nasmerovat ho na original wady, spustit Doomseeker a jede se.
    www.zandronum.com

    Kzdp BD je mod. Takze se da spustit prakticky s jakymkoliv mappackem. S tim, ze jen vyuziva data z originalnich wadu.

    Diky mod komunite proto take Doom zije dodnes a lide ho stale hraji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit