Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm tak dohráno, byla chyba vyřadit ze hry kombinování předmětů v inventáři až příliš to hru usnadnilo a ještě větší dát na kolečko myši přepínání předmětu v inventáři + ta nápověda mezerníkem v celý hře jsem neměl zákys delší jak 3 minuty opravdu jsem moc zklamaný čekal jsem víííííc *9* *9*
    • Phillios191
      to je tou rozmazleností a leností uživatelů, kteří jsou dneska líní myslet a všecko co je jim nad hlavu tak dávaj jako zápor hry samotné(viz poslední Hitman, který nikdy takovyhle napovědy neměl). Vsadím se, že to je kvůli trendu, nikoliv kvůli neschopnosti tvůrců udělat hru o nějaký level složitější/rozmanitější co se hratelnosti týče. Osobně jsem byl začátkem mírně zaskočen jakožto milovník adventur (nápovědou), tohle bych tam nedával, stačilo by to nepatrně naznačit v manualu hry. nebo někde v nastaveni, ale nedaval bych to tam jako součast hry, no pokud udělají sedmičku, tak snad už se novodobí adventuristé naučili obtížné prvky a sedmičku projdou v pohodě bez nápovědy aby si tak mohli uživat hru i "veteráni". Mohlo to tam vyřešené stylem nastavení nápovědy v menu. Hra jako taková je adekvátní k 70kovému hudnocení, příběh zajímavě zkonstruovaný, hudební podkres působil dobře, leč mi občas chyběl ten funky styl z dvojky, trojky, tady mi to přišlo moc dětské/pohádkové. grafika povedená ale asi tak nastejno jako hudbu, bych grafiku dal do dospělejšího rázu, po zajímavém provedení ze čtyřky, která nastolila určitou rovnováhu mezi dětskostí a strachem z neznáma se šestkou zase trochu zklouzává. Dabing ovšem perfektní, jen Obama mě hlasově odpravil :D Celkově dobrá práce, Zima software! :)
  • Zostań nawet prezydent państwa , mafia don rodziny w Internecie pełen przyjaciół,gangster ,dealerem samochodów na czarnym rynku , lub po prostu potrzebują samochodów złodziej . Lub po prostu grać w ruletkę , sloty i poker . Możliwości człowieka i karne są nieograniczone, a to nawet nie trzeba wychodzić z komputera i nic neriskuješ tylko granie doskonałość. Wystarczy się zarejestrować. http://www.mojemafie.cz/MojeMafieJakuza/register/winnerr

    Staň se i ty Prezidentem státu, donem mafiánské online rodiny plné přátel, Gangsterem, Prodejcem aut na černém trhu, či jen třeba zlodějem aut. Nebo si jen zahraj Ruletu, automaty či poker. Lidské a zločinecké možnosti jsou zde neomezené, a to ani nemusíš odejít od počítače a ani nic neriskuješ, prostě herní dokonalost. Stačí se jen ZAREGISTROVAT. http://www.mojemafie.cz/MojeMafieJakuza/register/winnerr

    Become even the president of the state , the mafia don online family full of friends, a gangster, a car dealer on the black market , or just need a thief cars. Or just to play roulette, slots or poker . Human and criminal possibilities are endless , and it do not even have to leave the computer and nothing neriskuješ just gaming perfection . Just sign up . http://www.mojemafie.cz/MojeMafieJakuza/register/winnerr
  • Co se týče příběhu, jedničku nemůže naprosto nic trumfnout...a co se týče obtížnosti, zrovna tak. Zajímalo by mě, jestli to vážně je někdo schopný dohrát bez návodu:) Dvojka byla slabší, ale ještě dost bavila, jenže každý další díl jakoby ubíral na humoru i zápletce...trojka ještě dobrá, čtyřku jsem přetrpěl a pětku jsem nebyl schopný dohrát. Návrat ke 2D grafice oceňuji, ještě rosím návrat k humoru.
  • archiarian
    Pěkně! Pamatuji na prvního Poldu. Tehdy sem si ho myslím kupoval na legendárním Invexu. Adventury v té době docela "frčely". Třeba Horké léto, Ve stínu havrana a mnoho dalších a nejen českých. Už, už se těším.
  • Už jsem předobjednal! koupím už z nostalgie,... snad nebude zklamání, jako to bylo u předchozího dílu.
  • mr.c
    Dnešní omladina nepamatuje a nechápe. Polda 1 byl super! Tenkrát to byl hit a jsem rád, že se to vrací k 2D grafice :) Také podpořím koupí a těšim se ;) :)
  • Nikdy jsem Poldu nehrál, už je šestý díl ? OMG tak to si zaslouží respeckt.
  • x_ander
    Kult to každopádně je, byť kvalitou byly jednotlivé díly jako na horské dráze. Dodnes jsem tvůrcům neodpustil po parádní a maličko vážněji pojaté čtyřce ten krok do žumpy, jaký předvedli s pětkou. Bohužel zápletka napovídá, že to bude spíš opět volovina. Ale pokud by se z toho vyklubala zábavná volovina jako dvojka, tak do toho jdu.
    • Já zase 4.díl nesnáším, protože byla takřka bez vtipu.
      • x_ander
        Bez vtipu rozhodně nebyl, jen to byl jiný typ humoru než v ostatních dílech. Je pak samozřejmě na každém, co mu víc sedne.
  • Tuhle serii jsem nejak nikdy nechapal. Ten humor mi prisel strasnej uz kdyz jsem zkusil prvniho Poldu... Zlaty tajemstvi osliho ostrova.
    • PLuto.petr
      Polda má specifický typ humoru, který někomu může sedět, někomu ne. Na tom není nic špatného.
  • tohle urcite podporim koupí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit